Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    3S-GE kapitalinis

    Kategorija: Paplepekim

    Autorius: Fanaz

    xups 2010-12-16 17:44:44 (0)  
    ST-162 2.0 GT Panevėžys Žinučių forume: 289
    Tada rimtai kontorai turėjai paduoti kartu ir bloką ir indėklus, kad jie alkūninį nušlifuotų pagal kitus, o ne tiesiog kaip pirmą remontą.


    tai kad tokių kontorų turbūt ant vienos rankos pirštų gali suskaičiuoti Marijos žemėj :)

    Klausimas: nušlifavus alkūninį dvejose vietose pažymėjo 0.25mm, kitur - nieko. Kadangi nebuvo meistro, nebežinau, ar šlifavo tik nurodyse vietose, ar visur. Kokia praktika šiuo klausimu? Kokius dabar indėklus pirkti, visus ant 0.25, ar du ant 0.25, o likusius STD?


    tiesiog pasiskolink mokrometrą. Čia ant kuriu kakliukų pagrindinių ar švaistiklinių?

    O kaip reikalai su tepaliniu/šiluminiu tarpeliu? Įvertintas?


    tam dalykui naudojami plastigageAtidaryti naujame lange pagaliukai ir parenkami indeklai pagal juos (pvz 1 remonto Nr.2 indekai) tik to plastigage ne visur rasi.
    subaru-kasdienai
    toyota-iseiginem
    zycha Klubo narysModeratorius 2010-12-16 18:00:01 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    xups parašė:

    tai kad tokių kontorų turbūt ant vienos rankos pirštų gali suskaičiuoti Marijos žemėj :)

    jei ateisi ir prašysi nušlifuoti alkūninį, jie taip ir padarys. O vat jei prašysi suremontuoti, tada kalbės kitaip. Jei Fanaz nuėjo ir konkrečiai pasakė, kad padaryti pirmą remontą, jie tą ir padarė. Niekas neklaus: kodėl, tu daryk taip ir taip... taip yra negerai. Jie pamanė, kad jis išmano ko klausia ir aklai įvykdė.

    tam dalykui naudojami plastigageAtidaryti naujame lange pagaliukai ir parenkami indeklai pagal juos (pvz 1 remonto Nr.2 indekai) tik to plastigage ne visur rasi.


    naujų laikų toolsas, bet meistrai LT jo nenaudoja ir dirba principu, patikimu nuo tarybinių laikų: tarpelis=bloko diametras-indėklo storis-kakliuko diametras. Tiesiog plastigage gelbėja kai neturi 2 rūšių mikrometrų ir vieno vidmačio.
    zycha Klubo narysModeratorius 2010-12-16 18:09:49 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    O kaip alkūninio balansas?
    O dar kitas dalykas yra surinkimas. Čia ir gi yra specifika.
    Fanaz, skambink jei ką, bus greičiau...
    xups 2010-12-16 18:23:57 (0)  
    ST-162 2.0 GT Panevėžys Žinučių forume: 289
    ei ateisi ir prašysi nušlifuoti alkūninš, jie taip ir padarys. O vat jei prašysi suremontuoti, tada kalbės kitaip. Jei Fanaz nueėjo ir konkrečiai pasakė, kad padaryti pirmą remontą, jie tą ir padarė. Niekas neklaus: tu daryk taip ir taip... taip yra negerai. Jie pamanė, kad jis išmano ko klausia ir aklai įvykdė.


    visiškai sutinku, tik normalius staklynus turi vienetai kurie gaudytu 0,005 mm ir pas tuos tikrai sunku prisiprašyti (senai tuo beužsiimiau, gal žinios jau ir pasenę :) )

    naujų laikų toolsas


    tikrai ne, tiesiog juo pas mus neįprasta naudotis, nors jo tikslumas didelis.

    LT jo nenaudoja ir dirba principu, patikimu nuo tarybinių laikų: tarpelis=bloko diametras-indėklo storis-kakliuko diametras
    , čia yra tik vienas kintamasis-kakliuko skersmuo,kurį šlifuoja, poliruoja. variantas: alkūnė ideali arba nauja - juk nenuiminėsi cementuotės be reikalo, jei iš gamyklos viskas kalibruota lieka kintamasis indėklo storis, čia žinoma galima matuoti - tikslumas 0,001 mm, bet daug paprasčiau pasinaudoti plastigage ir parinkti tinkamus indėklus. todėl tai ir pasiūliau, be to tai galima atlikti pačiam be brangių matavimo prietaisų.

    P.S. visiškai pritariu nuomonei, kad tegu daro rimta kontora su rimta įranga, jei tik yra tam finansų.
    subaru-kasdienai
    toyota-iseiginem
    zycha Klubo narysModeratorius 2010-12-16 18:39:55 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    Finansų tam daug nereikia visokiems tokiems darbams pakaktų 100lt gal. bet būsi garantuotas ir užtikrintas. Taip pat, jei jau blokas paskerstas, išsimatuočiau visus kritinių elementų dydžius ar dar atitinka gamyklines normas.
    Fanaz 2010-12-17 08:43:21 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Zycha, dėkui, manau kreipsiuos kai vėl imsiuos variklio. Po eismo įvykio taisau savo kątik pataisytą senolę, kaltininkas į kojas :E
    Fanaz 2010-12-24 21:14:51 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Švenčių proga senąją savo Celkutę pradžiuginau originaliais 15" lietnykais, o save komplektu GT-i švaistiklių (nuo 6gen'o vieną švaistiklį praganiau, taigi nutariau dėti 5gen'o komplektą). Po švenčių imsiuos darbų, reikia pagaliau baigti rinkti bloką :)
    pugzlys25 2011-07-20 19:48:36 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Alytus-Kaunas Žinučių forume: 3
    sveiki visi :) esu naujokaas tai nepykit jai ka ne taip parasysiu:) turiu tokia beda nusipirkau celica su pramusta pagrindine tarpine pirgdamas ir gazavau ir viska lik isbandziau jokio dumelio neismete pasikeiciau tarpine ir galvoju pier to pacio pasikeisiu vostuvu gumytes draugas sake nekeisk nelysk kur tau nereikia:) tada ir prasidejo duminimai rytais tepalo dingimas,kaip buvo salciAI tepalasa nedingdavo o kaip dregna dinksta dabar liktai vel mazai dinksta :( kas galetu buti kas cia bus kaltas