Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

Smėlis 2010-02-08 07:50:08 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    yra trečias tipas. jie pedantai ir mašiną puola tvarkyti vos menkiausia smulkmena išlenda. tik vat nespėja, nes jiems mašina byra nors tu ką :D
    čia aš apie save, jei ką :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    gisas 2010-02-08 09:52:39 (0)  
    Toyota Carina E Pakruojis/Šiauliai Žinučių forume: 81
    Smėlis parašė:
    yra trečias tipas. jie pedantai ir mašiną puola tvarkyti vos menkiausia smulkmena išlenda. tik vat nespėja, nes jiems mašina byra nors tu ką :D
    čia aš apie save, jei ką :D

vadinasi kaune karinu - neiskoti :D
    Smėlis 2010-02-08 18:09:47 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    nespręsk apie kavenskyną iš vieno kavensko :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    aurexs 2010-02-09 09:15:15 (0)  
    Toyota carina E TD vilnius Žinučių forume: 37
    Na nzn, uz 5000lt gaut gera auto..tikrai sunku,na pagal metus,bet vis tiek.

O tai, kad LT vazineta pagrinde vien tik minusai, rudys, detales, kurios dazniausiai buna idetos pacios pigiausios. Tokiu atveju jau geriau is uzsienio , bet netvarkyta, nes visada kai pats tvarkaisi zinai ka dedi ir kokias detales dedi.
    Taip,kad as tik kategoriskai uz auto parvarytas is uzsienio.

O Kaune tai normaliaus bukles auto beje, kitose miestuose turguje vien tik griuvenos.
    RobkeTC 2010-02-09 10:25:35 (0)  
    carina e Vilnius Žinučių forume: 63
    Kiek teko ziureti tai Kaune turguje ir stovi vien lauzai, nieko gero nelike, naujo nieko neveza ne spirkimai sumazeje...
    Toyota veza
    juodulys 2010-02-18 13:31:44 (0)  
    toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10
    taip taip taip as taip pat nei karto nepirkau masinos vazinejusios lietuvoje ir trumpiausiai man trnavo penkis metus tiesa ieskotis karta teko netsesis menesius ir radau kaune nei klaipedoj nei utenoj nei mariampolej nei radviliskije neradau o gariunuose ir neziurejau nors gyvenu vilniuje
    juodulys
    linasser 2010-02-18 15:20:41 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    RobkeTC parašė:
    Kiek teko ziureti tai Kaune turguje ir stovi vien lauzai, nieko gero nelike, naujo nieko neveza ne spirkimai sumazeje...

Aš pirkau Kaune, 4 metai neužilgo sueis kaip važinėju. Nesu prietaringas iš kur galima pirkti, o kur ne, paprasčiausiai Kauno autoturgus yra didžiausias Europoje, tai ir pasirinkimas atitinkamas. O turguje lenviau apeiti ir apžiūrėti daug automobilių nei važinėtis pagal skelbimus.
    7a-fe lean burn (dujos)
    aurexs 2010-02-18 18:01:54 (0)  
    Toyota carina E TD vilnius Žinučių forume: 37
    6 menesiai tai dar nieko :D , as virs 3 metu ieskojau kol suradau, na bet zinojau konkreciai ko noriu. taip

Taip, kaune geriau manau nei kituose miestuose, nes savos kai ieskojau buvau visuose turguose, ir tik kaune buvo masinos i masinas panasios.
    juodulys 2010-02-19 13:16:17 (0)  
    toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10
    kas teisybe tai teisybe draugas prekiaujantis auto sako konebeperka kaune varo i utena tai ir ash ir sunus pirkom masinas kaune;)
    juodulys
    albinass 2010-02-25 06:10:56 (0)  
    toyota carina 2.0d kaunas Žinučių forume: 2
    sveiki nupirkau carina ''universal'' be bagazines uzuolaidos ''storkes'' ir modelis be ''rogiu'' ant stogo ,gal kas jauciat kur gauti pigiau ''krizinem''kainom?