Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

Edvatronas Klubo narys 2010-12-24 08:44:00 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    o kas yra amzina...? Viskam ateina laikas... :) tarpiniu taip pat... :)

linasser parašė:
    Edvatronas parašė:
    Jei virsuj irgi tepaluota - duju paskirstymo velenelio riebokslis (salnikas).
    Jei tik apacia - alkuninio veleno riebokslis.
    Nesu tikras kur tepalo siurblys stovi siame variklyje.. dar gali buti tepalo siurblio tarpine arba riebokslis.

benasy parašė:
    Sveiki visi carinininkai :) noriu paklausti ir tuo paciu pasitarti. mano carina 93m 2l dyzelis. Variklis leidzia tepaliukus. Pagrindinis dirzas tepaluotas, visa ta puse tepaluota. Klausimas manau vienas: per kuri riebokslii leidzia? gal kas susidure? kur didesne tikimybe? :)

Pritariu Edvatronui, salnikai toyotose neamžini, per 15 metų sukietėja ir pradeda leisti, kad tarpinė leistų beveik negirdėjęs, juk toyota ne chrysleris
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    robertass 2010-12-24 09:25:25 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 132
    Edvatronas parašė:
    dangtelis apie 50 lt, skriejikas apie 14 lt... :)
    beje gal nedaziurejau... o kokia laidu bukle? labda tvarkoj? Degimo kampas ok?
    Jei laisvos apsukos ok... nesokineja... tai matyt laisvos eigos voztuvas ok...

linasser parašė:
    manom, kad dangtelis 20 litų kainuoja ;) prie to pačio jei keisi dangtelį, pasikeisk ir skriejiką-12lt taip Dar manau, kad dėl laisvų apsukų tokį vožtuvėlį galėtum prasivalyti, jis šalia sklendės randasi, užsineša suodžiais ir būtent reguliuoja laisvus sūkius. Pasakyčiau tam vienam kur pasipurkšti, bet geriau nesakysiu, vis dėl to kalėdos ant nosies :D Su šventėm!

sokineja ir patrukcioja, reiks ieskot to laisvos eigos
    motown 2010-12-24 10:09:25 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    Pagal Haynes`o kataloga laisva eiga turi but:
    4A-FA varikliuose automatas 800 +/- 50rpm.
    4A-FA varikliuose mechanine 750 +/- 50rpm.
    7A-FE varikliuose 700 +/- 50 rpm.
    3S-FE varikliuose 700 +/- 50 rpm.
    3S-GE varikliuose 800 +/- 50rpm.
    bambalys 2010-12-24 16:36:03 (0)  
    Avensis Alytus Žinučių forume: 227
    motown parašė:
    Pagal Haynes`o kataloga laisva eiga turi but:
    4A-FA varikliuose automatas 800 +/- 50rpm.
    4A-FA varikliuose mechanine 750 +/- 50rpm.
    7A-FE varikliuose 700 +/- 50 rpm.
    3S-FE varikliuose 700 +/- 50 rpm.
    3S-GE varikliuose 800 +/- 50rpm.

7A-FE varikliuose 700 +/- 50 rpm. va pasirodo kap turi but, o aš sukau galvą, kad man labai žemos apsukos. taip
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
    motown 2010-12-25 11:05:40 (0)  
    Ar gali buti toks bajeris, kad Carinos purkstuku (konkreciai modelis 23250-02030) nevalo ultragarsu? Nes kiek teko dometis, geriausiai isvalo siuo budu. Noretusi ji isbandyt jei imanoma pries leidziant babkes purkstukam
    saulius66 2010-12-26 20:26:01 (0)  
    CARINA E 1,6 i 4AFE Klaipėda Žinučių forume: 28
    Aš ilgai ir nuobodžiai ieškojau.... tada pirkau DENSO bilia kokį ( na kad išorinė forma atitiktu) ir iš dviejų dariau vieną.... Jau trečia savaitė važinėju, viskas ok... tik čia reikia šiek tiek įgudžių... Pas mane buvo bėda, kad ant šilto variklio nedirbdavo purkštukas, "atsikabindavo" ritė viduje.

motown parašė:
    Robertass, pas mane su laisvom tas pats - sokineja stovint...

