Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| Kestorius | 2013-03-08 15:54:09 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Panevezys-Vilnius Žinučių forume: 173 | Įjungtus diagnostikos režima, (užtrumpinus tuos kontaktus) nemeta klaidos išvis. Ją pradeda mesti tik tada, kai paspaudžiu akseleratoriaus pedalą. Kai jį atleidžiu, vėl nebemeta klaidos.. Atjungus tą daviklį (nuėmus fiškę), tada visada meta klaida, 51. Ji vėl pajungus, vėl mirksi klaida tik tada, kai paspaudzžiu akseleratoriaus pedalą. Tai kaip suprantu daviklis pats geras? Mistika .. TOYOTA - The One You Only Trust Always |
| Kestorius | 2013-03-08 16:09:43 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Panevezys-Vilnius Žinučių forume: 173 | o variklio darbas dujomis geras, o benzinu ne. Ant benzino labai dusta, paspaudus iki dugno, jauciausi kaip dusta, ir apsukos sunkiai kyla, masina letai begejasi. as kaip suprantu, cia yra oro sklendes padeties daviklis??? TOYOTA - The One You Only Trust Always |
|
Edvatronas
|
2013-03-08 16:27:32 (0) |
Cia gazo sklendes padeties daviklis. Pas tave toks? http://bgbonline.celicatech.com/90alltrac/FI/FI71.htm pamegint patikrint su testeriu.ant duju veikia, nes kompas nebereguliuoja misinio. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Firestart | 2013-03-08 16:29:44 (0) |
As susidures su 51 klaida. Viskas ten gerai. 51 klaida yra tikrinama uzvestu siltu varikliu ant laisvu apsuku. Konkreciai ji rodo, kad gazo padeties daviklis blogai stovi, jeigu ant laisvu ja mestu. O kai paspaudi akceleratoriaus pedala ir turi mest. |
| Kestorius | 2013-03-08 22:02:42 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Panevezys-Vilnius Žinučių forume: 173 | Taip, Edvartonai, pas mane toks pat kaip nuorodoj. Testeriu tikrinau, tai man ten nieko gero nerodo. Cia tikrinti, kaip kad forume yra straipsnis,kažkur metosi, kur reguliuoja laisvas apsukas, tas? Tai ką, firestart , konkreciai daryti? Jei jau taip yra, nes normaliai juk taip nebuna. Silta man net sunkai kuriasi, uzsikuria ir uzgesta, vel uzsikuria, bur bur ir nugesta... ir taip tol kol neatvesta. TOYOTA - The One You Only Trust Always |
| Firestart | 2013-03-09 15:31:41 (0) |
Nu faktas kad 51 klaida cia ne prie ko. Man taip buvo kaip tu pasakoji. Problema buvo kuro siurblio maitinime, o konkreciai tai pacioj uzvedimo spynelej. Kol suki rakteli ant START padeties, yra pakankamai itampos kad dirbtu siurblys, kai atleidi ant ON padeties uzgesta, nes nera pakankamai itampos siurbliui. Tai sprendimas buvo + laidas papildomas nuo veidrodziu reguliavimo iki siurblio fyskes. Aisku tai laikinas sprendimas.. O jei normaliai tai reiktu spynele keist, bet mane nervuoja kad tada visas spyneles reiks keist nes raktai tai skirtingi.. Kestorius parašė: Tai ką, firestart , konkreciai daryti? Jei jau taip yra, nes normaliai juk taip nebuna. Silta man net sunkai kuriasi, uzsikuria ir uzgesta, vel uzsikuria, bur bur ir nugesta... ir taip tol kol neatvesta. |
|
Edvatronas
|
2013-03-09 15:39:45 (1) |
Spyneles tai kontaktine grupe keiciasi, raktas lieka tas pats.. o ir siaip kazkaip abejoju ar kalta spynele tavo atveju, kiek pamenu 1 + laidas degimui, tai daug kas neveiktu, siurbliui atskira rele stovi.Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Firestart | 2013-03-10 17:34:02 (0) |
O rimtai? Nes turiu viena lycna spynele, garaze voliojas tai galesiu pasikeist vardan tvarkos Bet kad siurblio rele keiciau, po to buvau praardes pacia rele kad kontaktus nugramdyt. Nepadejo. Edvatronas parašė: Spyneles tai kontaktine grupe keiciasi, raktas lieka tas pats.. o ir siaip kazkaip abejoju ar kalta spynele tavo atveju, kiek pamenu 1 + laidas degimui, tai daug kas neveiktu, siurbliui atskira rele stovi. |
| eProxer | 2013-03-20 21:06:56 (0) |
Norėčiau paklausti: ar 6gen priekinė variklio pagalvė tinka i 5gen |
| Fanaz | 2013-03-20 21:21:19 (0) |
Nežinau kaip su 1.6 4A-FE vs 1.8 7A-FE, bet dvilitrinių neatitinka. Reikia žiūrėt kodus |

o ir siaip kazkaip abejoju ar kalta spynele tavo atveju, kiek pamenu 1 + laidas degimui, tai daug kas neveiktu, siurbliui atskira rele stovi.