Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Toyota sukūrė pažangiausia autosimuliatorių pasaulyje

    Kategorija: Paplepekim

    Autorius: Birbirbir

    Birbirbir 2007-12-01 23:28:05 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Kaunas-Vilnius Žinučių forume: 1028
    http://www.games.lt/g/news.full/10005
    periferija
    jarik Klubo narysModeratorius 2007-12-01 23:43:45 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    Pastaruoju metu novatoriškais sprendimas automobilių rinkoje garsėjantys japonai "Toyota" pristatė dar vieną naujovę - pažangiausią pasaulyje autosimuliatorių. Ir jis, panašu, visu šviesmečiu lenkia PS3 su prijungtu vairu ir GT5 ;)

    Simuliatorius iš tiesų yra pilno dydžio automobilis, įkurdintas 7 metrų ilgio kupole. Kupolo vidus naudojamas kaip milžiniškas ekranas tariamą automobilį supančiai aplinka vaizduoti - atkuriama net 40 km Susono miesto P. Korėjoje gatvių. Automobilis gali būti purtomas, vibruoti, šoktelėti, virpėti priklausomai nuo greičio. Naudojami ir garso efektai - priklausomai nuo greičio keičiasi išorės triukšmai, girdisi pravažiuojantys automobiliai ir kitkas.

    Galima drąsiai sukioti vairą - aplinka dinamiškai keičiasi lyg būtų važiuojama tikro miesto gatvėmis. Tuo tarpu simuliatoriaus kupolas taip pat sukiojasi bei gali pasislinkti iki 35 metrų pirmyn-atgal bei 20 metrų į šonus. Tai reiškia, jog staigiant stabdant kupolas gali sukurti tikrą vairuotojo sviedimo į priekį efektą, na o greitai įveikiant posūkį vairuotojas prispaudžiamas prie sėdynės nes kupolas atitinkama manevruoja savo darbiniame plote.

    Skelbiama, kad simuliatorių "Toyota" naudos avarijų priežasčių tyrimui - bus nagrinėjama, kodėl vairuotojai užmiega už vairo bei kas įtakoja jų klaidas. Taip pat žadama ir kurti pažangesnes saugumo technologijas, nes naudojant pažangiausia pasaulyje autosimuliatorių nereikės rengti gremėzdiškų bandymų su tikrais automobiliais arba jų bent jau reiks mažiau.
    darune 2007-12-02 00:13:07 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Utena Žinučių forume: 1382
    nerealus aprasymas - noretusi ismegint toki...- ir toki reiktu turet tokiems kurie greiti megsta.. kad ant kelio ramiau vaziuotu..
    Skype nick - darune.wab.ru
    Tel nr. - 8672 56236 (tele2)