Back to purkstukai: KUR GAUT MELYNA PURKSTUKA CARINAI? :D Siandien bandziau pas zmoga pilka pasiemes irgi nuo 1.8 variklio, nifiga netiko, nors irgi Denso :\ Maciau, kad kodas nevisai atitinka, bet vistiek pabandziau ir snipstas. Negi teks pirkti Uz 378 Tanagroj BOSCHa? Likusieji trys lyg pakenciamai dirba pas mane. Norisi sumazint tas sanaudas benzo nors iki 10L ar kazkas, nes blecha brangus malonumas pasildymui benza taip taskyt.
    motown 2010-12-26 23:48:59 (0)  
    saulius66 parašė:
    Aš ilgai ir nuobodžiai ieškojau.... tada pirkau DENSO bilia kokį ( na kad išorinė forma atitiktu) ir iš dviejų dariau vieną.... Jau trečia savaitė važinėju, viskas ok... tik čia reikia šiek tiek įgudžių... Pas mane buvo bėda, kad ant šilto variklio nedirbdavo purkštukas, "atsikabindavo" ritė viduje.

motown parašė:

Back to purkstukai: KUR GAUT MELYNA PURKSTUKA CARINAI? :D Siandien bandziau pas zmoga pilka pasiemes irgi nuo 1.8 variklio, nifiga netiko, nors irgi Denso :\ Maciau, kad kodas nevisai atitinka, bet vistiek pabandziau ir snipstas. Negi teks pirkti Uz 378 Tanagroj BOSCHa? Likusieji trys lyg pakenciamai dirba pas mane. Norisi sumazint tas sanaudas benzo nors iki 10L ar kazkas, nes blecha brangus malonumas pasildymui benza taip taskyt.

Nezinau, pas man tai ir ant salto buna trukcioja smarkiai.

O tai kiek cia tau kainavo viskas jei nepaslaptis? Nes man kol kas nesiseka rast pigiai
    saulius66 2010-12-27 08:24:45 (0)  
    Matai, aš tiksliai žinojau, kad ritė, tai turėjau dar vieną neveikančią, ją išardžiau, tada kita, kuri tipo netinka, kainavo man 20 Lt šrote... na ir mano darbas... išrinkimas , valymas, surinkimas...Tik turėjau šiek tiek patiuninguoti, nes nevisai 100 % atitiko ritės aukščiai, bet pavyko.. kaip sakoma, jei labai reikia - nieko nėra neįmanomo

motown parašė:
    saulius66 parašė:

motown parašė:

O tai kiek cia tau kainavo viskas jei nepaslaptis? Nes man kol kas nesiseka rast pigiai
    saulius66 2010-12-27 08:26:26 (0)  
    O del trūkčiojimo... tai ten ne vien purkštukai bus pas tave kalti... pasiskaityk čia forume.... n+1 priežąsčių gali būti

saulius66 parašė:
    Matai, aš tiksliai žinojau, kad ritė, tai turėjau dar vieną neveikantį, jį išardžiau, tada kitas purkštukas, kuris netinka, kainavo man 20 Lt šrote... na ir mano darbas... išrinkimas , valymas, surinkimas...Tik turėjau šiek tiek patiuninguoti, nes nevisai 100 % atitiko ritės aukščiai, bet pavyko.. kaip sakoma, jei labai reikia - nieko nėra neįmanomo

motown parašė:
    saulius66 parašė:

motown parašė:

motown 2010-12-27 13:10:39 (0)  
    Zinau, skaiciau as jau viska :) Laidai geri, zvakes geros, dujom dirba gerai pas mane.
    Nepamenu ar tikrinau paskirstymo dangteli.. Nu bet purkstukas man jei netrukciojimo tai nors kuro sanaudu problema turetu siek tiek apsprest, nes nespeju pilt to benzo. Reguliuosiu jauciu reduktoriaus saskaita duju persijungimo temperatura kol issispres sita beda, tai bent jau greitai jungsis, nes dabar buna ir iki 5km nuvaziuoju kol isijungia, tai su tokiom sanaudom per savaite ir suvazineji ka ispili vien del to pashildymo pavaziavimo benzu.