Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| gisas | 2010-02-03 20:13:35 (0) |
as jau kazkada lyg ir minejau, kad niekad karinos neturejau. as vazinejau su renault safrane(sestadieni pardaviau), o tevas jau pora metu vazineja su karina. dabar ir as ieskau karinos. bus antra karian seimoje mtevo karina irgi gyzelis ber prie -29 is puses pasukimo uzsikure9aisku 2 kartus pakaitinus, nes pakaitinus viena karta prie tokios temperaturos variklis dreba kol pasyla) |
| Smėlis | 2010-02-04 06:19:46 (0) |
jei ne akumas, tai su savo zyzeliu jokių problemų kol kas neturiu (TFŪ TFŪ TFŪ!!!) linasser parašė: Ta prasme, kur cariną padėjai? Aš kai pamatau, kaip kaimynai su dyzeliukais per šalčius pasikruša, atšoksta noras dyzeliuką turėti. Saviškę čia kelias dienas vos užkūriau. Akumuliatorius per šalčius visai apslabo, sunku jam starterį prasukti pasidarė, bet užsikūrė. Net dujų įrangos kompas dėl elektros trūkumo atsijungė ir grotuvas kažko užkūrinėjant pypsėti pradėjo, jau vos nepradėjau spjaudytis, galvojau, kad neužsuks variklio, bet šalčius nugalėjom The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2010-02-04 07:20:27 (0) |
Reiškiasi, senos kartos dyzeliai yra gėris su d4d kaip supratau daugiau bėdų būna.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2010-02-04 09:24:39 (0) |
aha, aš irgi kažkaip šiurpstu pasiklausęs kaip Avensiai kaprizus rodo. išskyrus tai, kad akumas numiro per šalčius, tai daugiau jokių bėdų nebuvo su maniške. dar Druskininkuose sanatorijoj buvau tada. sekmadienį kai reikėjo išvažiuot, tai visa krūva mašinų neužsivedė. maniškė tame tarpe. pasižiūrėjau kaip kitas ir su gnybtais vos užkūrė pusę valandos zulindami (tarp jų poros metų senumo passatas, citroenas ir dar visa krūva), tai galvoju maniškei bus išvis pezdą. bet prijungė man tuos gnybtus ir vos pasukus raktelį net nepasispjaudydama užsikūrė. šiek tiek nustebau The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| gisas | 2010-02-04 11:12:55 (0) |
tvarkingas dyzelis visada gerai kuriasi, mes turim 2 benzinines(dabar jau viena) ir dyzeli tai benzinus truputi reikia pasukti kol"pagriebia", o tojota pakaitinam 2 kartus ir prie -29 is puse variklio apvertimo dirba |
| Bearbeer | 2010-02-04 15:30:34 (0) |
na is tikruju tereik tvarkingo varyklio dyzelinio, mano karina prie didziausiu salciu uzsikure is puses apsisukimo, viena kart pakaitinus, su 7 metu senumo akumu ir su vasariniu dyzelinu, kuris 2 renault espace'uose uzsalo ir neuzsivede. tdl ir domejausi, gal koks pakaitinimas kuro yra |
| gisas | 2010-02-06 08:55:30 (0) |
ka ekspertai manot? http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-carina-e-1994-12-24d-6785262.html ant priekiniu dureliu kampe lyg ir rudys matosi. siandien nebeskambinau, nes vistiek nebespesim, kol nuvaziuosim regitra nebedirbs tai lauksiu pirmadienio |
| aurexs | 2010-02-06 16:32:49 (0) |
| Toyota carina E TD vilnius Žinučių forume: 37 | Iki kiek zadi moket? Sita daug geresne: http://www.autogidas.lt/skelbimai/toyota-carina-hecbekas-1996-0119193491.html o cia palyginimui: http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-carina/id-664228 Ziurek kas po kapotu. Nesakau, kad pirma ideali, bet tikrai verta demenio labiau nei antra, bei nei tavo nuorodoj. |
| Snifferius | 2010-02-06 20:57:06 (0) |
| Toyota Carina E Vilnius Žinučių forume: 5 | nu jau nedekit i suns dienas carinos turiu 2l benzina ir labai dziaugiuosi. kai reikia traukia, teko tiesiojoj "palenktyniauti" su crystleriu 300c ir su x5, tai arba jie manes nesuprato, arba as ju posukiuose viskas normalei, ziemines padangos 195, vasarines 205. o ziema su rankiniu labai graziai skersa stoja jau antri metai su ja lakstau, tai keiciau amortizatorius ir sailentblokus ateities vizijoj galvoju kad truputi reikia pagrazinti ja |
| Smėlis | 2010-02-07 08:07:40 (0) |
ar man tik atrodo, ar ten tiesiog dyzelis be turbinos? oj nemanau, kad čia gera idėja. man ir su turbina smarvės labai trūksta gisas parašė: ka ekspertai manot? http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-carina-e-1994-12-24d-6785262.html ant priekiniu dureliu kampe lyg ir rudys matosi. siandien nebeskambinau, nes vistiek nebespesim, kol nuvaziuosim regitra nebedirbs tai lauksiu pirmadienio The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |

mtevo karina irgi gyzelis ber prie -29 is puses pasukimo uzsikure9aisku 2 kartus pakaitinus, nes pakaitinus viena karta prie tokios temperaturos variklis dreba kol pasyla)