Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

linasser 2010-11-24 16:44:29 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Povilai, nesupratai pagrindinės minties-netinka ne tik, kad universalūs, bet ir su nevienodais prekės kodais. net bandyti neverta, nes bus pinigai į balą. O tas vienas su tarpine nuotraukoje jau matytas vokiškam ebay.de puslapyje, pats vokietis rašo, kad naudojo 2 savaites, pirko už 400 eurų, o lemputės kaip degė taip ir liko degti, nepraėjo technikinės, todėl ir parduoda, bei jokios garantijos neduoda ir gražinti neleidžia.
    7a-fe lean burn (dujos)
    linasser 2010-11-25 15:58:26 (0)  
    Prisišnekėjom apie liamdas, man rodos, ką tik nusprogo manoji pavargęs Važiavau prastu keliu, kliudžiau duslintuvą nesmarkiai ir iš karto užsižiebė "check engine". Bandžiau kelis kartus užgęsinti ir vėl užkurti ne
    7a-fe lean burn (dujos)
    robertass 2010-11-25 17:00:47 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 132
    o pas mane nedega visiskai joks chek, net ir abs neveikia bet nieks nedega :D
    bambalys 2010-11-25 18:26:01 (0)  
    Avensis Alytus Žinučių forume: 227
    robertass parašė:
    o tau neuztenka pervest i saskaita is savo i ju ?

Tau pervedimas kainuos apie 50Lt.

robertass parašė:

Iš kur žinai, kad neveikia, gal jo net nėra :D
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
    robertass 2010-11-26 09:07:06 (0)  
    bambalys parašė:
    robertass parašė:
    o tau neuztenka pervest i saskaita is savo i ju ?

Tau pervedimas kainuos apie 50Lt.

robertass parašė:

Iš kur žinai, kad neveikia, gal jo net nėra :D

nu kad lygtais parasyta kazkur maciau :D tai va kolkas dar zondo neperku, varysiu pas pazystama i servisa sake ras beda tiksliai kas yra jai, paziuresim...
    robertass 2010-11-30 11:57:57 (0)  
    bet trukciojimas pasireiskia tik siltam varikliui, saltas gerai dirba, tai jei laidai butu tai salta irgi nedirbtu ?
    robertass 2010-11-30 16:44:45 (0)  
    visgi meistrai sako kad del zondo negali nedirbti kazkuris cilindras
    linasser 2010-11-30 21:23:09 (0)  
    Pas mane nuo tada kai check lemputė užsidegė, daugiau nebebūna trukčiojimų važiuojant šiltu varikliu ne Nors pravažiavau jau 700km, jokių padidėjusių sąnaudų dar nepastebėjau, netgi atvirkščiai, paskutinis bakas buvo skalsesnis skanu Youtubėj yra filmukų, kur pajungtas voltmetras prie liamdos, o vaikliui sudrebėjus liamda rodo mažesnę įtampą, tai išeina, kad dėl to trukčiojimo ji ir yra kalta.

Sužinojau liamdos kainą 1060Lt tyliu
    7a-fe lean burn (dujos)
    Fanaz 2010-12-01 05:57:48 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    O gal lambda rodė mažesnę įtampą, nes dėl tam tikrų priežasčių buvo paduota daugiau/mažiau nei priklauso kuro, dėl ko ir sudrebėjo variklis? Lambdos kainos svyruoja nuo 150lt (berots švediškos, Acuroje) iki originalų :)
    robertass 2010-12-01 09:22:00 (0)  
    linasser parašė:
    Pas mane nuo tada kai check lemputė užsidegė, daugiau nebebūna trukčiojimų važiuojant šiltu varikliu ne Nors pravažiavau jau 700km, jokių padidėjusių sąnaudų dar nepastebėjau, netgi atvirkščiai, paskutinis bakas buvo skalsesnis skanu Youtubėj yra filmukų, kur pajungtas voltmetras prie liamdos, o vaikliui sudrebėjus liamda rodo mažesnę įtampą, tai išeina, kad dėl to trukčiojimo ji ir yra kalta.

Sužinojau liamdos kainą 1060Lt tyliu

galetum ikelt ta video?