Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Protesto akcija prieš kuro kainų kilimą

Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai

Autorius: zycha

Fanaz 2011-01-07 12:35:36 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Buvo kadaise mintis išoperuoti viską, kas susiję su skystais degalais ir pasidaryti tik-dujinį automobiliuką, bet atsisakiau. Man asmeniškai atrodo pernelyg pavojinga :)
    Sheikhas Klubo narys 2011-01-07 12:46:44 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Mano van'as su dujomis jau parpūtė 200 000 km. Pagal variklio stovį, galiu drąsiai tvirtinti, kad visos kalbos apie dujų kenksmingumą varikliui yra mitas.
    Povilas 2011-01-07 12:47:35 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Vilnius-Marijampole Žinučių forume: 479
    As kazkaip nesuprantu ka tu cia tokio pavojingo matai? Man beveik pavojingiau atrodo e85 bake su vidiniu siurbliu :)
    Fanaz 2011-01-07 13:33:49 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Sheikhas, todėl, kad čia tavo van'as. Bijo kad paskersi :D
    linasser 2011-01-07 14:06:03 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Fanaz parašė:
    Dujos blogis varikliui. Dujos bomba. Ir dar dujos nevalina. O belarusas eina karate

Papasakok tai mano varikliui ir piniginei bei savo bobutei :D Su saviške vien dujom pravažiavau jau >90.000 km. Anei jokių bėdų, išskyrus, kad jau laikas dirželį keisti, žvakes, laidus ir t.t. kas priklauso prasukus 100.000km. Taip, sutinku, kad blogai, nes kilometrai vyniojasi kaip išprotėję taip
    7a-fe lean burn (dujos)
    TRIUMF 2011-01-07 14:38:10 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 953
    teko pylt atbulam i bordiura auksta, kai dar turejau efke. Tai balionas atlaike smugi, kad bagazine is apacios nesusiraitotu :D Tai skaitau, kad nepavojinga. Aisku priziuret kaip ir viska reikia, jei nieko nedarysi jausdamas duju kvapa salone, tai susisprogdinsi uzsirukes, kaip cia girdejau kazkada :)
    Alberto 2011-01-07 19:50:01 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vilnius Žinučių forume: 274
    Tai sakiau gi, kad teta neftiannikas :-) Tai kažkaip ten padarė ;) Bet kažkas ten berods turėjo tą aparačiuką.. Nejaugi tik tai Mažeikių Nafta turi tokį?? But negali :-]

Toredo parašė:
    Nu Alberto, pasakyk, kaip jus oktanini skaiciu matavot? Kiek zinau, toki aparata Lietuvoj turi tik Mazeikiu nafta

O dėl dujų - būna dar taip, kad nepatinka tik tai dėl to, kad nepatinka dujos :D
    Daksi?
    Sergejuuu 2011-01-07 20:23:27 (0)  
    Kalaboriskes Žinučių forume: 2
    gimiau pri baltarusijos ir givenu prie baltarusijos,tai jo,viska taip ir yra.labai daug kas maiso,bet yra ir normalu zmoniu. jo,tas 92 benzas is baltarus.nieko nesiskire no musu 95.Nu masina nejaucia.... O kai ipili 85 :D tada ir pats pajausi jei nezalias :D

Alberto parašė:
    Dėl dujų - skirtingų nuomonių yra :-) aš labai prieš tokį dalyką. Bet kam patinka, tai super :-)

Irgi piluos baltarusišką. Bet jus bukit atsargus, todėl kad 99% "pardavėjų" maišo su E80 benzų ir visais dievais prisiekia, kad ten grinas E95. Nes jiems kitaip neapsimoka! Mano draugas tik toks nenormalus, kad nemaišo, nes sąžinė neleidžia :D Ir po 3.60Lt parduoda E92. (kas maišo su mižalais - po 3,30Lt). E92-o benzo oktaninis skaičius yra 94,5 (matavom patis). Ir jis (jeigu nepermaišytas su kokių šudų) skaitosi geras benzas. O E95 oktaninis skaičius pakeliamas kažkokių cheminių budų iki ~97 oktaninio skaičiaus. Krc visi pila E92 :)
    BullDozeR 2011-01-08 07:20:56 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    bubu parašė:
    Bicas kaip nekalbeti apie asmeniskumus jei tu kalbi apie asmeninius dalykus. Apie savo ir savo aplinkos patirtis. Jei nenori asmeniskumu tai kalbek statistika ir tyrimais.

