Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| Firestart | 2010-08-17 16:16:48 (0) |
Arba restauruok arba pirk kita deveta. Jei kaune tai restauruoja kurshiu gatves garazuose. ndl parašė: Sveiki, Ka reikia priburt su akseleratoriaus troseliu? Kainos kosmines, nuo 360lt uz vielutes gabala. hlep. |
| DiAx | 2010-08-21 19:58:41 (0) |
Ar tikrai reikalingas celicai vairo stipr. skyscio ausintuvas (vamzdeliai pries radiatoriu) ? Pas mane prakiuro, tai skaitau uzsienio forumuose ir sako, kad nelabai reikalingas tas dalykas ir galima vietoj jo slanga sujungti. Kitose auto nesu mates tokio dalyko. Pas ka gt4 ir interkuleris priekyje idetas, neisoperave jus sito reikalo? |
| ndl | 2010-08-23 05:14:31 (0) |
Dar dėl troselio norėčiau paklausti. Pirma reikia mauti iš priekio į shield'inga? O tada kaip prie pedalo priburti, jei atrodo, kad jis ten įpresuotas? |
| Firestart | 2010-08-23 11:12:00 (0) |
Tai blogai atrodo Jis neipresuotas, tiesiog yra dvi lygiagrecios plokstumos ir tarp ju yra ikistas troso galiukas. Vienoje plokstumoje yra tiesiog skylute ir per ja matosi galiukas ir atrodo ipresuotas, o kitoje yra skylute ir griovelis. Troseli reikia palenkt ir jis islenda per ta grioveli i lauka.ndl parašė: Dar dėl troselio norėčiau paklausti. Pirma reikia mauti iš priekio į shield'inga? O tada kaip prie pedalo priburti, jei atrodo, kad jis ten įpresuotas? |
| Fanaz | 2010-08-31 10:29:59 (0) |
Paporinkite, kur galima būtų įsigyti normalų dinamometrinį raktą. Kiek galėtų kainuoti vidutinis variantas, bei į ką atkreipti dėmesį perkant? |
|
zycha
|
2010-08-31 11:56:23 (0) |
Fanaz parašė: Paporinkite, kur galima būtų įsigyti normalų dinamometrinį raktą. Kiek galėtų kainuoti vidutinis variantas, bei į ką atkreipti dėmesį perkant? tu apsispręsk, kam naudosi jį. Nes raktai turi ribas naudojimo pagal Nm. Pas mane Force raktas 19-120Nm. Tinka daugumai darbų kur varžtai veržlės 12-19mm ribose. |
| Fanaz | 2010-08-31 12:05:23 (0) |
Naudosiu variklio kap. remontui bei pasikrapštymams prie automobilio. Užmačiau Senukuose "SENECA", 40-210Nm, pusantro šimto lietuviškų. Pakomentuok ar vertas dėmesio? Esu šio gamintojo raktų galvutes pirkęs, laiko puikiai. |
|
zycha
|
2010-08-31 12:22:53 (0) |
Fanaz parašė: Naudosiu variklio kap. remontui bei pasikrapštymams prie automobilio. Užmačiau Senukuose "SENECA", 40-210Nm, pusantro šimto lietuviškų. Pakomentuok ar vertas dėmesio? Esu šio gamintojo raktų galvutes pirkęs, laiko puikiai. kiek girdėjau Seneca pusė velnio, bet pradinė riba tavo pasirinkto rakto aukštoka 40Nm. Tektų dar vieną raktą imti, mažesnėms jėgoms. Pvz velenų kakliukai sukasi, jei nesumeluosiu, ~20-30Nm tik. 210Nm yra iš vis afigienai, mažai ką rasi su tokia jėga sukti mašinoje. Pvz ratai 100-110Nm, škyvas ~140Nm, pakabos detalės ir gi neperlipa per 150Nm gal. Peržiūrėk manualą ką ardysi ir pasižiūrėk kokios jėgos naudojamos, taip raktą ir parink atitinkamai. Aš už savo mokėjau gal apie 100lt. |
| Fanaz | 2010-08-31 12:27:33 (0) |
zycha parašė: Aš už savo mokėjau gal apie 100lt. Kaip laiko? Mane prieš kurį laiką liaudis gąsdino kad visi iki kelių šimtų litų subyra po pirmojo pasukimo. |
|
zycha
|
2010-08-31 12:29:51 (0) |
Fanaz parašė: zycha parašė: Aš už savo mokėjau gal apie 100lt. Kaip laiko? Mane prieš kurį laiką liaudis gąsdino kad visi iki kelių šimtų litų subyra po pirmojo pasukimo. 4 metus naudoju savo, 2 variklius perrinkau. Pas mane įrankiai nelūžta, gal dėl to kad pagal paskirtį, instrukcijas ir atsakingai naudoju? net pigūs kiniški elektriniai įrankiai iš Senukų dirba po 5 metus O brangesnių ir geresnių nelabai ir yra, nebent profesionalūs ar su Svarovski kristalais . Imk raktą iš Diurablio, irankiusostine.lt, LunaTools ir laikys. Tokių jėgų geri raktai skirti buitiniam vartojimui telpa tikrai į 200lt. biudžetą. |

net pigūs kiniški elektriniai įrankiai iš Senukų dirba po 5 metus