Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| robertass | 2010-12-30 09:30:46 (0) |
buvo kazkada kai ilgai stovejo tai apsinesa rudim diskai bet diskai tai priekij tik pas mane, o bugnai gale tai gale nebuna, gal kaladeles ? |
| motown | 2010-12-30 23:17:26 (0) |
Nelabai supratau klausimo.. Gale bent jau man neteko Carinu matyt su diskiniais, ir siaip as uz bugninius galui labiau. Pakeiti kaladeles - ir ramus ilgam. O del ju isvaizdos (pas daug ka surudije), tai numusi rudis, rudziu suriseju uzvarai, ir tada juodais matiniais dazais tankiais uzteplioji, visai norma ziurisi. |
| linasser | 2010-12-31 07:11:56 (0) |
Ryte kartais jaučiu tokį šk šk šk garsą kai stabdau, o kartais net kai važiuoju. Stabdžių diskai ir kaladėlės viskas naujai pakeista buvo, bet garsas visada buvo. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| motown | 2010-12-31 15:02:25 (0) |
linasser parašė: Ryte kartais jaučiu tokį šk šk šk garsą kai stabdau, o kartais net kai važiuoju. Stabdžių diskai ir kaladėlės viskas naujai pakeista buvo, bet garsas visada buvo. Hmm. Man toks garsas buvo kai bugnu kaladeles susidevejo. O siaip reiktu identifikuot pagal garsa, kurioj pusej ir tada tikrint gal kazkas blokuojasi kur nereikia ar lieciasi. Gal rankinis perdaug itemptas. Bijau sumeluot kas gali but daugiau... Paspardyt gali i ratus visus gal isgirsi ta pati garsa (situ budu Chrysleri kai turejau atradau, kad atraminio guolio virsuje gaike atsipalaidavus) *P.s.: net jei kaladeles ir naujos vistiek gali buti garsas, kol neprisitrina. Arba jei blogai pastatytos irgi gali buti |
| robertass | 2010-12-31 16:22:18 (0) |
man ir atrodo kad i gala kaladeles |
| robertass | 2011-01-01 15:20:19 (0) |
gal kas turit nuotrauka carinos e 2.0 kur randasi laisvu apsuku voztuvas? ziurejau po kapotu bet nelabai zinau kaip jis atrodo |
| linasser | 2011-01-01 15:37:04 (0) |
kaladėlės negali būti į galą, jos naujos, diskai būgnai t.p. Viskas buvo išardyta ir peržiūrėta, pastebėta tik drėgnu ar šaltu oru robertass-oro sklendę nusiimk, vožtuvas ten ir yra, į jį jungiasi bent porą šlangučių ir 1 fyškė, kita fyškė jungiasi oro sklendės padėties. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2011-01-01 16:39:37 (0) |
tai numaut ta plasmassine tu sklende vadini? tai paciam jau metaliniam kolektoriuj isai ? |
| robertass | 2011-01-09 16:02:24 (0) |
gryztant prie tu laisvu apsuku, jeigu jos sokineja tik ant duju, benzu ne, tai cia bus ne tas voztuvas, o reduktoriuj kur reguliuojasi laisvos ? |
| bambalys | 2011-01-09 17:28:49 (0) |
linasser parašė: kaladėlės negali būti į galą, jos naujos, diskai būgnai t.p. Viskas buvo išardyta ir peržiūrėta, pastebėta tik drėgnu ar šaltu oru Taip lyg tais rūdis šveistų nuo būgno- ŠI ŠI ŠI (pasigirdo po to, kai naujas kaladėles sudėjau)paskui nieko nesigirdi, kitą dieną - vėl. jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |