Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Ką manote apie 7 serijos Celic'as?
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Domantuxxx
|
Sheikhas
|
2008-09-19 10:24:57 (0) |
Ir kuo kaltos kuro kainos? Jos tikrai nekris, europa gi, tai negi dabar visi nustos vazineti... kiek kartu jau tokios kalbos sklande? Kai litras benzo kainavo ~1-1.25Lt, pabrangus iki 2 visi sake vsio dziaunam raktelius, paskui pakilo iki 2.99 - blogiau uz atomini kara... bet paziurekit i gatves, kur tas vaizdas po atominio karo automobiliu gatvese 3x daugiau, negu tada kai kuras kainavo 2x maziau Taigi nereikia cia svaigti apie kainas, jos nieko nesalygoja. Po metu mokesi uz kura 4.50 ir kalbesi ta pati, nors jeigu dabar jau turetum pvz supra, isivaizduoji kaip sutaupytum, vietoj to kad ja isigytum po metu, kai kuras kainuos n kartu brangiau |
|
NightWalker
|
2008-09-19 11:06:58 (0) |
amen Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| sieras | 2008-09-20 21:21:03 (0) |
po 4 metu benzas gali 10lt kainuot tai pirxi 1.9tdi ir wazinesi su gudiska saliarka Parduodu 7gen dalimis. 860096740 |
| Techno | 2008-09-20 21:57:30 (0) |
esu patenkintas galios ir ekonomiskumo santykiu. nusipirkau butent tai ko ir tikejausi. vietos sitoje masinoje man pakankamai, nors gale sedintiems ne fontanai. pakolkas rimtu bedu neturejau. pakeiciau tepalus, dirzeli, filtra. trukumai manyciau plonokos skardos, labai minkstos salono plastmases, megsta pabyret geiciu dezes. privalumai aisku isvaizda, patogios pusiau rekarines sedynes, geri stabdziai, patvarumas, ekonomija ir t.t. |
| Domantuxxx | 2008-09-21 08:47:25 (0) |
Teisingai. Techno, aš taip ir būtent norėjau paklaust, kodėl tu rinkaisi būtent celicą 7 kartos. Ir ačiū už atsakymą. |
| Vision | 2008-09-27 10:27:09 (0) |
Domantuxxx raše: Man tai jos labai patinka, vat kai 18 sueis tokią pirksiu. Tai noriu jūsų nuomonių apie šią Celicą man tai ir nieko gal todel ja ir issrinkau is daugybes automobiliu |
| zoom | 2008-09-28 19:53:38 (0) |
| Celica GTS --> 330ci Klaipeda Žinučių forume: 246 | kadangi turejau GTS'a, tai apie ji ir galiu papasakoti savo ispudziu. Pliusai: 1. Bent jau man tai labai patiko jos isvaizda, na ir siaip pazistami zmones visi sakydavo, kad grazi "sportine" masina. 2. Ekonomiskumo ir galios santykis. Jeigu nori pataupyti - nespaudi iki "lifto" ir vaziuoji labai taupiai, jeigu nori palakstyti - spaudi iki redline ir leki 3. Palyginus tikrai nebloga garso sistema. 4. Super patvari vaziuokle. Mazdaug 100km/h greiciu uzlekiau ant nemazo bordiuro, visi 4 ratai suvaryti kaip reikalas, o vaziuoklei visiskai nieko. Variau veliau ir i patikra, bet prie nieko net prisikabinti nejo. 5. Salyginai pigi eksplotacija (lyginant pvz su vokiskom auto0 6. Mazas litrazas, nevogiamas modelis, todel pigus draudimas. Minusai: 1. Vaziuojant zemomis apsukomis iki "lifto" labai truksta traukos, kai isijungia liftas, toks jausmas, kad papildomas variklis issijungia. Jeigu nori, kad masina trauktu, visada ir reikia laikyti aukstas apsukas. 2. Stabilumo, ypac galo trukumas. 3. Kaip ir visi japonai kartais megsta patrasketi, pabarsketi. Prasta garso izoliacija. 4. Demesio vertas tik modelis su mechanine pavaru deze, nes automatas yra visiska tragedija. Jeigu yra pirmadienio rytas - neisvengiamai bus ir penktadienio vakaras... |
| Vartotojas | 2008-09-28 21:33:58 (0) |
egis01 raše: aš kai pradėjau sau ieškotis rimtesnės mašinos tai pamačiau 6-gen ir pagalvojau, kad va šitos tai tikrai nepirksiu, bet praėjo metai, daug nuomonių pasikeitė ir galu gale važinėju ir nežinau ką dar geresnio galėjau įsigyti labai geras posakis yra - "tik kvailiai nekeičia savo nuomonės" bet šiuo atveju palinkėčiau pabūti kvailiu kai buvau 16 ir nepatiko 5 gen.. tevai 17-ojo gimtadienio proga padavanojo butet 5 gen.. kolkas sekmingai jau 3 metus vazineju ir su 6 gen |
|
zycha
|
2008-09-29 04:55:45 (0) |
zoom raše: Minusai: 1. Vaziuojant zemomis apsukomis iki "lifto" labai truksta traukos, kai isijungia liftas, toks jausmas, kad papildomas variklis issijungia. Jeigu nori, kad masina trauktu, visada ir reikia laikyti aukstas apsukas. 2. Stabilumo, ypac galo trukumas. 3. Kaip ir visi japonai kartais megsta patrasketi, pabarsketi. Prasta garso izoliacija. 4. Demesio vertas tik modelis su mechanine pavaru deze, nes automatas yra visiska tragedija. drysčiau užginčyti 2 ir 3 punktus Galas kaip tik stabilus, 7gen linkusi į understeeringą, kaip ir visi FWD. Norint kad galas slystų, reikia pasistengti dar. Niekas nebarška ir netraška, salonas kokybiškas, plastmases kokybiškos. Tarškėti gali nepritvirtintos detalės. Nedaužyta 7gen netarška ir nebarška.Taip, garso izoliacija gelėtų būti geresnė, bet napamirškite, čia automobilis darytas kaip galima lengvesnis, todėl garso izoliacijos specialiai daug nedėta. Girdisi galinių ratu šniokštimas, priekinės pakabos darbas. |
| Lenkaite | 2008-09-29 07:16:08 (0) |
dar kiek zinau yra skirtumas garso izoliacijos amerikos rinkai ir europos, amerikietes silpnesne izoliacija. o del stabilumo tai stabili, puikiai stovi ant kelio, posukiuose |

automobiliu gatvese 3x daugiau, negu tada kai kuras kainavo 2x maziau
Taigi nereikia cia svaigti apie kainas, jos nieko nesalygoja. Po metu mokesi uz kura 4.50 ir kalbesi ta pati, nors jeigu dabar jau turetum pvz supra, isivaizduoji kaip sutaupytum, vietoj to kad ja isigytum po metu, kai kuras kainuos n kartu brangiau