Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| Dellarion | 2011-11-21 19:49:54 (0) |
| Carina Vilnius Žinučių forume: 3 | dekui supratau bet iskilo klausimas toje svetaineja yra parodytos 2 skirtingu tipu spilkos kdl jos 2 tipu? nuo metu priklauso? ir beto jai kas gal keite galiniu stabdziu spilkas zinot reik nuimineti kaladeles ir stupica ar ne? Toyota Carina E 2d Majesta |
| EKOKAVA | 2011-11-21 20:01:16 (0) |
| ŠIAULIAI Žinučių forume: 17 | linasser parašė: EKOKAVA parašė: Jeigu 4A-Fe ar 7AFE varikliui nestabili tuščia eiga žemiau normos ir tai yra ir ant dujų ir ant benzino, o iš kamino rūksta CH > 600, tai pirmiausia žiūrėti vožtuvų reguliavimą : ar nera sumažėję šiluminiai tarpeliai žemiau normos , nes tai šiu variklių dėvėjimosi išraiška. Kaip taisyklė CH padidėja tik tuščia eiga, o ant apsisukimų norma. Tada reikia šlifuoti reguliavimo šaibas. Patikėkit aš tą kelią jau su dviem savo varikliais praėjau, o po to tik kapitalinis. Nebūkit juokingi, tos šaibos kainuoja kelis litus, o pakeitimas gerą valandą užtrunka. Vienas iš lengviausių darbų. Užsiiminėjat man rodos ne tuo, kuo reikia. Jei nepaslaptis, kiek prasisuko variklis, kad teko šaibas derinti? augutis |
| EKOKAVA | 2011-11-21 20:10:20 (0) |
| ŠIAULIAI Žinučių forume: 17 | Kas dėl šaibų kainos, tai žinau tik remontinės šaibos kainą kur yra 20 Lt, jų yra įvairių storių nuo 2,55 iki3,3 mm. tai šlifuot išeina pigiau. mano abu variklikliam susėdo vožtuvai po 60tūkst. ridos dujomis, bat aš trasuoju > 3100 aps/min., tai dėl to ir sėda, jeigu norite pasiginčyti, tai veltui. tai yra patirtas ir patikrintas reikalas. o tie visokie tuščios eigos vožtuvo valymai ir kt. nebent virš 300tūkst. pravažiavusiems blogu benzinu agregatams.pradega ir sėda dažmniausiai kraštiniai išmetimo ir kartais įsiurbimo vožtuvai, bet kai pagauna sėdimą, tai tada reikia tikrinti , kad ir šaibas nušlifavus jau kas 6 tūkst., nes ir toliau sėda ir artėja galas - vožtuvų keitimas ir šlifavimas. toyotom su tokiais varikliais mano giminė važinėja nuo 1989 m. iki dabar.Kitom mašinom ir nevažinėjam. augutis |
| Firestart | 2011-11-21 20:22:17 (0) |
Siaip tai reguliavimo saibos kainuoja toli grazu ne kelis litus. As domejausi kazkada seniau, tai ~80lt uz vnt jei naujas pirkt ir tai tik uzsakinet, o jos ten parsiduoda pagal stori kas 0.05 mm. O kaip darbai daromi galima paziuret http://www.youtube.com/watch?v=YoGl00gysD4 ![]() Is irankiu reik bent pora minusiniu atsuktuvu ir magneta turet geriausiai na ir zinoma mikrometra ir tarpumaciu.Tiesa jei kam reik turiu manuala 4A-FE variklio voztuvu reguliavimui. linasser parašė: Nebūkit juokingi, tos šaibos kainuoja kelis litus, o pakeitimas gerą valandą užtrunka. Vienas iš lengviausių darbų. Užsiiminėjat man rodos ne tuo, kuo reikia. Jei nepaslaptis, kiek prasisuko variklis, kad teko šaibas derinti? |
|
Edvatronas
|
2011-11-21 20:38:31 (0) |
Po viena Dellarion parašė: Sweiki turiu toyota carina ir keiciant lietnykus pries zima man nuluzo spylka gal kas zinot jos po viena keiciasi ar ne? O gal zinot kur rasti schema galines pakabos ar visos masinos? Dekui Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Edvatronas
|
2011-11-21 20:40:12 (0) |
Celicai as ieskojau... Mototoja 33 lt/vnt, tanagra 11 lt/vnt Firestart parašė: Siaip tai reguliavimo saibos kainuoja toli grazu ne kelis litus. As domejausi kazkada seniau, tai ~80lt uz vnt jei naujas pirkt ir tai tik uzsakinet, o jos ten parsiduoda pagal stori kas 0.05 mm. O kaip darbai daromi galima paziuret http://www.youtube.com/watch?v=YoGl00gysD4 ![]() Is irankiu reik bent pora minusiniu atsuktuvu ir magneta turet geriausiai na ir zinoma mikrometra ir tarpumaciu.Tiesa jei kam reik turiu manuala 4A-FE variklio voztuvu reguliavimui. linasser parašė: Nebūkit juokingi, tos šaibos kainuoja kelis litus, o pakeitimas gerą valandą užtrunka. Vienas iš lengviausių darbų. Užsiiminėjat man rodos ne tuo, kuo reikia. Jei nepaslaptis, kiek prasisuko variklis, kad teko šaibas derinti? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| RobkeTC | 2011-11-22 13:50:00 (0) |
Sveiki, Carinai zadu pasikeisti priekinius amortizatorius, Tekstara siulo Kayaba po 171lt, ir Tanagroj Sachs(vokiski) 170lt. Gal kas vazinejate su vienais ar kitais, ka patartumet. DEKUI. Toyota veza |
|
Edvatronas
|
2011-11-22 15:38:27 (0) |
Patarciau kayaba Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2011-11-22 15:40:56 (0) |
Važinėjau apie dvejus metus su abiem ant 5gen. GT-i. Jokių nusiskundimų |
| Dellarion | 2011-11-22 16:36:47 (0) |
| Carina Vilnius Žinučių forume: 3 | man jau atejo laikas keisti amortizatorius taj planuoju Kayaba paimti Toyota Carina E 2d Majesta |