Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| zuykys | 2010-03-05 06:24:43 (0) |
bet pries kokia pora savaiciu viskas buvo gerai-vot uzejo ir viskas. nori vedasi nori nesiveda. Isikibk mazute-skrisim...! |
|
Edvatronas
|
2010-03-05 06:27:25 (0) |
kokia oro temp siandien ir ar vedasi? dar gal reiktu patikrint papildoma purkstuka salto paleidimo, na ir temperaturos davikli kur eina i kompa. zuykys parašė: bet pries kokia pora savaiciu viskas buvo gerai-vot uzejo ir viskas. nori vedasi nori nesiveda. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| zuykys | 2010-03-05 06:58:30 (0) |
na siuo metu masina pas meistra-tai jis ziuri ten kame reikalas-na bet manau nesiveda butu praneses o o seip po laipsniu minuse dabar Isikibk mazute-skrisim...! |
| sonic | 2010-03-05 08:35:41 (0) |
man ne visai tokiu,bet panasiu problemu buna - kai dregnas oras,variklis sunkiau vedasi ir net vaziuojant staigiau davus gazo pradeda burbuliuot lyg tik trys cilindrai dirbtu... dvilitrine sirdis |
| Fanaz | 2010-03-05 08:38:14 (0) |
Kas esat patys reguliavę/keitę vožtuvų šaibutes, pasireikškit su patarimais. Bandysiu daryti |
|
Sheikhas
|
2010-03-05 08:50:03 (1) |
esu yra ka veikt...Pradziai nusiperki alaus... pakuote Tada kaip imanoma tiksliau issimatuoji tarpelius pavartoji alaus Tada isimatuoji shaibeles (kai turi atliekamu) pavartoji alaus Jei neturi atliekamu, lupi senas lauk,matuojo pavartoji alaus Sukalkuliuoji ka reikia daryti su shaibelemis (keitalioti vietomis, shlifuoti ar pan) pavartoji alaus keiti shaibeles pavartoji alaus pradedi nuo pirmo punkto is naujo... ir taip tiek kartu, kol viskas bus normoj... |
|
Edvatronas
|
2010-03-05 09:07:23 (0) |
pamirsai parasyt, kad reikia dar ir nauju nusipirkt reikiamu... + dar alaus pakuote. Sheikhas parašė: esu yra ka veikt...Pradziai nusiperki alaus... pakuote Tada kaip imanoma tiksliau issimatuoji tarpelius pavartoji alaus Tada isimatuoji shaibeles (kai turi atliekamu) pavartoji alaus Jei neturi atliekamu, lupi senas lauk,matuojo pavartoji alaus Sukalkuliuoji ka reikia daryti su shaibelemis (keitalioti vietomis, shlifuoti ar pan) pavartoji alaus keiti shaibeles pavartoji alaus pradedi nuo pirmo punkto is naujo... ir taip tiek kartu, kol viskas bus normoj... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2010-03-05 09:37:32 (0) |
Tai aš iš Sheikho ir perku papildomų. Man konkrečiai procesą nupasakokite, nes tik labai teoriškai įsivaizduoju. Nereiks kokių spec-raktų? |
| Fanaz | 2010-03-05 09:37:33 (0) |
Tai aš iš Sheikho ir perku papildomų. Man konkrečiai procesą nupasakokite, nes tik labai teoriškai įsivaizduoju. Nereiks kokių spec-raktų? |
|
Sheikhas
|
2010-03-05 09:51:53 (0) |
reikia matavimo plokshteliu, gero slankmacio. Ir kokio nors samadielno itaiso shaibelems ishimineti, arba perki specialu... vias kita standartiniai raktai. |

yra ka veikt...