Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| R0aDev1l | 2010-05-22 17:55:05 (0) |
kaip tik pries kelias dienas tvarkem rankini vaziuojant karts nuo karto atsirasdavo vienam rate garsas,lyg kas liestusi.. (rankinis neveike nuo masinos pirkimo)isardom, o ten rankinio kalades visiskai mire ir viena vieta lieciasi kaladeles metalas i diska Kur yra tas slankiojantis mechanizmas, kuris juda traukant trosa buvo visiskai uzkirmyjes, tik plaktuku isjudinom Tai vat, pakeitem kaladeles naujom ir rankinis kaip naujas, kad ir burnout`int gali o kaladeles atsiejo nemazai, nebuvo kada rinktis, emiau is artimiausios vietos.. 100lt bet nors ne kitaiskos ir ne kitokiu siauraakiu gamybos |
| Fanaz | 2010-05-22 17:57:01 (0) |
Geros panašiai ir kainuoja, 80-100 |
| R0aDev1l | 2010-05-22 18:06:35 (0) |
beje, labai idomu kaip pasikeitei tas kaladeles miskuose ir kas ten taip prispyre, kad keitei? Vien stabdziu diska idomu kaip nuemei, ar irankiu/varztu arsenala veziojies? |
| Fanaz | 2010-05-22 18:18:46 (0) |
Na, įrankių arsenalą aš visada vežiojuos, netgi skyrių jam bagažinėje pasidaręs. O dėl keitimo pamiškėje, tamsoje, per lietų, tai taip gavosi, kad išvažiavau į gamtą, o prieš gryždamas sugalvojau pasikuist prie mašinos, pasikėliau, viską nusiardžiau pilnai, ir atėjo audra. Sulindau mašinon, prasėdėjau kelias valandas, sutemo, supratau kad nieko nebus, išlindau, ir ėmiau surinkinėt apgraibom, kadangi nieko nebemačiau |
| DiAx | 2010-05-23 12:18:54 (0) |
Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? |
| InterGuru | 2010-05-23 12:34:23 (0) |
jo spyruokles suspaudeju ir keletos raktu nebent tu tik pati guoliuka perki tad reikia ta guoli presuoti i ta plokstele |
| JaaN | 2010-05-23 13:26:13 (0) |
jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. DiAx parašė: Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? "Speed Matters!" |
| b145t3r | 2010-05-23 16:09:53 (0) |
JaaN parašė: jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. DiAx parašė: Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? nezinau apie kokias gumas tu cia kalbi as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike.www.powerlab.cz |
| DiAx | 2010-05-23 16:10:24 (0) |
Tai, kad nepirkau dar sian pastebejau kad guolis subyrejes ir ratas kliba, tai galvoju paciam keist ar ir servisa varyt.JaaN parašė: jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. DiAx parašė: Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? |
| JaaN | 2010-05-23 16:41:06 (0) |
apie amortizatoriaus atramines gumos, kaip tai nera ten jokiu gumu. Shock mounts arba top suspension mounts. Gal galetum linka numest kur pirkai? b145t3r parašė: JaaN parašė: jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. DiAx parašė: Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? nezinau apie kokias gumas tu cia kalbi as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike."Speed Matters!" |

vaziuojant karts nuo karto atsirasdavo vienam rate garsas,lyg kas liestusi.. (rankinis neveike nuo masinos pirkimo)
bet nors ne kitaiskos ir ne kitokiu siauraakiu gamybos
sian pastebejau kad guolis subyrejes ir ratas kliba, tai galvoju paciam keist ar ir servisa varyt.