Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nusipirkau uzwakar celica 2002GT ka jus apie jas manot?
Kategorija: Paplepekim
Autorius: sieras
| eddie_gt4 | 2008-02-25 21:26:01 (0) |
hedo raše: o kazkada entuziazmo daugiau buvo eddie, net masinu kainas buvai surades palyginimui ir pan. (gaila neradau tu temu kur daug ieciu buvo sulauzyta) .nereikia sitoj temoj izvelgti personaliju ir pseudo bandymu matuotis. zmogus nusipirko normalia masina tuom reikia ir pasidziaugt. entuziazmo kame/kam? entuziazmo gincytis (bent kazkiek prasmingai) man niekada netruksta ypac del dalyku, kurie man kazkiek idomus... taigi pirmyn! o siaip +1 del pasidziaugimo... Celikistu seima pasipilde nauju nariu, tikekimes zmogus liks patenkintas pirkiniu stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2008-02-25 21:27:20 (0) |
ooo!! kaip ilgai as laukiau to momento, kai zmones prades gincytis, bet graziai, beveik argumentuotai ir be necenzurines leksikos.... malonu paskaityt! |
| sieras | 2008-02-25 21:29:33 (0) |
eddie o wa tu sakaj kad 7gen tau nepatinka? o tu bent jau waziawes su ja? Parduodu 7gen dalimis. 860096740 |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 21:35:06 (0) |
sieras raše: eddie o wa tu sakaj kad 7gen tau nepatinka? o tu bent jau waziawes su ja? esu esu... labiausiai nepatinka, kad si Celka tapo pernelyg hondiska... ypac GT-S/TS kita vertus, as nesakau, kad tai yra blogas ar nevykes automobilis - galu gale tai juk Tajota bet imho jis tiesiog nevertas tiek, kiek dabar kainuoja stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| sieras | 2008-02-25 21:40:02 (0) |
dabar wisu masinu nedidesniu litrazu kaip 2.0 ir nesenesniu kaip 7 metaj kainos yra sukilusios, nes jas labaj rusaj perka...nu zodziu ilga istorija...o gal gali detaliau paaiskint kajp suprast hondiska? Parduodu 7gen dalimis. 860096740 |
|
zycha
|
2008-02-26 05:55:35 (0) |
eddis yra big torko@low fanas todel jam arba turbine toyota ar subarikai opozitai patinka o man patinka hi rev varikliai ir hondos patinka |
|
NosTeaM
|
2008-02-26 06:09:43 (0) |
na ziuriu cia ir riauses,net tema neatitinka forumo turinio man pwz maza masina yra studentui skirta,kai jie ten desrele ant 5 walgo ir tik bulwem maitinas tai maza masinele jiem ir skirta celica yra sportine ir jokia ne moteriska moteriska yra AUTOMATAS,nes joje mazai reik dirbt ,su ja kazkaip nei i slalomus nei po piewas nepasiwezysi... bei kai automata wairuoji yra laiko pasiziuret i weidrodeli,pasidazyti ar dar papliurpt su draugem telefonu 7gen GTS ir 4gen GT el.pastas:nos999team@yahoo.com skype:nosteam1626 www.public.fotki.com/NosTeaM |
| eddie_gt4 | 2008-02-26 06:36:25 (0) |
zycha raše: eddis yra big torko@low fanas todel jam arba turbine toyota ar subarikai opozitai patinka o man patinka hi rev varikliai ir hondos patinka +1 zodziu, kiekvienam savo... stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Sheikhas
|
2008-02-26 07:32:50 (0) |
atpratau nuo mazu mashinu juodai... neseniai teko pasiemus draugelio pezho306 pavazineti, tai ka as zinau, tikrai nenoriu tokio spuogo... virs 100kmph net baisu vaziuoti nebent tik grieztai sportiniams interesams koks crx/civic su geru motoru... kasdienai tikrai geriau kas nors masyvesnio |
|
zhigan_limon
|
2008-02-26 10:35:03 (0) |
jarik raše: ooo!! kaip ilgai as laukiau to momento, kai zmones prades gincytis, bet graziai, beveik argumentuotai ir be necenzurines leksikos.... malonu paskaityt! tobulejam Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |

.
moteriska yra AUTOMATAS,nes joje mazai reik dirbt ,su ja kazkaip nei i slalomus nei po piewas nepasiwezysi...
bei kai automata wairuoji yra laiko pasiziuret i weidrodeli,pasidazyti ar dar papliurpt su draugem telefonu