Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2010-11-24 16:44:29 (0) |
Povilai, nesupratai pagrindinės minties-netinka ne tik, kad universalūs, bet ir su nevienodais prekės kodais. net bandyti neverta, nes bus pinigai į balą. O tas vienas su tarpine nuotraukoje jau matytas vokiškam ebay.de puslapyje, pats vokietis rašo, kad naudojo 2 savaites, pirko už 400 eurų, o lemputės kaip degė taip ir liko degti, nepraėjo technikinės, todėl ir parduoda, bei jokios garantijos neduoda ir gražinti neleidžia. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| linasser | 2010-11-25 15:58:26 (0) |
Prisišnekėjom apie liamdas, man rodos, ką tik nusprogo manoji Važiavau prastu keliu, kliudžiau duslintuvą nesmarkiai ir iš karto užsižiebė "check engine". Bandžiau kelis kartus užgęsinti ir vėl užkurti 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2010-11-25 17:00:47 (0) |
o pas mane nedega visiskai joks chek, net ir abs neveikia bet nieks nedega |
| bambalys | 2010-11-25 18:26:01 (0) |
robertass parašė: o tau neuztenka pervest i saskaita is savo i ju ? Tau pervedimas kainuos apie 50Lt. robertass parašė: o pas mane nedega visiskai joks chek, net ir abs neveikia bet nieks nedega Iš kur žinai, kad neveikia, gal jo net nėra jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| robertass | 2010-11-26 09:07:06 (0) |
bambalys parašė: robertass parašė: o tau neuztenka pervest i saskaita is savo i ju ? Tau pervedimas kainuos apie 50Lt. robertass parašė: o pas mane nedega visiskai joks chek, net ir abs neveikia bet nieks nedega Iš kur žinai, kad neveikia, gal jo net nėra nu kad lygtais parasyta kazkur maciau tai va kolkas dar zondo neperku, varysiu pas pazystama i servisa sake ras beda tiksliai kas yra jai, paziuresim... |
| robertass | 2010-11-30 11:57:57 (0) |
bet trukciojimas pasireiskia tik siltam varikliui, saltas gerai dirba, tai jei laidai butu tai salta irgi nedirbtu ? |
| robertass | 2010-11-30 16:44:45 (0) |
visgi meistrai sako kad del zondo negali nedirbti kazkuris cilindras |
| linasser | 2010-11-30 21:23:09 (0) |
Pas mane nuo tada kai check lemputė užsidegė, daugiau nebebūna trukčiojimų važiuojant šiltu varikliu Nors pravažiavau jau 700km, jokių padidėjusių sąnaudų dar nepastebėjau, netgi atvirkščiai, paskutinis bakas buvo skalsesnis Youtubėj yra filmukų, kur pajungtas voltmetras prie liamdos, o vaikliui sudrebėjus liamda rodo mažesnę įtampą, tai išeina, kad dėl to trukčiojimo ji ir yra kalta.Sužinojau liamdos kainą 1060Lt 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Fanaz | 2010-12-01 05:57:48 (0) |
O gal lambda rodė mažesnę įtampą, nes dėl tam tikrų priežasčių buvo paduota daugiau/mažiau nei priklauso kuro, dėl ko ir sudrebėjo variklis? Lambdos kainos svyruoja nuo 150lt (berots švediškos, Acuroje) iki originalų |
| robertass | 2010-12-01 09:22:00 (0) |
linasser parašė: Pas mane nuo tada kai check lemputė užsidegė, daugiau nebebūna trukčiojimų važiuojant šiltu varikliu Nors pravažiavau jau 700km, jokių padidėjusių sąnaudų dar nepastebėjau, netgi atvirkščiai, paskutinis bakas buvo skalsesnis Youtubėj yra filmukų, kur pajungtas voltmetras prie liamdos, o vaikliui sudrebėjus liamda rodo mažesnę įtampą, tai išeina, kad dėl to trukčiojimo ji ir yra kalta.Sužinojau liamdos kainą 1060Lt galetum ikelt ta video? |

Važiavau prastu keliu, kliudžiau duslintuvą nesmarkiai ir iš karto užsižiebė "check engine". Bandžiau kelis kartus užgęsinti ir vėl užkurti
Youtubėj yra filmukų, kur pajungtas voltmetras prie liamdos, o vaikliui sudrebėjus liamda rodo mažesnę įtampą, tai išeina, kad dėl to trukčiojimo ji ir yra kalta.