Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Celikos tvarkymo klausimai

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: Fanaz

R0aDev1l 2010-05-22 17:55:05 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Kaunas Žinučių forume: 29
    kaip tik pries kelias dienas tvarkem rankini :) vaziuojant karts nuo karto atsirasdavo vienam rate garsas,lyg kas liestusi.. (rankinis neveike nuo masinos pirkimo)
    isardom, o ten rankinio kalades visiskai mire ir viena vieta lieciasi kaladeles metalas i diska :) Kur yra tas slankiojantis mechanizmas, kuris juda traukant trosa buvo visiskai uzkirmyjes, tik plaktuku isjudinom:)
    Tai vat, pakeitem kaladeles naujom ir rankinis kaip naujas, kad ir burnout`int gali:D
    o kaladeles atsiejo nemazai, nebuvo kada rinktis, emiau is artimiausios vietos.. 100ltpavargęs bet nors ne kitaiskos ir ne kitokiu siauraakiu gamybos;)
    Fanaz 2010-05-22 17:57:01 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Geros panašiai ir kainuoja, 80-100 :)
    R0aDev1l 2010-05-22 18:06:35 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Kaunas Žinučių forume: 29
    beje, labai idomu kaip pasikeitei tas kaladeles miskuose ir kas ten taip prispyre, kad keitei?:) Vien stabdziu diska idomu kaip nuemei, ar irankiu/varztu arsenala veziojies? :)
    Fanaz 2010-05-22 18:18:46 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Na, įrankių arsenalą aš visada vežiojuos, netgi skyrių jam bagažinėje pasidaręs. O dėl keitimo pamiškėje, tamsoje, per lietų, tai taip gavosi, kad išvažiavau į gamtą, o prieš gryždamas sugalvojau pasikuist prie mašinos, pasikėliau, viską nusiardžiau pilnai, ir atėjo audra. Sulindau mašinon, prasėdėjau kelias valandas, sutemo, supratau kad nieko nebus, išlindau, ir ėmiau surinkinėt apgraibom, kadangi nieko nebemačiau :D
    DiAx 2010-05-23 12:18:54 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Vilnius Žinučių forume: 247
    Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? :)
    InterGuru 2010-05-23 12:34:23 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Vilnius Žinučių forume: 494
    jo spyruokles suspaudeju ir keletos raktu ;) nebent tu tik pati guoliuka perki tad reikia ta guoli presuoti i ta plokstele ;)
    JaaN 2010-05-23 13:26:13 (0)  
    MR2 Spyder Kaunas Žinučių forume: 278
    jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. tyliu tyliu

DiAx parašė:
    Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? :)
    "Speed Matters!"
    b145t3r 2010-05-23 16:09:53 (0)  
    Toyota MR2 Turbo Prague Žinučių forume: 454
    JaaN parašė:
    jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. tyliu tyliu

DiAx parašė:

nezinau apie kokias gumas tu cia kalbipavargęs as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike.
    www.powerlab.cz
    DiAx 2010-05-23 16:10:24 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Vilnius Žinučių forume: 247
    Tai, kad nepirkau dar :( sian pastebejau kad guolis subyrejes ir ratas kliba, tai galvoju paciam keist ar ir servisa varyt.

JaaN parašė:

DiAx parašė:
    JaaN 2010-05-23 16:41:06 (0)  
    MR2 Spyder Kaunas Žinučių forume: 278
    apie amortizatoriaus atramines gumos, kaip tai nera ten jokiu gumu. Shock mounts arba top suspension mounts. Gal galetum linka numest kur pirkai?

b145t3r parašė:
    JaaN parašė:

DiAx parašė:

nezinau apie kokias gumas tu cia kalbipavargęs as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike.
    "Speed Matters!"