Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| InterGuru | 2010-05-23 16:52:56 (0) |
del guoliuku sake ir pritaikyti galima tereikia pvz nusivesti ir prirenka jei pasiseka, ant sestos 1.8 keite guolius tai po 30lt kainavo plius presavimas |
| b145t3r | 2010-05-23 20:26:44 (0) |
JaaN parašė: apie amortizatoriaus atramines gumos, kaip tai nera ten jokiu gumu. Shock mounts arba top suspension mounts. Gal galetum linka numest kur pirkai? b145t3r parašė: JaaN parašė: jei nepaslaptis kur ir kiek mokejai uz atramines gumas? Guoliai i komplekta iejo? nes man uzsiprase 360LT - 1vnt. DiAx parašė: Trumpas klausimas: ar atraminio guolio keitimui reikia kokiu spec. irankiu? ar uztenka spyruokles suspaudejo ir kruvos raktu? nezinau apie kokias gumas tu cia kalbi as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike.top suspension mount nezinau kur tu radai ten gumos... ten ble metaline ploshte su shpylkom ir guoliu. o pirkau as tekstaroje.www.powerlab.cz |
| kvakiz | 2010-05-23 20:42:39 (0) |
greddy pritaike taipogi atramini guoli mr'ui ir tikrai nekainavo jam tiek Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
| Virga | 2010-05-24 13:53:32 (0) |
sveiki,siandien visa diena vazinejau mieste viskas buvo gerai,kai tik atvaziavau namo i kiema dingo atbulinis begis ir kulisa kazkokia laisva pasidare.. kas galetu buti? nuo ko pradet ziureti ? |
|
Edvatronas
|
2010-05-24 14:02:33 (0) |
matomai arba troselis nutruko arba prie dezes ivore kokia iskrito ar kazkas pan.. bet tai ir 5 turetu tada nebut... ARba atvaziuok - paziuresiu. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| DiAx | 2010-05-24 17:52:50 (0) |
Gal galit aprasyti atraminio guolio keitimo procesa? Atsukau 3 varztus is virsaus, o ka apacioje atsukti, kad nusileistu visas "krumas" Ar reikia amortiko varztus sukti ir ji imti lauk? |
| Fanaz | 2010-05-24 18:15:41 (0) |
Patarkit, ar variklio užpakalinėje pusėje (link firewall'o) apart vožtuvų dangtelio tarpinės dar yra iš kur varvėti alyvai? Staiga po varikliu ėmė atsirasti solidžios balos, žiūrint iš apačios nustatyti neįmanoma, šlapia visa užpakalinė variklio dalis ir visi laidai aplink. |
| InterGuru | 2010-05-24 20:18:20 (0) |
patikrink tepalo pompa ar neapsitepalavus dar variantas jei varikli alyva nedingineja gal vairo kolonele? |
| ndl | 2010-05-24 22:17:01 (0) |
Per salnika. Pas mane tas pats Beje, kas nors atsakys apie 5gen rankinio rem komplekta ka nors?Fanaz parašė: Patarkit, ar variklio užpakalinėje pusėje (link firewall'o) apart vožtuvų dangtelio tarpinės dar yra iš kur varvėti alyvai? Staiga po varikliu ėmė atsirasti solidžios balos, žiūrint iš apačios nustatyti neįmanoma, šlapia visa užpakalinė variklio dalis ir visi laidai aplink. |
| Fanaz | 2010-05-25 05:00:42 (0) |
InterGuru, dinginėja tik variklio tepalas, analogiškais kiekiais, kuriuos randu po mašina. Įdomu tai, kad tepalas varva net stovint automobiliui. Kas tokiu atveju labiausia tikėtina? ndl, tai kaip tvarkosi tada? negi galvą nuiminėt reiks? Dėl rankinio, nepasižiūrėjęs negaliu pasakyt, atvarytum va prie darbo, užmesčiau akį |

as pirkau atramini originalu guoli uz 280lt. laukiau apie menesi, kol atsiunte is USA. bent jau pas mane jokiu gumu nebuvo kai nuardziau stoike.
ten ble metaline ploshte su shpylkom ir guoliu. o pirkau as tekstaroje.