Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
    Tema yra uždaryta

    Su 20 m.

    Kategorija: Paplepekim

    Autorius: bubu

    bubu 2010-03-11 23:39:54 (2)  
    Žinučių forume: 1854
    Visus sveikinu su laisvos Lietuvos 20 metu jubiliejumi.
    Sheikhas Klubo narys 2010-03-12 11:54:19 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6685
    Ačiū
    darune 2010-03-12 15:43:18 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Utena Žinučių forume: 1382
    nelabai kokia svente....
    Skype nick - darune.wab.ru
    Tel nr. - 8672 56236 (tele2)
    Iver 2010-03-12 16:51:41 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 757
    Su praėjusiom sveikinu ir aš. O atsakymui į aukščiau esantį komentarą - taip, šita šventė nevisiems. Manau, rusai ja nelabai džiaugiasi.
    Valdas 2010-03-12 17:26:51 (0)  
    BMW 530D Plungė Žinučių forume: 476
    Rusams nusispjaut i ta svente ir i ta pacia Lietuva.
    Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo !:P
    BullDozeR 2010-03-12 19:10:56 (2)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    Valdas parašė:
    Rusams nusispjaut i ta svente ir i ta pacia Lietuva.

    nejaugi? :D man atrodo kad sprendžiant iš masinės migracijos statistikos, iš kai kurių piliečių gyvenimo sąlygų kurios tapo ne vien tik jų pačių noro pasekmėm, iš to kaip beveik visi "patenkinti" valdžios kai kuriais veiksmais kai mokečių mokėtojų pinigai nuolat nukeliauja ne ten kur reikia, arba dar ypač pastaruoju metu aktuali tema kai ginami pedofilai o paprasti (o kartais net ir nepaprasti) žmonės nesugeba surasti ar įrodyt teisybės, kai surenkami per akciją žmonių paaukoti pinigai vaikui invalidui ir tą pinigų sumą dar sugalvoja mokėsčiais apkrauti, tai po viso šito kartais kai pasigilini būna net GĖDA kad apskritai esi Lietuvos pilietis! Todėl ir labai daug kam ir iš pačių lietuvių į tą Lietuvą yra ne tik nusispjaut bet ir nusišikt. Man asmeniškai tai taip pat nėra šventė nes Lietuva kaip valstybė o ne kaip geografinė vieta man nieko gero nepadarė o tik atvirksčiai, ir manau nenusipelnė to kad šitą šventę švesčiau išdidžiai ir patriotiškai. Gal ir sulauksiu kritikos dėl savo nuomonės bet nemoku apsimetinėti ir kreipti realybės

