Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Celica ~1990m. 1.6L +/-

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: Noriu_Celicos

Noriu_Celicos 2006-03-15 17:28:31 (0)  
    Kaunas Žinučių forume: 1
    Sveiki. Esu visiškai naujas šiame forume, ir noriu pasidomėti dėl Toyota Celica ~90m. 1,6L 105hp (manual). Jei kam teko važinėt, gal galit pasakyt kiek maždaug kuro neužgulus su tapke rija šie auto? Ir kokie pagrindiniai minusai bei gedimai šio modelio. Galvoju vasarą pereiti iš VW Golf II 8v 112hp, ir norėčiau sužinot ko reikia bijot šiose auto. Aišku, dalys bus gerokai brangesnės, bet kas mane Celicoj traukia, tai visų pirma dizainas, ir kiek tenka girdėt iš tų, kurie važinėja Toyota, tai neužmušamas važiuoklės bei variklio patikimumas. Visas mano patyrimas su Toyota - tai JAV gerą mėnesį važinėjau su 1991m. 1,6L automatu, ir įspūdžiai buvo labai geri, nežiūrint į automatinę greičio dėžę... Beje, kaip šie automobiliukai draugauja su dujom?
    Dėkui už info.
    NosTeaM Klubo narys 2006-03-15 17:40:13 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vln Žinučių forume: 3170
    apie dujas i 1.6L net negalwok ne warikliukai tai geri,ryja ~ trasoje 5.5-6 o mieste ~7L ir tai priklauso kaip lakstai +oro salygos :D ;) waziuokles pas wisas japoniskas masinas patikimos ir maziau genda taip :P wisais 99.99% siulau pirkt celicataip del wariklio daliu tikrai nepergywenk nes tokie pat warikliai dedami i corollas(88-91m)
    7gen GTS ir 4gen GT

el.pastas:nos999team@yahoo.com
    www.public.fotki.com/NosTeaM
    jarik Klubo narysModeratorius 2006-03-15 17:58:30 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    o tai kode i 1.6 negali duju?! ;)
    siaip as kaip visada parasysiu tiesiai sviesiai minusus kuriuos prisiminsiu, nes kiti kazkodel labai neobjektyviai rasineja cia :(
    kas mane labiausiai nervina kasdieniniame vazinejime - labai mazas apsisukimo laipsnis! as su dvigubai didesniu mersu apsisuku ankstame kieme is pirmo karto, o celikoje rpireikia 2-3 'priejimu'... knockout

kas cia dar... aj krc neprisimenu dabar, paieskok tema apie bulka vs. celika, ten daug visko prirase taip
    NosTeaM Klubo narys 2006-03-15 18:01:15 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vln Žinučių forume: 3170
    nu del to kad mazalitraske ir manau tokiam mazo turio warikliui dujos kazkaip newertane :fu:
    7gen GTS ir 4gen GT

el.pastas:nos999team@yahoo.com
    www.public.fotki.com/NosTeaM
    jarik Klubo narysModeratorius 2006-03-15 18:02:28 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    NosTeaM raše:
    nu del to kad mazalitraske ir manau tokiam mazo turio warikliui dujos kazkaip newertane :fu:

tai taip ir rasyk, kad tau taip atrodo taip
    nes realiai viskas ten ciki, ir jei daug vazineji tikrai susitaupo ;)
    mindelix 2006-03-15 18:03:36 (0)  
    Celica Kaunas Žinučių forume: 45
    Kas taupyt megsta, tam dujos verta :)
    Pas mane 1.6 + dujos. Jokiu problemu.
    Ritagi 2006-03-15 18:56:54 (0)  
    AT-200 (ST 1.8) Alytus Žinučių forume: 95
    pas mane irgi 1.6 dujos ir labai dziaugiuosi. tik va del apsisukimo laipsnio ,tai tiesa,kad mazas, nes visi is manes zvenge, kad tipo nemoku vazineti, o kai pabando, tai pamato, kad istikruju sunku kur nors isukti, o seip viskas ciki:)
    :)
    masinyte 2006-03-15 19:13:05 (0)  
    jonava Žinučių forume: 49
    turiu 10 men. celica 1.6 varikliu su dujom, uz nauja iranga sumokejau 850 lt. su zapaske balionu,jei reiks galesiu duot koordinates kur deda. per ta laika pravaziavau apie 25000 km. vazineju nuolat 130 , spaudziu ir telpu i 10 litru duju. pirkau masina is zioplos bobos,kuri nemazai sudrozus buvo celica,bet per tuos 10 men. keiciau kaladeles 20 lt. sankabos diska 150 lt. ir berods tiek,masina isties patikima, nes turiu savybe suest masinas,per 3 metus penkta masina. dabar minusai - mazas apsisukimo kampas,kartais supuliuoja elektra,bet cia aisku prieziuros stoka,susitvarkai ir tiek, toliau - barska siek tiek ,nes kietoka, vejas svilpia kai greitai vazineji,ir izoliacija masinos nera stebuklinga,dulkiu i salona prieina su laiku.
    finale mazi trukumai ir nemazi privalumai,pagal kaina gauni tikrai nebloga preke
    ASSAS
    Justacijus 2006-03-15 20:18:07 (0)  
    AT-180 (Sti 1.6) Kaunas Žinučių forume: 384
    kad ir be duju ten normaliai valgo, aisku kazkiek susitaupo per kokius 1-2 metus atsiperka dujos.
    as jau pora metu su 1.6 ir man labai smagi masina, aisku tai ne ilgom kelionem vazineti. problemu variklis butent sitas nelabai turi, vienas senesniu isradimu, daugely toyotu naudojamas. blogiausia dalykas celicai yra apdailos detales, ypac priekis visas ir lempos:) , tai geriau jei pirksi imk su jom, nes kitaip uzsi... ieskodamas. del detaliu kainu - siaip nera labai brangu, gal kiek amortikai brangesni nei kitu auto - komplektas apie 900lt
    :) bet kai palygini kad i baka supili per metus 2 ar 3 ar 6 x tai nera taip daug :)
    visumoj dar niekad nesugedo, niekad nesioziavo, niekad nesuluzo kasnors, nu nepavede. beto ir nerudyja ;) pirk ir dziaukis, gali pries galvojant pasigauti mus ir apziureti ir labiau isiaiskinti i ka kreipt demesi perkant. sekmes
    (Simas) 2006-03-15 20:28:01 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vilnius Žinučių forume: 930
    as pokplkas matau tik viena minus , tai kad mano 1.6l. daugokai benzo valgo , bet zinau del ko(reikia reguluoti voztuvus su saibom) dar ant laisvu apsuku nemalonus drebejimas buna, ir daugaiu man nerupi kaip ten kas sukinejasi, detales siektiek brangokos , bet lauzynuose nesunkiai radau ko man reikejo , aisku gaunu visa detales ne i pirma pasitaikiusi lauzyna bet gauni. as nedaug vazineju tai del duju dejimo dar galvojiu.
    Atidaryti naujame lange