Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
|
Edvatronas
|
2011-09-09 18:20:11 (0) |
Galbut del kitu priezasciu sulankste, o ne trukus dirzui? Shtulas parašė: Esu matęs atvejį, kai tavo įvardinamas non-interference variklis sulankstė vožtuvus, taip, kad... Čia tas pats kas: diržą reikia keist kas 80 000 km. (tarkim), o žmonės pravažiuoja ir 200 000 km. ir nieko. Arba vienam KYB amortikai parėjo per pusmetį, kitam per 5 metus neparėjo... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Firestart | 2011-09-10 13:06:39 (0) |
Siaip tai norint kad sulankstytu nelankstantis variklis, turi but nebent slifuotas blokas ir/arba galva ir voztuvai ant tiek nesureguliuoti kad atsidaro daug daugiau nei turetu, arba stumuokliai atbulai sudeti arba pakeisti i tokius kurie neturi ipjovu. |
|
Edvatronas
|
2011-09-10 18:36:31 (0) |
Nebutinai.. jei varai iki redlaino, tai gali nespeti spyruokle pakelti voztuva.. Firestart parašė: Siaip tai norint kad sulankstytu nelankstantis variklis, turi but nebent slifuotas blokas ir/arba galva ir voztuvai ant tiek nesureguliuoti kad atsidaro daug daugiau nei turetu, arba stumuokliai atbulai sudeti arba pakeisti i tokius kurie neturi ipjovu.Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Firestart | 2011-09-11 12:05:32 (0) |
Aisku kad ne visas priezastis isvardinau, bet kad kazkurie voztuvai buna atidaryti visada ir nelanksto juk del to kad yra ispjovimai. Dar gali sulankstyt jei voztuvo kaklelis nutruksta. Edvatronas parašė: Nebutinai.. jei varai iki redlaino, tai gali nespeti spyruokle pakelti voztuva.. |
| Shtulas | 2011-09-12 17:29:34 (0) |
Aš pats toli gražu neesu specas šituose reikaluose, bet kiek man aiškino, kiek atsimenu, sakė, kad diržas trūko tuo metu, kai stumokliai stovėjo ne tokioj padėty, kad paslėpt vožtuvus įpjovose. Nu kažkas tokio, tiksliai nepamenu kas ten ne tokioj padėty stovėjo, senokai buvo. Tik mačiau palenktus vožtuvus ir visą išskrostą variklį. Visko gali būt, kad buvo šlifuota galva, šito nežinau. Bet niekas, kol kas, nežino ir ar pas vitaminą galva nešlifuota www.bek.lt |
|
Edvatronas
|
2011-09-12 19:22:42 (0) |
Nebutinaio del to.. na jei nutruko kaklelis... tai cia jau pats voztuvas kaltas... nu tipo nepasiseke jam... tai aisq tada bet kuriuo atveju sulankstys... bet ne del to, kad truko dirzas... teisingai? Firestart parašė: Aisku kad ne visas priezastis isvardinau, bet kad kazkurie voztuvai buna atidaryti visada ir nelanksto juk del to kad yra ispjovimai. Dar gali sulankstyt jei voztuvo kaklelis nutruksta. Edvatronas parašė: Nebutinai.. jei varai iki redlaino, tai gali nespeti spyruokle pakelti voztuva.. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Edvatronas
|
2011-09-12 19:25:36 (0) |
negali stumokliai stoveti ne to padetyje.. tas ir yra, kad arba variklis lanksto arba ne... ne tai ne, taip tai taip... nebent pasiseke ir voztuvai sustojo tokioj padetyje, kad stumokliai neuzkabino... nu nzn daugiau priezasciu... Kad slifuota galva benzui netaip svarbu... cia svarbu dyzeliui... bet tada dedai storesne tarpine... bet siaip ar taip dyzeliui lanksto visada... Nebent slifuota galva tiek, kad is benzo noreta padaryt dyzeli... nu, kad pigiau vaziuot... bet cia negali taip buti... Shtulas parašė: Aš pats toli gražu neesu specas šituose reikaluose, bet kiek man aiškino, kiek atsimenu, sakė, kad diržas trūko tuo metu, kai stumokliai stovėjo ne tokioj padėty, kad paslėpt vožtuvus įpjovose. Nu kažkas tokio, tiksliai nepamenu kas ten ne tokioj padėty stovėjo, senokai buvo. Tik mačiau palenktus vožtuvus ir visą išskrostą variklį. Visko gali būt, kad buvo šlifuota galva, šito nežinau. Bet niekas, kol kas, nežino ir ar pas vitaminą galva nešlifuota Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Vitaminaszzz | 2011-09-13 18:38:57 (0) |
del to dirzo isprotesiu visi sako kad garantas kad uzlankste krc db laukiu kol pazistamas griz nuves manes pas meistriuka su juo susitarsiu tada zinosiu bet jau baigiu pult i nevelti ciuju teks palikt celikos kluba ziauru nanet |
| Shtulas | 2011-09-13 19:04:15 (0) |
Aš niekaip tavęs nesuprantu. Kam tu klausai kas ką sako? Varai pas meistrą, sumoki kažkiek pinigo, kad išardytų ir pažiūrėtų ir viską tau aiškiai pasakys kas ir kaip. Prisiklausai neaiškių žmonių nuomonių ir spazmuoji dėl neaišku ko Oj, ne taip išsireiškiau... Kad klausai nuomonių gerai, bet tu jų taip nesureikšmink. Ten Kėdainiuose dauguma tik apie golpus nusimano, o paduok japoną ir nebesupranta kas čia per kosminis laivas.Edvatronai, vo vo, gali būt, kad vožtuvai tada ne taip atsistoję buvo. Sakau, tiksliai nepamenu kas ten kažkaip ne taip atsistojo, bet sakė, kad tikrai dėl diržo trūkimo viskas įvyko. www.bek.lt |
|
Edvatronas
|
2011-09-13 20:04:51 (0) |
ne.... tu neteisus linkes manyti... mano mintis buvo ta, kad tipo lankstantis variklis, trukus dirzui nesulankste voztuvu.. gali buti, jei sakau... velenelis sustojo tokioj geroj vietoj, kad nesulankste... Jei variklis nelansktantis... tai tau trukus dirzui niekada nesulankstys... Kam varyt ir kam moket??? Ar as durnas? Shtulas parašė: Aš niekaip tavęs nesuprantu. Kam tu klausai kas ką sako? Varai pas meistrą, sumoki kažkiek pinigo, kad išardytų ir pažiūrėtų ir viską tau aiškiai pasakys kas ir kaip. Prisiklausai neaiškių žmonių nuomonių ir spazmuoji dėl neaišku ko Oj, ne taip išsireiškiau... Kad klausai nuomonių gerai, bet tu jų taip nesureikšmink. Ten Kėdainiuose dauguma tik apie golpus nusimano, o paduok japoną ir nebesupranta kas čia per kosminis laivas.Edvatronai, vo vo, gali būt, kad vožtuvai tada ne taip atsistoję buvo. Sakau, tiksliai nepamenu kas ten kažkaip ne taip atsistojo, bet sakė, kad tikrai dėl diržo trūkimo viskas įvyko. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |

arba pakeisti i tokius kurie neturi ipjovu.