1. Tavo aplinkoje yra taip manoma, nors darbdaviu apklausos sako ka kitka. Paeitais metais kaip tik tai buvo nagrineta vienoje is LTV laidu (nepamanu ar ideju matas ar pinigu karta). Dabdaviai pasiruose moketi daugiau uz profesionaluma, o dar daugiau pasiruose moketi uz motyvacija. Juk normalu jei darbuotojas tau uzdirba daugiau pinigu, tu daugiau gali jam ir palikti nuo jo uzdirbtu pinigu. O kalbant apie tyrimus tai is Lietuvos isvaziuoja neturintys kvalifikacijos zmones. Tik dvi kvalifikuotos specialybes medikai ir programuotojai suranda uzsienyje kvalifikacijos verta darba. Todel darau isvada kad visi kiti kvalifikuoti suranda cia darbo, kuris juos tenkina.

2. Vel nusikalbejai. aisq visiems patinka moketi maziau, bet jau diskusija islipo is musu kiseniu, siulyciau ir tau pazvelgti placiau.

3. Tai gal laikas pradeti normaliai darba ieskoti. Cia jau is mano patirties. Kas men gaunu apie 40 CV. Is ju tik apie 5 po pasiuntimo bent paskambina ir pasiteirauja ar gavame, gal yra kokiu klausimu. Pasiulo susitikti. Dazniausiai suraso kad kandidatuoja i kelias pozicijas, prikabina visus surastus darbdaviu meilus, kad matytusi ir sedi bei laukia kol pasiulys gera darba. O apie taupymo tokiu budus teks priprasti.

4. Ne man nepirmo butinumo, o asmeniniam vartojimui kuras bendrai nera laikomas pirmo butinumo preke. Cia ekspertai tokios isvados prieina. Kas liecia kitu produktu papbrangima, tai apklausa sako, kad del benzino prekes planuoja branginti apie 40 proc. mazmenines prekybos imoniu. Ir tai darys keliais procentais. Todel tikrai nebus taip, kad viena diena ateisi i parduotuve ir nieko neipirksi.

Kiek suprantu tavo aplinka yra tavo problema. Keisk kuo greiciau aplinka, nes tikrai arba nusigersi arba pasikarsi. Zinok yra zmoniu kurie su nedidlem pajamom sugeba tureti kitoki poziuri i gyvenima ir yra laimingesni. As tikrai ne apie save. Nes tau ka bepasakysi viskas yra tris kartus blogiau pas tave.

