Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
|
Edvatronas
|
2010-02-07 18:50:54 (0) |
+1 sonic parašė: neturi.cia ne rodyklinis kaip forduose. P.S.: anketoje parasyk kokia celica,bus lengviau orientuotis ir nereiks ieskot kas ir kaip.cia bendrai imant,ne del laikrodzio Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2010-02-09 08:15:59 (0) |
Edvatronas parašė: O kaip kompresija visuose cilindruose +- vienoda ir normos ribose? Tai kad man rodos buvai kai matavom. Visi 11.1 - 11.5 ribose |
| DiAx | 2010-02-09 17:35:03 (0) |
Bevaziuodamas i savo "durna" garaza truputi dugne nubraukiau smala vienoje vietoje. Ar gerai bus jei nutepsiu rudziu suriseju ir purskiama smala uzvarysiu? Po vairuotojo kojomis truputi parudijes dugnas, nuo dregmes turbut. Taigi kuo padengti nutrynus rudis sioje vietoje? |
| speed123 | 2010-02-09 18:12:47 (0) |
tai aisku blobiau tai nebus bet jei jau puna tai pus ir toliau gali tik prailgit ta laika su tais visais surisejeis ir tais purskalais as kai purskiau ta smala tai iki normalios smalos kokius 3 kartus turi pus kad padorus storis butu Nes jei vienu putimu tai bent man zvirkeliu pavazinejus akmenukai greit atidauze. Tai puciau storiau tai tada normaliai |
| DiAx | 2010-02-10 19:32:56 (0) |
Koki vairo stiprintuvo skysti pilti i 5gen ir kiek ten jo telpa? Girdejau, kad universalus slamstas ir jo pilti neapsimoka ??? |
| sonic | 2010-02-11 03:08:10 (0) |
visi tyli,tai pabusiu blogieciu ir pasakysiu as: pirma - atsakyma i si klausima (ir netgi dar daugiau) gali rasti forume.antras budas yra paskaityti kas ant stiprintuvo bakelio dangtelio parasyta. antra - suprantam,kad viskas idomu,bet netersk kito zmogaus temos.susikurk savo ir joje klausinek. aleliuja dvilitrine sirdis |
| ndl | 2010-02-11 07:39:45 (1) |
sonic, gi tema vadinasi "Celikos tvarkymo klausimai". Jei nepastebejai, tai cia laabai daug zmoniu uzduoda savo klausimus. Jei visi pradetu kurt "Celikos tvarkymo klausimai-1", "Celikos tvarkymo klausimai-2" ir t.t., tai prazutumem :> |
| sonic | 2010-02-11 15:09:47 (0) |
nu bet fanaz tiek vargo,kol sukure 100 puslapiu tema... ai tiek to,teisingai sakot dvilitrine sirdis |
| speed123 | 2010-02-11 15:58:47 (0) |
DiAx parašė: Koki vairo stiprintuvo skysti pilti i 5gen ir kiek ten jo telpa? Girdejau, kad universalus slamstas ir jo pilti neapsimoka ??? As bentjau i sava pilu raudona ir man gerai visai veik salutiniu poveikiu nesimato jau puse metu ir pries tai buva raudonas Tiksliai nzn ar dar kaip jie skirstos tik zinau kad yra universalus ir palei spalvas? jei klystu patars kas labiau tuoj sryti nusimana |
| DiAx | 2010-02-11 17:34:22 (0) |
Dekui pas mane juodas kaip mazutas, reiks pasikeisti, tik kad saltoka krapstytis tokiais orais speed123 parašė: DiAx parašė: Koki vairo stiprintuvo skysti pilti i 5gen ir kiek ten jo telpa? Girdejau, kad universalus slamstas ir jo pilti neapsimoka ??? As bentjau i sava pilu raudona ir man gerai visai veik salutiniu poveikiu nesimato jau puse metu ir pries tai buva raudonas Tiksliai nzn ar dar kaip jie skirstos tik zinau kad yra universalus ir palei spalvas? jei klystu patars kas labiau tuoj sryti nusimana |

bet jei jau puna tai pus ir toliau gali tik prailgit ta laika su tais visais surisejeis ir tais purskalais as kai purskiau ta smala tai iki normalios smalos kokius 3 kartus turi pus kad padorus storis butu
Nes jei vienu putimu tai bent man zvirkeliu pavazinejus akmenukai greit atidauze. Tai puciau storiau tai tada normaliai