Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

robertass 2010-12-17 22:58:33 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 132
    motown parašė:
    Pas mane taskines su purkstukais, ryja iki 13L duju siuo metu. 1.8 variklis (7A-FE).

Taipogi radau problema, kodel tokios drastiskos benzo sanaudos (~20L), ir trukciojimas tas benzu vaziuojant. Kaip tikrinau: Uzvedziau varikli, atjungiau dujas ir po viena atjunginedavau purkstukus, pats 1-asis atjungus visiskai nepakeite variklio darbo - vadinasi blogai dirba/sugedes. Ir akurat, issitraukiau as juos visus, pratestavau ipurskes valiklio su akumu ir laidais tai tik tie 3 kuriuos atjungus dirbant varikliui keisdavosi darbas normaliai prapurskia visa valymo skysti, o tas pirmasis (blogas) tik karts nuo karto ispurksdavo. Tai dabar palikau nakciai ipurskes to valiklio, naiviai tikedamasis, kad galbut chemija padarys savo dar ir ryt pratestuosiu ta purkstuka. Jei ir toliau xujovai praleidines, teks ieskoti is zmoniu arba srote...
    Vat ir visa beda. Jei butu zvaklaidziai blogai dirbtu ir ant duju, o su jom viskas chiki piki.

tai per daug valgo vistiek
    motown 2010-12-18 23:47:48 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    Kas perdaug? Gi ziema jofana :) Naturalu, kad daugiau ryja. Pavasari nukris sanaudos maziausiai 1-1.5L. Beto daug priklauso nuo to po kokiu slegiu dujas uzpili. Jei ant kokiu 5 baru tai gali ir 17L suryt, o jei virsh 10, gali ir 10L/100km uztekt.

Kas liecia purkstuku istorija tai baba manau mano purkstukams... Pro viena isvis vos vos prasisunkia benzas, o pro kitus purskia laseliais, kai turetu debeselis susidaryt kuro pajungiant purkstuka. Stai is kur ir visos kuro sanaudos - uzsikise kuro purkstukai, ir kai springsta paduoda gerokai daugiau kuro nei reikia ir jis nesudega net, o trukciojimas del netolygaus padavimo. Siule man valyt kuro sistema uz 150, bet ai by** dejau jauciu, investuosiu i gera trauka. Tanagroj su 10% nuolaida perkant internetu gaunasi 378lt BOSCH`iniai. Jei pigiau nerasiu turbut teks griebt. Tiem kas turi ta pacia beda nerekomenduoju srote ieskot, nes didele tikimybe, kad ilgai netrukus uzsikims, nebent yra galimybe juos perkant vietoj issimegint ar purskia kaip turi ar protarpiais kaip pas mane dabar, betkuriuo atveju dar nelabai kas nores parduot tuos purkstukus, nebent visa varikli.
    robertass 2010-12-19 08:56:40 (0)  
    gera kaina pirk kol nuolaida yra
    Bearbeer 2010-12-19 09:18:06 (0)  
    Carina E 2.0TD Vilnius Žinučių forume: 18
    Ziuriu cia dabar rasot, kad dabartiniais orais, duju 13l/100km daugokai, tai jei pas mane turbo dyzeliukas valgo 11l/100km tai kaip ir kaip ir per daug? Bet vazinejama nedideliaias atstumais ir tik mieste, vilniui. Kiek pas kitus dyselius dabar ryja? :)
    linasser 2010-12-19 13:06:25 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Iš kur tokios sąnaudos pas jus gaunasi? Šią savaitę 9,4 gavosi, valandą laiko po laukus bandžiau tampyt sunkvežimiuką ir ištempiau, nes užtvėrė pravažiavimą man į namus. Praeitą savaitę buvo 8,5, po to 8 lygiai. Per savaitę pravažiuoju 2 bakus po 36L, viso 800-880km.
    7a-fe lean burn (dujos)
    linasser 2010-12-19 13:14:08 (1)  
    motown parašė:
    daug priklauso nuo to po kokiu slegiu dujas uzpili. Jei ant kokiu 5 baru tai gali ir 17L suryt, o jei virsh 10, gali ir 10L/100km uztekt.

Šios savaitės anekdotas? :D :D :D
    7a-fe lean burn (dujos)
    motown 2010-12-19 13:47:34 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    linasser parašė:
    motown parašė:
    daug priklauso nuo to po kokiu slegiu dujas uzpili. Jei ant kokiu 5 baru tai gali ir 17L suryt, o jei virsh 10, gali ir 10L/100km uztekt.

Šios savaitės anekdotas? :D :D :D

Kur čia anekdotą matai? Matyt neteko nei dujų piltis nei juolabiau slėgio matuoklės chekint pilant. Kaip kitaip tamsta aiškintumėt jei vieną diena po 6 slegiu užpylus suryja 17L, o po 11-os 11L? Tipo dujos durniuoja? :) ))
    Povilas 2010-12-19 14:15:27 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Vilnius-Marijampole Žinučių forume: 479
    Tai kuo mazesniu slegiu uzpili tai tuo ir duju bake maziau buna gal del to sanaudos ir skiriasi? O reduktorius vistiek i purkstukus pastovu slegy paduoda.
    linasser 2010-12-19 15:36:10 (0)  
    Aš apakęs pavargęs Spėju jums metų iki 25? Gal pasakysit, koks skirtumas skysčiui kokiu slėgiu jį pila?
    7a-fe lean burn (dujos)
    robertass 2010-12-19 15:59:38 (0)  
    gal greiciau neuzpila tiek kiek rodo