Taip, tik savo aplinkos patirtis bet ne savo, nes jei tau būtų įdomu pakalbėti apie mane, viskas būtų kitaip. Aš šiuo atveju į problemas žiūriu biški kitaip, skustis niekam nepradedu o pradedu ieškotis sprendimų tokiu principu: "kai turi problemą reikia galvoti ne apie ją o apie jos pašalinimą". Šiaip bendri tavo požiūriai teisingi bet ne iki galo. Negali vistiek visur stengtis matyti vien tik tai kas yra gerai, toks pavyzdys: prišiko tavo kambary šuo, bet žiūrėdamas į smirdantį šūdo gabalą nepradėsi savęs įtikinėti kad jis nei kiek nesmirda, atrodo gražiai, derinasi prie interjero ir viskas kaip ir ok. Tas pats ir čia. Negali nekalbėti apie tai kas realiai vyksta.
    Grįžtant vėl prie darbo pasirinkimo temos. "Dabdaviai pasiruose moketi daugiau uz profesionaluma" - kai kurie darbaviai išvis pasiruošę sukčiauti, mokėti arba mažai arba išvis nemokėti o paskui pasakoti kad užsakovai neatsiskaito ir pan., turi paskui kariauti (taip buvo ne man jei tai įdomu), dėl to ir minėjau kad geriausia ieškotis darbo per draugus ir pažintis, bus daugiau garantijų kad dirbsi normalioj vietoj, ir sutaupysi dar daug laiko ir nervų o ne taip kad eiti kur papuola ir žaisti loteriją. "..tu daugiau gali jam ir palikti nuo jo uzdirbtu pinigu" - jei tokių sąžiningų darbdavių kaip ir darbuotojų būtų daugiau, visi geriau gyventų. "O kalbant apie tyrimus tai is Lietuvos isvaziuoja neturintys kvalifikacijos zmones" - kažkodėl per informavimo šaltinius sako visiškai priešingai. "Tai gal laikas pradeti normaliai darba ieskoti. Cia jau is mano patirties" - iš savo patirties galiu pasakyti kad pakeičiau jau daug darbų kurie buvo siūlomi arba per pažintis arba per draugus arba per rekomendacijas, galiu pasakyti kad iš 4 vietų tik 1 buvo prastesnė nes firmai paskui pradėjo blogiau sektis, tai skaitau kad rezultatas tikrai įspūdingas ir vertingas. Kitaip sakant "ne imej sto rublej a imej sto druzej", draugai ir pažintys - didžiausia vertybė.
    "Kiek suprantu tavo aplinka yra tavo problema." - tai nėra mano problema nes dėl to nestresuoju, o tiesiog konstatuoju faktus. Man pvz ne tas pats kaip gyvena mano geri draugai, giminės ir tt.
    "Zinok yra zmoniu kurie su nedidlem pajamom sugeba tureti kitoki poziuri i gyvenima ir yra laimingesni." - aš ir pats tai puikiai žinau.
    "Nes tau ka bepasakysi viskas yra tris kartus blogiau pas tave - ir vėl tu užknisi negyvai. Apie save niekur kaip ir nepasakojau, parodyk bent vieną sakinį. Jei tau jau taip smalsu ir įdomu kas yra pas mane, tai savo požiūrius jau buvau minėjęs kad jei kas ne taip, niekam nesiskundžiu nes nuo to nepalengveja, o palengveja kai į pagalba ateina konstruktyvus mąstymas ir sprendimai. Tas pats ir su kuro kainom, aišku man nemalonu matyt tokią situaciją, bet pirmiausiai ieškau geresnių sprendimų - su auto išvis beveik nevažiuoju tik ekstra atvejais, nesijaučiu ponu ir daug kur važiuoju su autobusu ar mikru ar išvis peščias einu, ne žiemos sezonu važiuoju daug su dviračiu, nuo to tikrai blogiau nesijaučiu o net kaip tik geriau nes žinau kad kurui nereikės tiek išlaidų, mašinos eksploatacijai išlaidų irgi beveik nereikės, nereikia ir mašinos pastoviai draust, nereikia ir pergyventi dėl oro sąlygų sukeliamų avaringumų. Tai va tiek informacijos apie tai kas liečia MANĘS, bubu.
    Toredo 2011-01-08 08:32:50 (0)  
    Das Auto Vilnius Žinučių forume: 1108
    Kazkaip kazkas kazka padare, bet tiksliai nieko ir nepasakei
    Alberto parašė:
    Tai sakiau gi, kad teta neftiannikas :-) Tai kažkaip ten padarė ;) Bet kažkas ten berods turėjo tą aparačiuką.. Nejaugi tik tai Mažeikių Nafta turi tokį?? But negali :-]

Toredo parašė:
    Nu Alberto, pasakyk, kaip jus oktanini skaiciu matavot? Kiek zinau, toki aparata Lietuvoj turi tik Mazeikiu nafta
    Today Tomorrow TOYOTA