Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2010-01-27 06:53:47 (0) |
NNZ parašė: o tai nuo kada grindys ne apačia? man pasirodė, kad tu ne cariną turėjai, o citroeną avensyje vienas prie vieno viskas, išskyrus apdailą ir dar kokį 10% detalių.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| juodulys | 2010-01-27 07:31:00 (0) |
| toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10 | trosas tikrai vientisas bet pas meistra keisti pigiau juodulys |
| gisas | 2010-01-27 12:48:00 (0) |
o kokia kaina to troso? lauzyne? gal kas esate nuo kito automobilio pritaike? kaimynas galanta ardo dalinis reikes isimti jo torsa gal tiks |
| Bearbeer | 2010-01-27 14:50:40 (0) |
sveiki, ziurekit, sudomino vienas dalykas mane, pas mane carina e 2.0D 94m. ir kur kuro filtras, apacioj kazkas isisuka ir privesti keli laideliai, gal zinot kokia funkcija atlieka tas dalykelis? |
| Exodus | 2010-01-28 09:06:39 (0) |
Sildytuvas ten. Aisku benziniuose varikliuose tokio dalyko nera. o siaip www.japancats.ru daug ka galima apie masina suzinoti Bearbeer parašė: sveiki, ziurekit, sudomino vienas dalykas mane, pas mane carina e 2.0D 94m. ir kur kuro filtras, apacioj kazkas isisuka ir privesti keli laideliai, gal zinot kokia funkcija atlieka tas dalykelis? |
| linasser | 2010-01-28 21:20:11 (0) |
gisas parašė: o kokia kaina to troso? lauzyne? gal kas esate nuo kito automobilio pritaike? kaimynas galanta ardo dalinis reikes isimti jo torsa gal tiks Kažkur skaičiau, kad po 50ct už troselį moka, chebra susiradę ir patys pasikeičia, bet nepamenu nuo ko tas troselis, kad ne nuo mašinos tai tikrai. Pasiimk troselio pvz gabaliuką, kokioj dviračių pardėj ar senukuose prie karnizų trosą panašų atitaikyk ir bus ok 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
|
Edvatronas
|
2010-01-29 08:03:22 (0) |
Paciam kuro filtro apacioj? Tai ten bus kranelis vandeniui nuleisti. O laideliai tai daviklio, kuris uzdega lempute skydelyje kai filtre prisikaupia vanduo. Toks kaip bliudas su laseliu apacioje, ijungus degima turetu uzsidegti si lempute. Bearbeer parašė: sveiki, ziurekit, sudomino vienas dalykas mane, pas mane carina e 2.0D 94m. ir kur kuro filtras, apacioj kazkas isisuka ir privesti keli laideliai, gal zinot kokia funkcija atlieka tas dalykelis? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Chile | 2010-01-30 15:16:34 (0) |
| Carina E, 1,8, dujos Žinučių forume: 6 | Sveiki, įsigijau ir aš CarinąE 1,8 su olandiškom dujom. Nupirkus aišku dujos prastai veikė, radau tik Mažeikiuose kas sutvarkė, rekomenduoju. Perskaičiau visą čatą, kai ką sužinojau. |
| gisas | 2010-02-02 12:01:19 (0) |
cile kiek mokejai? kokiu metu? as nuo sestadienio pescias, tai jeigu kas turit pasiulyti dyzeline karina uz gera kaina laukiu |
| linasser | 2010-02-03 20:02:53 (0) |
Ta prasme, kur cariną padėjai? Aš kai pamatau, kaip kaimynai su dyzeliukais per šalčius pasikruša, atšoksta noras dyzeliuką turėti. Saviškę čia kelias dienas vos užkūriau. Akumuliatorius per šalčius visai apslabo, sunku jam starterį prasukti pasidarė, bet užsikūrė. Net dujų įrangos kompas dėl elektros trūkumo atsijungė ir grotuvas kažko užkūrinėjant pypsėti pradėjo, jau vos nepradėjau spjaudytis, galvojau, kad neužsuks variklio, bet šalčius nugalėjom 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |

avensyje vienas prie vieno viskas, išskyrus apdailą ir dar kokį 10% detalių.