Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2010-07-06 19:55:22 (0) |
Man pasitaiko panašiai, spusteliu gazo ir praeina. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| xxxxxx | 2010-07-10 06:40:07 (0) |
| toyota carina e alytus Žinučių forume: 1 | sveiki,gal kas padeti galite.man reikia 95 m.carina 1.8 benzinas ,variklio purkstuko su melyna fyske. niekur nerandu srotuose , gal zinote ,gal tinka kokios kitos markes purkstukas? |
| linasser | 2010-07-11 06:02:17 (0) |
avensis, celica ieškojai irgi? 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| RobkeTC | 2010-07-31 10:28:24 (0) |
Sveiki, gal kas turite parduoti ar zinote kur rasti carinai e atsargini rata "tablete" ? Toyota veza |
| Smėlis | 2010-08-03 06:46:57 (0) |
atrodo manuale toks atsarginio rato variantas net neparodytas, tai gal ir nebuvo? p.s. tik prieš kelias dienas suvokiau, kur visi Carinų savininkai sulindę. pasirodo kitur lankosi RobkeTC parašė: Sveiki, gal kas turite parduoti ar zinote kur rasti carinai e atsargini rata "tablete" ? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2010-08-05 04:23:03 (0) |
Aš trys metai važinėju be atsarginio rato Ieškok su 5*100 skylėm, gal pasiseks.Smėlis> carinas tik dvi žinau ir mačiau - savo ir Antano iš Autotojos 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| gisas | 2010-08-11 16:36:41 (0) |
sveiki, pradejo oziuotis kacina. tiek ilgai vaziavo be jokio gedimo, bet vakar pradejo gazdintis uzsidege beveaziuojant 3 ispejamosios lemputes(foto) patikrinom visus saugikliu-perdegusio lyg ir nera, pamatavau krovima- krauna normaliai. viskas atsitiko bevaziuojant i palanga. su degancios lemputem gryzau atgal (200km) ir nieko blogiau neatsiko ir lemputes neuzgeso. dar palangoje servise matavo krovima irgi sake kad geras, pasak meistro virsutine lempute ispeja kad kuro filtre yra vandens, siandien filtra pakeitem, bet niekas nepasikeite(nos ir senajame nieko nebuvo). gal kas jauciat kas gali buti ar visgi teks kreiptis i servisa P.S nuotraukoje simboliai neaskus, bet karinu vairuotojau supras kas kur dega(dega akumuliatorius, sauktukas skaliaustuose, ir virsuje kazkoks lasas) P.S.S karina 95m 2.0d foto ![]() |
| Exodus | 2010-08-12 07:18:44 (0) |
Mano supratimu, tai pirmiausia reiktu nusiskaityti klaidu kodus ir ziuret ka jie reiskia. Nes ta pati deganti lempute gali reiksti skirtingu komponentu gedimus. gisas parašė: ... dar palangoje servise matavo krovima irgi sake kad geras, pasak meistro virsutine lempute ispeja kad kuro filtre yra vandens, siandien filtra pakeitem, bet niekas nepasikeite(nos ir senajame nieko nebuvo). gal kas jauciat kas gali buti ar visgi teks kreiptis i servisa ...foto ![]() |
| gisas | 2010-08-12 16:22:11 (0) |
nustate kad generatoriaus sokoladukas i pabaiga(ten toks madras elektroninis stovi)ir pagal el. schema visos sios 3 lemputes tarpusavyje susije rytoj reiks ieskoti sokolado ir tiketis kad viskas atsigaus |
| linasser | 2010-08-13 04:54:04 (0) |
galvojau, kad laidas nuo akumo neprisuktas arba masinis laidas nekontaktuoja dažniausiai jei daug lempučų užsidega netikėtai-kažkas negerai su elektra.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |

, gal zinote ,gal tinka kokios kitos markes purkstukas?
Ieškok su 5*100 skylėm, gal pasiseks.