Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| juodulys | 2010-01-18 13:41:50 (0) |
| toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10 | na ash tai megstu tik universalus ikitas mashinas net nesidairau dabar noreciau picnico bet nepatinka tarpas tarp galiniu sedyniu overso per brangus ir dar norejau paklaust kiek kuro suvartoja 1.6 16vozhtuvu variklis man kazhkodel 9litru per mazhaijuodulys |
| RobkeTC | 2010-01-24 09:26:30 (0) |
as ziema telpu kazkur i 8.6, mieste Vilniuj. Toyota veza |
| juodulys | 2010-01-25 13:52:46 (0) |
| toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10 | as taip pat vilniuj bet kazko ryja.viena gerai kad kol kas per visus salcius vaziuoju.sunkiai bet kuriasi ir dar gal kas gali paaishkinti kodel atidarant benzo bako dangteli atsiranda shnypshtimas ir net dabar ziema?juodulys |
| linasser | 2010-01-26 09:26:21 (0) |
juodulys parašė: as taip pat vilniuj bet kazko ryja.viena gerai kad kol kas per visus salcius vaziuoju.sunkiai bet kuriasi ir dar gal kas gali paaishkinti kodel atidarant benzo bako dangteli atsiranda shnypshtimas ir net dabar ziema?Jis ir turi atsirasti, nes bake kuro juk mažėja, o oro iš niekur neatsiranda. Bako kamštyje yra vožtuvas, bet jis skirtas ne orą įleisti, o išleisti susidariusį slėgį-jei toks susidarytų. Servise sakė, kad jei nesigirdės šnypštimo atsukant dangtelį, tada reikia tikrinti, kas negerai. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| juodulys | 2010-01-26 14:44:59 (0) |
| toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10 | bet mano bakas seniai nebuvo pilnas ash aniau kad tai garai bet prie -25 ish kur jiems atsirasti juodulys |
| gisas | 2010-01-26 15:50:42 (0) |
pirma karta po daugiua kaip 2 metu eksplotavimo sugeto karina(jei tai galimka pavadinti gedimu)- nutruko bagazines atidarymo trosas. butu toks klausimas. ar jis sudetingai issiima? ar jis sudarytas is vienos dalies(vientisas) ar kur norts yra sujungimas? gal paprasciausiai kur nors atsikabino? kokie butu pamastymai? |
|
NNZ
|
2010-01-26 17:09:25 (0) |
kiek pamenu tai buvo prieš 5 metus, tai tvarkėm buvo iš 1dalie kiek pamenu, tik reikėjo pasiknist, nes apačią reikėjo ardyt Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
|
Edvatronas
|
2010-01-26 20:30:04 (0) |
ko gero bus nuluzes prie galiuko kur kabinasi prie spynos. 1 dalies. Kokia apacia? salone palei slenskti eina kiek pamenu. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| linasser | 2010-01-26 20:48:15 (0) |
juodulys parašė: bet mano bakas seniai nebuvo pilnas ash aniau kad tai garai bet prie -25 ish kur jiems atsirasti žiemą geriau važinėti su pilnesniu baku, nes tuščiam bake apšarmoja sienelės ir kaupiasi drėgmė. to gisas> aš kiek mačiau trosas salone eina palei grindų pakraštį. Edvatronas teisingai sako. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
|
NNZ
|
2010-01-26 23:14:55 (0) |
o tai nuo kada grindys ne apačia? Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |

ir dar norejau paklaust kiek kuro suvartoja 1.6 16vozhtuvu variklis man kazhkodel 9litru per mazhai
ir dar gal kas gali paaishkinti kodel atidarant benzo bako dangteli atsiranda shnypshtimas ir net dabar ziema?