Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

celicos 2.0 gti 115kw trauka

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: rastamanas

sonic 2008-10-13 19:54:10 (0)  
    Celica Vilnius Žinučių forume: 1609
    o tu niekada nebandei pavaziuot iki 5000-5500 rpm?tikrai jauciasi kad kazkas suveikia/atsidaro,tikrai pasikeicia garsas ir tikrai pasikeicia trauka
    dvilitrine sirdis
    BullDozeR 2008-10-13 19:58:50 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    MarcaZ raše:
    Video kur sakiau: Pirmas videoAtidaryti naujame lange

Antras videoAtidaryti naujame lange

Cia isarchivavus bus mp4 formastas patariu su VLC player'iu ziuret, bet kaip norit :)

TO frezas

Kazkas ni to jej nuo 5000rpm "guldyt" pradeda, nes pas gt-i MAX Nm yra prie 4800rpm ir nuo sios ribos jis pradeda is karto mazeti...

Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau :) Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio :)
    Romeo07 Klubo narys 2008-10-14 04:09:42 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    BullDozeR raše:
    MarcaZ raše:

Cia isarchivavus bus mp4 formastas patariu su VLC player'iu ziuret, bet kaip norit :)

TO frezas

Kazkas ni to jej nuo 5000rpm "guldyt" pradeda, nes pas gt-i MAX Nm yra prie 4800rpm ir nuo sios ribos jis pradeda is karto mazeti...

Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau :) Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio :)

Nieko tai masinai neatsitiks jei spustelsi iki to ribotuvo. Tam jie ir yra kad apsaugotu varikli nuo per dideliu apkrovu. Aisku kitas reikalas jei istisai laikysi pakeles apsukas iki ribotuvo. Rode karta laida tai pirmu begiu hondike atlaike apie penkias minutes vaziuojant maksimaliu greiciu.
    Email: almantas.suk@gmail.com
    Sheikhas Klubo narys 2008-10-14 06:14:50 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    iki ribotuvo pasukti yra sveika, pasiziurekit i burnout'inancias chuligankes ar baikerius su britvomis, ishtisai cut'ina ant redlaino ir nieko :) Tam ir yra fuel cut'as. Aishku jeigu ji nuimsi ir suksi iki maksimumo, tu 5min gali ir uztekti :)
    Romeo07 Klubo narys 2008-10-14 09:20:25 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    Jo kartais gerai uzkelti iki ribotuvo. Kad is duslintuvo visokius voratinklius pravalyti:)
    Email: almantas.suk@gmail.com
    MarcaZ 2008-10-15 14:40:22 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Radviliskis-Vilnius Žinučių forume: 211
    BullDozeR raše:
    MarcaZ raše:

TO frezas

Iki redlaino kiek turiu sita masina, tik antra karta paspaudziau...taip
    867455689
    Edvatronas Klubo narys 2008-10-15 14:44:34 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    Kelias per trumpas ar isibegeja vangiai ar both? :D
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    Julius 2008-10-16 07:25:44 (0)  
    Subaru Legacy Kaunas Žinučių forume: 1327
    BullDozeR raše:

O kas tai masinai atsitiks? Kiek turejau masinu visoms suku iki redline'o ir jokiu problemu nematau. Tikriausiai nera dienos, kad neuzsukciau. Ir siaip niekaip nesuprantu, kam tada pirkti kazkokia galingesne masina jei bijai su ja paspausti? Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes :D tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks. Svarbiausia gerai priziureti masina - geri laiku keiciami tepalai, tvarkinga ausinimo sistema ir jokiu redline'u variklis nebijo.
    [OO==[][]==OO]
    eddie_gt4 2008-10-16 07:30:26 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    Julius raše:
    (...) Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes :D tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks (...)

tas tikrai tiesa taip
    siuolaikiniai ECU ilgainiui prisitaiko prie vairavimo stiliaus, todel kartais BUTINA pavaikyt masina :D
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    Edvatronas Klubo narys 2008-10-16 07:33:26 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    eddie_gt4 raše:
    Julius raše:
    (...) Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes :D tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks (...)

tas tikrai tiesa taip
    siuolaikiniai ECU ilgainiui prisitaiko prie vairavimo stiliaus, todel kartais BUTINA pavaikyt masina :D

Na nemanau, kad ST185 kompas toks...
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...