Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| Exodus | 2010-05-31 18:24:09 (0) |
Smėlis parašė: labai labai labai rimtai dairausi į Legacy ir Legacy Outback. dyzelio neįpirksiu (labai jau neseniai atsirado) ir nežinau ar verta, tai spėju ieškočiau turbininio. jei jau Subarikas, tai ir variklio normalaus reikia. visgi esant dabartinei neaiškiai situacijai išleisti virš 30k, tai kažkaip nekyla rankos. bet kuriuo atveju, jei ne šiemet ar kitąmet, bet bus Subaru. čia jau beveik 100%. ziurinejau ir as situose subarikus, paskui jau beveik buvau nusiteikes corolla verso imti, bet va emiau ir honda accorda nusipirkau. isdaviau toyota bet dar nevisai, carina dar turiu, bet kazkur keliaus ji. |
| Exodus | 2010-06-03 11:06:38 (0) |
Gal kam reikia nebrangiai 1996 m. Carina E, tokios kaip nuotraukoje is kaires? 1.6 ltr, benzas, pravaziavus ~180k km, pridesiu ziemines padangas ant atskiru skardiniu ratlankiu. "Mesos" tiek ant vasariniu, tiek ant zieminiu padangu sociai. Technikine galioja iki 2011-07-04, pries metus einant TA pakeistas praktiskai visas duslintuvas, bei traukes/stabilizatoriais, kurias reikejo keist. Aisku yra ir taisytinu dalyku - ilinkusios keleivio galines dureles bei nubraukta arka po kuria pasirodo rudys Taip pat reikia susitvarkyti vairuotojo dureliu lango pakeleja. Ir vairuotojo sedynes krastas jau pradiles. |
| linasser | 2010-06-04 20:06:21 (0) |
Exodus parašė: pravaziavus ~180k km, vairuotojo sedynes krastas jau pradiles. nepyk, bet man nesiriša šie du teiginiai kiek sveri, jei nepaslaptis?7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Exodus | 2010-06-05 08:26:13 (0) |
linasser parašė: nepyk, bet man nesiriša šie du teiginiai kiek sveri, jei nepaslaptis?nepykstu, nes kai pirkau, tai velnias zino kiek pravaziavus buvo, bet sedyne buvo sveika. Cia as per 5 metus su savo 110 kg pratryniau Pratrintas sonas prie dureliu, kuris labiausia apkraunamas isedant/islipant. Todel manyciau, kad siuo atveju labiau ne km itakoja, o kiek kartu buvo isesta ir islipta. |
| bambalys | 2010-06-05 11:37:26 (0) |
Exodus parašė: linasser parašė: nepyk, bet man nesiriša šie du teiginiai kiek sveri, jei nepaslaptis?nepykstu, nes kai pirkau, tai velnias zino kiek pravaziavus buvo, bet sedyne buvo sveika. Cia as per 5 metus su savo 110 kg pratryniau Pratrintas sonas prie dureliu, kuris labiausia apkraunamas isedant/islipant. Todel manyciau, kad siuo atveju labiau ne km itakoja, o kiek kartu buvo isesta ir islipta.Surišo jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| linasser | 2010-06-06 17:25:34 (0) |
Exodus parašė: linasser parašė: nepyk, bet man nesiriša šie du teiginiai kiek sveri, jei nepaslaptis?nepykstu, nes kai pirkau, tai velnias zino kiek pravaziavus buvo, bet sedyne buvo sveika. Cia as per 5 metus su savo 110 kg pratryniau Pratrintas sonas prie dureliu, kuris labiausia apkraunamas isedant/islipant. Todel manyciau, kad siuo atveju labiau ne km itakoja, o kiek kartu buvo isesta ir islipta.susirišo pas mane 231.000, bet atrodo sėdynės taip pat kaip ir pirkau, kai buvo 148000, tik vairas vienoj vietoj atsipoliravo 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2010-06-08 08:46:20 (0) |
irgi norėjau pakomentuoti tą kilometražą, bet galvojau supyks žmogus per kiek daugiau nei 2 metus pats pramyniau turbūt arti 50k, o kai pirkau odometras ~214k rodė. nors irgi nelabai tikėjau ar teisybė. tik vat sėdynė tai kaip ir nelabai kažkuo nukentėjus. matosi, kad pasizulinus, bet iki kiaurumo kaip iki marso. vat vairas tai jo, kur daugiausiai ranka laiko (maždaug tarp 7 ir 12 valandos toks jau pasizulinęs. o kai dar nepagalvojęs pirštinėmis išteptomis stabdžių skysčiu pačiupinėjau, tai dar labaiu pasišiaušė The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Exodus | 2010-06-08 10:27:14 (0) |
ale ir itarumas zmoniu del sedynes ir km tai kaip paaiskintumet, kad kita sedynes puse sveika ir grazi, o va prie dureliu pratrinta? as tik viena paaiskinima turiu, bet su km tai nenoreciau risti. O be to vairas neblizga |
| linasser | 2010-06-09 14:30:08 (0) |
nemažai mašinų matęs ir jei sėdynė suplyšus, tai visada arba km daug būna arba tūzas už vairo Kiek pastebėjau, plyšta ne mažiau 350.000km pravažiavus.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| PUKOG | 2010-07-06 08:00:10 (0) |
| TOYOTA CARINA E KLAIPEDA Žinučių forume: 1 | Laba visiem, turiu carina e, 1,6 benzinas, 1997m, ir promlema turiu... gal kas susiduret , kai pavaziavus kokius 30-40km pradeda trukcioti variklis , dingsta trauka,bet tai atsitinka tik isilus varikliui: keiciau zvakes, laidus, tramplioriu, filtrus, alsuoklius tikrinom... Gal kas turit kokiu ideju ar gal teko susidurti? |

bet dar nevisai, carina dar turiu, bet kazkur keliaus ji.
Taip pat reikia susitvarkyti vairuotojo dureliu lango pakeleja. Ir vairuotojo sedynes krastas jau pradiles.
kiek sveri, jei nepaslaptis?
pas mane 231.000, bet atrodo sėdynės taip pat kaip ir pirkau, kai buvo 148000, tik vairas vienoj vietoj atsipoliravo