Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nusipirkau uzwakar celica 2002GT ka jus apie jas manot?
Kategorija: Paplepekim
Autorius: sieras
|
zycha
|
2008-02-25 16:53:05 (0) |
nu nzn eddi, sakai kas bus po tiek metu...nepraeis TA, byres 7gen? bet 02.01 ejau TA, mano masinai jau stuktelejo 8 metai, rida 100kkm> ir TA lape nei vienos atzymos! Masinos bukle- ideali. Ji jau tampa pilnamete.. nes garantinis jau visu baigesi. P.S. Ir nieko as nepirkau... man principai neleidzia Viskas priklauso nuo vairuotojo. mane tai tokios kalbos uzknisa, cia kaip pim*** ilgiais lygintis. |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 16:55:44 (0) |
zycha raše: nu nzn eddi, sakai kas bus po tiek metu...nepraeis TA, byres 7gen? bet 02.01 ejau TA, mano masinai jau stuktelejo 8 metai, rida 100kkm> ir TA lape nei vienos atzymos! Masinos bukle- ideali. Ji jau tampa pilnamete.. nes garantinis jau visu baigesi. P.S. Ir nieko as nepirkau... man principai neleidzia Viskas priklauso nuo vairuotojo. as nieko nesakau, man tik butu idomu suzinot, kaip bus... beje, TA tai TA, o vat kaip su einamaisiais remontais? p.s. pilnamete = 18 metu stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
zycha
|
2008-02-25 16:59:23 (0) |
eddie_gt4 raše: p.s. pilnamete = 18 metu maniske greiciau bresta, hormonais seriu + jau 2 kart sirdis operuota |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 17:02:37 (0) |
zycha raše: (...) mane tai tokios kalbos uzknisa, cia kaip pim*** ilgiais lygintis. mane irgi... ypac zavi, kai pradedama rasyt, kokia mk.5 nevalinanti ir pan. lyginant su desimtmeciu jaunesniu automobiliu (turbut nereikia aiskint, ka reiskia 10m. japonu automobilizme) stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| sieras | 2008-02-25 17:25:32 (0) |
Jai masina niwalit taj reiskia niwalit, koks skyrtumas kiek jaj metu... Parduodu 7gen dalimis. 860096740 |
| zoom | 2008-02-25 17:29:42 (0) |
| Celica GTS --> 330ci Klaipeda Žinučių forume: 246 | sieras raše: Jai masina niwalit taj reiskia niwalit, koks skyrtumas kiek jaj metu... naujokas forume, bet kartais gryna teisybe sneka Jeigu yra pirmadienio rytas - neisvengiamai bus ir penktadienio vakaras... |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 17:31:14 (0) |
zoom raše: sieras raše: Jai masina niwalit taj reiskia niwalit, koks skyrtumas kiek jaj metu... naujokas forume, bet kartais gryna teisybe sneka Gytis raše: shuda ten (suprask - mk.7 GT) valina, gt-s irgi nevalina... stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
zhigan_limon
|
2008-02-25 18:01:24 (0) |
arsias diskusijas isprovokavau bet as vida liksiu pre savo nuomones ir patys nuosirdziai pagalvokit ranka prie sirdies prideja ir su manim sutiksit Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |
| ViR2 | 2008-02-25 18:45:15 (0) |
oj, valit - nivalit ash nedrischiau dar taip kategorishkai skirstyt, priklauso nuo konkrechios vietos. Jei tiesiojoj, tai kaip ir sakiau - letos, tachiau smagiuose posukiuose tai net labai greitos Bet aishku, jei mashina lyginama tiesiojoj, tai tada sti, evo irgi nera ish greichiausiu '10 Alfa Romeo MiTo 155 '65 Porsche 911 Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo www.TUKA.lt |
| hedo | 2008-02-25 21:10:56 (0) |
eddie_gt4 raše: mane irgi... ypac zavi, kai pradedama rasyt, kokia mk.5 nevalinanti ir pan. lyginant su desimtmeciu jaunesniu automobiliu (turbut nereikia aiskint, ka reiskia 10m. japonu automobilizme) o kazkada entuziazmo daugiau buvo eddie, net masinu kainas buvai surades palyginimui ir pan. (gaila neradau tu temu kur daug ieciu buvo sulauzyta) .nereikia sitoj temoj izvelgti personaliju ir pseudo bandymu matuotis. zmogus nusipirko normalia masina tuom reikia ir pasidziaugt. tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006 |