Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

robertass 2011-11-09 20:03:29 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 132
    taip per dangteli, ir nezinau ar uztektu pakeist dangteli pati, ar jis galejo persikreipt kai perkaites variklis buvo ar galva persikreipe, nes tarpine pakeista kelis kart vistiek leidzia
    linasser 2011-11-10 06:48:21 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Ar prieš keisdami nuvalėt visus paviršius švariai ir po to su benzinu? užtepkit papildomai sandariklio.
    7a-fe lean burn (dujos)
    robertass 2011-11-10 13:27:18 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 132
    viskas nuvalyta buvo, juk keista tris kart gal, ir hermetiko buo deta. leidzia labai smarkiai, tai kokia nuomone apie variklio perkaitinima ? kas issikraipi galva ar dangtelis pirmiau ?
    EKOKAVA 2011-11-16 10:02:50 (0)  
    ŠIAULIAI Žinučių forume: 17
    motown parašė:
    Gali purkstuku darba patikrint, vakuumo slangeles ar nera pratrukusiu, gali but voztuvas laisvu apsuku uzkirmijes, oro sklende patikrink ar neuzsinesus purvais, ka cia dar...gali paziuret ar gazo trosas nestringa kurnors ir ar itempimas jo geras.
    Servisas tau nelabai ka pasakys tik pinigus paims. Pirma apsiziurek pats ir daug sansu, kad susitvarkysi. Daug sansu, kad laisvos eigos tas voztuvelis bus parejes. Daug kam sita beda, tame tarpe ir man. Ir dar vakuumai gali but mineti
    augutis
    EKOKAVA 2011-11-16 10:08:21 (0)  
    ŠIAULIAI Žinučių forume: 17
    Jeigu 4A-Fe ar 7AFE varikliui nestabili tuščia eiga žemiau normos ir tai yra ir ant dujų ir ant benzino, o iš kamino rūksta CH > 600, tai pirmiausia žiūrėti vožtuvų reguliavimą : ar nera sumažėję šiluminiai tarpeliai žemiau normos , nes tai šiu variklių dėvėjimosi išraiška. Kaip taisyklė CH padidėja tik tuščia eiga, o ant apsisukimų norma. Tada reikia šlifuoti reguliavimo šaibas. Patikėkit aš tą kelią jau su dviem savo varikliais praėjau, o po to tik kapitalinis.
    :(
    augutis
    motown 2011-11-17 03:59:17 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    EKOKAVA dekui kad priminei apie sita reikala, tik pats neturiu tu skirtuku kad pasimatuot bent saltam varikliui, o reguliuotis su mano kreivom rankom nelabai norisi kad ir zinau kokie tie tarpeliai turi but, tai teks pasiieskot kas tuo uzsiima. Hondose kiek zinau isvis megsta chebryte kas kazkiek kilu juos profilaktiskai reguliuotis, o cia visgi irgi japonas...
    linasser 2011-11-17 06:35:12 (0)  
    EKOKAVA parašė:
    Jeigu 4A-Fe ar 7AFE varikliui nestabili tuščia eiga žemiau normos ir tai yra ir ant dujų ir ant benzino, o iš kamino rūksta CH > 600, tai pirmiausia žiūrėti vožtuvų reguliavimą : ar nera sumažėję šiluminiai tarpeliai žemiau normos , nes tai šiu variklių dėvėjimosi išraiška. Kaip taisyklė CH padidėja tik tuščia eiga, o ant apsisukimų norma. Tada reikia šlifuoti reguliavimo šaibas. Patikėkit aš tą kelią jau su dviem savo varikliais praėjau, o po to tik kapitalinis.
    :(

Nebūkit juokingi, tos šaibos kainuoja kelis litus, o pakeitimas gerą valandą užtrunka. Vienas iš lengviausių darbų. Užsiiminėjat man rodos ne tuo, kuo reikia. Jei nepaslaptis, kiek prasisuko variklis, kad teko šaibas derinti?
    7a-fe lean burn (dujos)
    linasser 2011-11-17 06:36:36 (0)  
    motown parašė:
    EKOKAVA dekui kad priminei apie sita reikala, tik pats neturiu tu skirtuku kad pasimatuot bent saltam varikliui, o reguliuotis su mano kreivom rankom nelabai norisi kad ir zinau kokie tie tarpeliai turi but, tai teks pasiieskot kas tuo uzsiima. Hondose kiek zinau isvis megsta chebryte kas kazkiek kilu juos profilaktiskai reguliuotis, o cia visgi irgi japonas...

Toyotose ne kas kažkiek km, o kas 100.000 reikia patikrinti tarpelius ir esant reikalui sureguliuoti.
    7a-fe lean burn (dujos)
    Dellarion 2011-11-21 16:57:42 (0)  
    Carina Vilnius Žinučių forume: 3
    Sweiki turiu toyota carina ir keiciant lietnykus pries zima man nuluzo spylka gal kas zinot jos po viena keiciasi ar ne? O gal zinot kur rasti schema galines pakabos ar visos masinos? Dekui
    Toyota Carina E 2d Majesta :)
    bambalys 2011-11-21 17:12:27 (0)  
    Avensis Alytus Žinučių forume: 227
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt