Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Protesto akcija prieš kuro kainų kilimą
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: zycha
| BullDozeR | 2010-04-18 04:43:10 (2) |
bubu parašė: As tikrai pasiunciu klienta kuris ateina ir aiskina uz kiek man pardavineti puslapius. Nes tai zeidzia mano darba. Tai del to siuo klausimu mano poziuris nepajudinamas. Sorry už kelis sakinius ne į temą bet prisijuokiau iš tokių postų kuriuose bubu vėl stumia savo demogogijas. Sakai tikrai? Žeidžia net tavo darbą? Viską daro pasiūla/paklausa, kažkada lygiai taip pat kainų bumo laikais taip galvodavo ir visokie statybininkai kurie net pirštu nepajudindavo jei nesiūlydavo ypatingai gerų įkainių, pažiūrėk kas vyksta dabar? Įkainiai krito ant tiek kad toliau turbūt jau net nėra kur, visi nusileido greitai ant žemes ir visi jau pamiršo kad tokie įkainiai žeidžia jų darbą. Jei kainos ir tavo darbų srity kristų ir atsirastų žymiai daugiau konkurentų, tai klientas išgirdęs tavo kainą jau pats pasiūstų tave o ne tu jį Ir kai norėtum valgyti sutiktum dirbti ir už lekštę sriubos, tad nereikia čia tik pasakoti apie tai už kiek verta o už kiek ne parduoti savo paslaugų darbus bubu parašė: Geriau ta laika padirbeti, kad daugiau babkiu turetum ir benzo nusipirktum. Kazkokia beprasmiska akcija siekianti itakoti versla. Tas pats kad as protestuociau jog kazkas man uz puse kainos masinos savo neparduoda. Žinai, aš irgi gerbiu darboholikus bet viskam yra savo ribos. Dirbti tam kad tau kažkas šiktų ant galvos, keltų be kokių nors motyvuotų pagrindų kainas o tu ir toliau tylėtum o jei ir toliau tyli reiškia sutinki su tuom kas vyksta. Va būtent čia ir turi būti tas dalykas kai turi gerbti savo darbą kad jis nebūtų dar papildomai nukreiptas dar kažkokiems kupruotiems 3,14darastams kurie kainų didinimų mažina tavo uždarbio rezultatą. Tad jei trumpai tai kas norėjo tas važiavo, kas ne tas ne, palaikau tokias akcijas ir tuos kurie aktyvesni o ne tik nuteikia save ir kitus kad tai viskas veltui. Aišku akcija gal būtų geriau jei būtų nukreipta ten nuo ko daugiau gali priklausyti kainų reguliavimas, bet tai vistiek yra geriau negu išvis nieko, jei sedėsi ir tylėsi nuo to geriau nepasidarys. ![]() |
| bubu | 2010-04-18 06:11:46 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Pavelavai Tema issemta... |
| Fanaz | 2010-04-18 06:46:13 (0) |
Vyc parašė: nevaryk,db turiu gt4 visus supportus Visus? Tinka tai tik priekiniai kiek žinau. Jeigu ir galiniai, pats pasikeisiu |
| Man_go | 2010-04-18 14:44:28 (0) |
Sveiki, Kaip laikotes? Taigi, kaip ir praeitą akciją kviečiu rinktis prie akropolio turbūt 10 val. arba valandą prieš pagrindinio susibūrimo paskelbta laiką. Tikiu kad bus daugiau tiek iš corolla tiek iš celika klubo. Ar planuojate pirkti vainikų? kiek ju pirksit? turesiu lipduku pries aukstas kuro kainas. kazkur po 50 ct vienas. Ir iš esmės ar planuojat sudalyvaut? nes jau atrodo patvirtinta kad kuras bus 5 lt vasara TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |
| Man_go | 2010-05-12 07:23:51 (0) |
Laikas jau aiskus. 11 val vici. Na tai mes 10 prie akropolio. Vis dar laukiu kol i posta bus atsakyta TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |
| Fanaz | 2010-05-12 09:48:12 (0) |
Tai kad bakas tuščias. Ar pastumsit kas? |
| Iver | 2010-05-12 10:55:16 (0) |
Taigi užsipylinėsi už litą, atsiras kuro. Vos ne kaip per artimas šviesas |
| TRIUMF | 2010-05-12 11:22:30 (-1) |
man tai jau tie prikolai su vainikais ir zvakutem tai va dar vienas: „Žalgirio“ sirgaliai prie Ūkio banko degins žvakutes. reiktu dar ir pasilaidot |
|
Edvatronas
|
2010-05-12 11:31:37 (0) |
cia kuria diena? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Sheikhas
|
2010-05-12 12:14:06 (0) |
Marijos žemė, be žvakučių niekaip jau geriau sudegintų tą Bubiliaus Kybio lelę kur ebėjui pardavinėjo |

Viską daro pasiūla/paklausa, kažkada lygiai taip pat kainų bumo laikais taip galvodavo ir visokie statybininkai kurie net pirštu nepajudindavo jei nesiūlydavo ypatingai gerų įkainių, pažiūrėk kas vyksta dabar? Įkainiai krito ant tiek kad toliau turbūt jau net nėra kur, visi nusileido greitai ant žemes ir visi jau pamiršo kad tokie įkainiai žeidžia jų darbą. Jei kainos ir tavo darbų srity kristų ir atsirastų žymiai daugiau konkurentų, tai klientas išgirdęs tavo kainą jau pats pasiūstų tave o ne tu jį
Ir kai norėtum valgyti sutiktum dirbti ir už lekštę sriubos, tad nereikia čia tik pasakoti apie tai už kiek verta o už kiek ne parduoti savo paslaugų darbus 
Tema issemta...