Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nick'as ir jo interpretavimas...
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Sheikhas
| 2du | 2008-02-27 21:40:22 (0) |
o mane taip viresniojo brolio draugai vadino[dutis 2].taip ir gavos 2du. p.s.dvejetas priekyje,nes greichiau parashyti. |
| Lenkas | 2008-02-27 22:40:03 (0) |
nicka gavau is kariomenes laiku kai dar tarnavau rukloj, gavau nes nesigedijau savo tautybes ir tuo didziojuos |
|
Romeo07
|
2008-02-28 08:55:13 (0) |
Mano nick`as kilo dar is vidurines laiku kai sededavau mirce. Buvau megiamas merginu tarpe tai kai kurie draugai mane vadindavo romeo. Taip ir pasivadinau mirce. Aisku tas zodis buvo uzimtas todel teko dadeti kazkoki skaiciuka. O cia registruodamas prisiminiau sia klycka ir taip pasivadinau. Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| Julius | 2008-02-28 09:44:55 (0) |
2cool4school raše: 2cool4school - Puse pamoku nelankidavau ,i anglu beveik visada paveluodavau.. anglu mokitoja taip ir prilipde si nika man , su kurio jau 5-6 metukai visur zaidimuose forumuose ir t.tMatosi, kad ne tik anglu pamoku nelankydavai [OO==[][]==OO] |
|
zhigan_limon
|
2008-02-28 10:20:46 (0) |
Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |
| Domsy | 2008-03-01 22:47:25 (0) |
Domsy, nuo DOOM laiku. Kai visa tai prasidejo, jauciau pareiga (kaip ir kiekvienas save gerbiantis doomeris) savo nicka susieti su zaidimo pavadinimu. Is pradziu Buvo Doomsy, kadangi aplinkybes susikloste taip jog vardas Domas, tai viena "o" buvo ismesta. Likau Domsy IDDQD LEXUS IS250 Ex.Toyota Celica |
| Lukis | 2008-03-01 23:14:04 (0) |
Domsy raše: Domsy, nuo DOOM laiku. Kai visa tai prasidejo, jauciau pareiga (kaip ir kiekvienas save gerbiantis doomeris) savo nicka susieti su zaidimo pavadinimu. Is pradziu Buvo Doomsy, kadangi aplinkybes susikloste taip jog vardas Domas, tai viena "o" buvo ismesta. Likau Domsy IDDQD OT: IDKFA Parduodu savo celicu dalis: https://www.facebook.com/parduodu.celica.1 Buvo: AT200 '97 Buvo: AT200 '98 Dabar: OBK-5 '17 2.5i |
| micius | 2008-03-01 23:23:46 (0) |
micius katinas panos taip vadina adrenalinas valdo |
| kestasas | 2008-03-03 19:08:18 (0) |
| siauliai Žinučių forume: 121 | BullDozeR raše: Įdomi tema Mano nikų biografija ryšasi ne tik su auto Viskas prasidėjo nuo geležių manijos kai nuo 2002 pradėjau sportuot. Ir maždaug nuo 2003-2004 metų kai jau dažniau pradėjau lankytis nete praktiškai visur kitur esu žinomas kaip Vitamin_C. Pačioj sporto pradžioj kad pagerint apetitą ir kaip papildą vartodavau alaus mieles su vit C , tai kažkaip nuo to ir nikas savaime atsirado. Paskui kaip atsarginį niką visą laiką naudojau dabartinį, nes taip pat asocijuojasi su leta bet turinčia jėgos technika panašiai kaip buna ir kultūrizme Tai atejęs čia ir pagalvojau kad Vitamin_C nebus kažkaip originalu, ir kadangi auto forumas tai nusprendžiau panaudot atsarginį niką smagu kad pamaciau dar kazka is bodybuildig.lt ten as "paranojinis" - tik neissigaskit, manes nekamuoja tokios ligos. tiesiog nuo mokyklos laiku, kas paskui seke ir univere, ir aisku gyvenime dabar, esu rimtas. tokia mano natura, taciau aplinkiniams mano elgesys ir manieros atrodo perdetos. taigi univere per kazkokia ale kompiuterinio rastingumo paskaita(kurios metu reikejo susikurti meila) pavadino paranojiniu mane kazkas, tai ir susikuriau tokiu slapyvardziu meila. toki slapyvardi nedaug kur naudoju, nes kaip minejo temos autorius, nelabai suprasi apie zmogaus ketinimus forume. taigi tiesiog pasiilginau savo varda antra galune. carina, carina, carina - geriausia pasauly masina |
| BullDozeR | 2008-03-03 19:53:55 (0) |
kestasas raše: smagu kad pamaciau dar kazka is bodybuildig.lt ten as "paranojinis" - tik neissigaskit, manes nekamuoja tokios ligos. tiesiog nuo mokyklos laiku, kas paskui seke ir univere, ir aisku gyvenime dabar, esu rimtas. tokia mano natura, taciau aplinkiniams mano elgesys ir manieros atrodo perdetos. taigi univere per kazkokia ale kompiuterinio rastingumo paskaita(kurios metu reikejo susikurti meila) pavadino paranojiniu mane kazkas, tai ir susikuriau tokiu slapyvardziu meila. toki slapyvardi nedaug kur naudoju, nes kaip minejo temos autorius, nelabai suprasi apie zmogaus ketinimus forume. taigi tiesiog pasiilginau savo varda antra galune. Malonu taip pat sutikti ir kitos srities kolegą O anksčiau ar veliau į tuos psl vistiek sugrišiu, nes man šitas sportas visada lieka ir liks šventas, kadangi tai užsiemimas kuris išveda į gyvenimo šviesą visom prasmėm Kol kas turiu susitvarkyt su žymiai svarbesniais reikalais (mokslai), ir po visų jų turiu vistiek didelį norą rimčiau pasinert į sportą ![]() |

ir tuo didziojuos
,i anglu beveik visada paveluodavau.. anglu mokitoja taip ir prilipde si nika man