Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2010-12-01 09:23:04 (0) |
Mano manymu, jei reikalas būtų susijęs su kuro padavimu, na tarkim truputį užsikišęs 1 purkštukas. Jei jis kažkuriuo momentu nepraleidžia kuro, kodėl jis likusį laiką dirba normaliai, tarkim 20sek dirba, 1 sek sudurniuoja. Filmuke parodytas liamdos signalo kritimas daugiau nei didelis nuo 0,3-0,4V iki 0,1V, tokiu atveju reikalas turėtų būti galbūt net ne su 1 purkštuku, tai kodėl tada jis pasikartojas kas kažkiek laiko arba gali nepasikartoti ilgai? Jau gavau pasiūlymą liamda zondo už 500Lt, jei kas galit rasti pigiau detalės kodas 89463-29055 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| linasser | 2010-12-01 09:35:59 (0) |
Jei nesuprantat, kodėl toyotai carinai su 1.8 ieškomas brangus liamda zondas, čia bus trumpas atsakymas iš zondais prekiaujančio puslapio-nes kiti netinka. Zirconia sensors are fitted to 90% of vehicles in the UK fitted with a catalytic converter - the sensor will usually have black, grey, purple or white wires (or a combination of these). There are exceptions! Japanese vehicles will often have blue and green wires amongst their wire colours - Japanese vehicles tend to have Zirconia sensors. The Toyota Carina E vehicles are unique - they use a special rapid heating 'lean burn' sensor to cope with Toyota's highly fuel-efficient Lean Burn engine. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2010-12-01 22:22:45 (0) |
trukciot del lemdos negali meistrai sake, tai reiskias pas mane sanaudos del zondo o del trukciojimo dar kokia beda gal laidai, arba kaip minejot purkstukas, bet trukcioja tik susilus tai cia ant salto ar gali pasireikst jei laidai ? |
| linasser | 2010-12-02 19:17:33 (0) |
Pas mane trūkčiojo, zondas numirė-šiandien tą meistrai galutinai patvirtino ir kažkaip stebuklingai mašina nebetrūkčioja. Ar galėjo trūkčioti keturis metus dėl kažko kito ir kaip tik tą pačią dieną su zondo mirtimi viskas pasibaigė? 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| motown | 2010-12-04 00:01:36 (0) |
Sveiki. Nusipirkau ir as Tojotuke Carina 1.8 1996 universalas, benzas/dujos.Dujomis dirba kaip bitute, o benzu va yra trukciojimas. Man kaip megstanciam judru vazinejima erzina kai dingsta trauka ir negali atlikt manevro skubiai del to sugaisdamas laika... Negi del visko kalta liambda? Nesenai baiges dujos, nebuvo saibu tai teko biski benzu pavaziuot ir pasirode man,kad kiek daugokai suslamste kuro... Bandysiu naivia avantiura nuimt klema akumo ir uzdet po keleto min, gal vdruk kompas durniuoja.... Pasikartosiu - dujomis dirba puikiai. |
| linasser | 2010-12-04 09:52:39 (0) |
Aš jau pats pasimečiau, dėl to trūkčiojimo. Perskaičiau didelį kiekį informacijos užsienio forumuose, yra teigiančių, kad dėl trūkčiojimo gali būti kalti pasikišę purkštukai. Kai liamda numiršta, paduodama daugiau kuro, dėl to nebesijaučia trūkčiojimo. Bandysiu išsiardyti prie progos purkštukus ir pažiūrėti kaip jie atrodo. Dabar išsiėmiau liamdą, išsiaiškinom, kad neveikia pakaitinimas. Iš išorės ji graži, bet jos išardyti neįmanoma ir pasižiūrėti kas atsitiko pakaitinimo elemetui nėra šansų, viskas užpresuota. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2010-12-04 12:18:18 (0) |
tai va pas mane dabar nezmoniskai pradejo trukciot, sakes, vos ne pastoviai 3 cilindrai dirba. Pazystamas paziurejo sako kad veikia zondas tipo palaikai apsukas uzkeles 30s ir turi jos siek tiek pulsuot nes zondas reguliuoja misini tada akivaizdziau matosi man taip aiskino, tai sako kad veikia zondas mano, pirmadieni nuvarysiu gal pajungsim ir zonda is siaip diagnostika padarysim jei iseis. Nes dar sake gali but jeigu buvo perkaites variklis tokios nesamones, o dle benzino dingimo tai irgi negaliu savo garantuot nes atrodo kad dacikas labiau durniuoja nei benzzas dingsta ir niekad neziurejau iki galo kad baigtusi isitikint ar tikrai jo nera, karocia mistika cia ta toyota |
| robertass | 2010-12-04 12:20:40 (0) |
dar faktas vienas, anksciau pakeitus zvakes dingo si problema, ir vel prasidejo tada KAI IPYLIAU PURKSTUKU VALIKLIO I BENZA. tai kaip paaiskint... atroodo kaip tik turejo pravalyt juos |
| motown | 2010-12-04 16:02:25 (0) |
Tai zodziu, kol kas nera siai problemai (trukciojimo) vienareiksmio sprendimo kaip suprantu ;\ Bandysiu ir as i diagnostika varyt, vdruk ka ras... Siandien labai akivaidziai matesi, kad benzu netvarkingai dirba variklis. Uzteko i duslintuva paziuret, tai tolygiai dumus leidzia, tai saudo pliupsniais, tai vel tolygiai... Zvakese vargu ar problema gali but, nes pas mane dujos ir jomis dirba kuo puikiausiai. Akumas apynaujis, liamda lyg kai pirkau pardavejas irgi sake, kad yra keites, aisku, kad neaisku kokios kokybes jis ta liamda istate. Pavazinesiu dar daugiau biski, pasimatys ar daug srebia, tada nuspresiu ar cia su ja problema. Kol kas is pateiktu variantu, man pasirode purkstuku uzsikimsimas verciausias demesio patikrinimui, reiks ta ir padaryt |
| saulius66 | 2010-12-05 19:32:16 (0) |
Sveiki, as turiu jau nuo spalio galo 1.6 i 73 kw varijanta. Na irgi prasidejus salciam pasitrukcioja... matavau purkstuku rites varzas, to cilindro, kur trukcioja varza ant 10 omu didesne nei kitu . Bet nesupratu, gal tiesiog rite pakaista ir atsijungia ? Gal kas zino kaip dar pasitikrinti purkstuku darba. |

Carina 1.8 1996 universalas, benzas/dujos.