    p.s. minusą ne aš tau uždėjau
    ramas89 2010-03-12 19:52:13 (3)  
    AT-180 (Sti 1.6) Kėdainiai Žinučių forume: 35
    BullDozeR pritariu 100% tas 20m jubiliejus tai tik šunkelio pradžia einant teisingu keliu. reikia žiauraus sukrėtimo lietuvai, kad pradėtu sparčiau lėkti pirmyn. Prezidentė mano akimis yra rimtai nusiteikus, ir galbūt kažka pasieks, bet labai didelis klaustukas. Rusam nėra ko liudėt per šią šventė. jie mato, kad mes vis dar tokie patys pažeidžiami. 20m be jų valdžios, bet vis dar gyvenam jų komunistiniais laikais. niekur vakaruose nėra tokio kišininkavimo, kuris į kraują įauges butent nuo rusų laikų. Kiek dar lietuvoj laksto tokių pediku kurie laiku atvėrė savo pinigine, ar tiesiog aukos buvo pasirinktos atidžiau, ir visiem pofik. policija nieko nedaro kol neaplakstei visų dedžių ir nedavei vokiukų. Sodra niekada nepamirš paimti mokesčių iš algos, bet kai reikia išmokėti biuleteni tai asmeniškai aš laukiau 3 mėn. Brolis gyvena airijoj, turi vaika. žmona dirba, jis buna su vaiku. be jokių klausimu gavo pašalpa kaip bedarbis, dar už vaiką ir plius visai šeimai nemokamas gydymas ir vaistai ligoninėj priklauso. Aš lietuvoj, jau puse metu be darbo. pašalpos nėra, priklauso "nemokamas" gygymas: apžiūri pasako kad peršalai išrašo vaistų už 100lt ir sako kitas. ir visiškai jiems nusiškit, jau pusmetis kaip negauni jokių pinigų. Va po tokių dalykų ir dabrendo man noras varyt iš čia. Ir tikrai nesiruošiu grižti čia. Visi sako kad emigrantai vistiek jaučias svetimi kitoj šaly... bet kad lietuviai nebeturi šalies kur jaustusi savi, tai ir važiuoja ten kur gyventi lengviau, kai skrandis urzgia tai jausmai nueina i antra galą. va kiek aš čia daug prirašinėjau pavargęs Gaila ištikrųjų, kad taip nusiritom, kažkada turėjom du pajūrius, o dabar derlingo mėšlo krūvą. Taigi su šventėm visi taip
    neskris greičiau, nei skrenda tavo angelas sargas ;)
    bubu 2010-03-12 20:10:04 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Visu pirma jei kada nors svesiu Jusu gimtadienius varysiu visa mesla apie jus. Bus smagu.
    Visu antra laisve yra ne valdzioje ir ne aplinkui o viduje. Jus ponai esate savo kaleime todel neiskeliat galvos auksciau savo palanges.
    Visu trecia gal pagooglinkite, tai suprasite, kad mes gyvenam tikrai neblogai.
    Pabaigai galiu pacituoti Latvijos prezidenta, kuris per sventes kalba sake, kad jei jums atrodo, kad gyvenate blogoje salyje nuvaziuokite i Latvija ir paklauskite vietiniu ka jie mano apie Lietuva. Tada suprasite kad oi kaip jums gerai. Tai va mizniai nemysciokite :P
    ramas89 2010-03-12 20:32:20 (1)  
    AT-180 (Sti 1.6) Kėdainiai Žinučių forume: 35
    :D kiekvienas turi savo nuomonę. Jai aš kada švesiu tavo gimtadieni, tai jokio mėšlo nevarysiu, nes priežasčių už ka tai daryti neturiu. o tu galėsi varyt ta mėšla ant manes, sakyt va jis yra nepatriotiškas, gyveno LAISVOJ LIETUVOJ ir nepatiko jam - pabėgo, turėjo jis buti sotus savo vidiniu požiūriu, galėjo jis iš savo vidaus primyšti i celicos baką, ir ji butu važiavus lygiais it stiklas lietuvos keliais... žodžio laisvė. tai tarkim jai tavo vaiko pažimių vidurkis yra 3 (dešimtbalej) sakai šaunuolis Petriuk!!! imk 10lt ant ledų, nes Jonukui išėjo 2,5 :D va čia tai tipinis lietuviškas požiūris "man zjbc nes kaimynui blogiau nei man"
    neskris greičiau, nei skrenda tavo angelas sargas ;)
    BullDozeR 2010-03-12 20:34:06 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605

    Visu pirma jei kada nors svesiu Jusu gimtadienius varysiu visa mesla apie jus. Bus smagu.
    Visu antra laisve yra ne valdzioje ir ne aplinkui o viduje. Jus ponai esate savo kaleime todel neiskeliat galvos auksciau savo palanges.
    Visu trecia gal pagooglinkite, tai suprasite, kad mes gyvenam tikrai neblogai.
    Pabaigai galiu pacituoti Latvijos prezidenta, kuris per sventes kalba sake, kad jei jums atrodo, kad gyvenate blogoje salyje nuvaziuokite i Latvija ir paklauskite vietiniu ka jie mano apie Lietuva. Tada suprasite kad oi kaip jums gerai. Tai va mizniai nemysciokite
    Visų pirmą tada sėkmės gyvenant toliau rožiniuose akiniuose ;) Man įdomu ar ilgai ištemptum savo patriotiškumą kai pasėdėtum be darbo minimum puse metų kaip prieš tai rašė pilietis, įdomu ar ir toliau filosofuotum? Visi mandri kalbėti kai kas nors tik juos pačius nepaliečia :) ;)
    Visų antrą pacituosiu vieno žmogaus žodžius dėl tos laisvės:
    Avinai irgi jaučiasi "gerai ir laisvi" vien dėl to kad įsivaizduoja jog juos piemuo gina nuo vilkų, nors piemeniui svarbiausia vilna, dėl kurios jis silpnesnes avis gali ir pats sušert vilkams.
    O visų trečia nebūtina net "googlinti" kad suprast ką davė 20 metų veiklos rezultatai kurie būtų verti to kad reikėtų švesti:
    300.000 bedarbių
    500.000 emigrantų ieškančių savo "tėvynės" kitur