Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
celicos 2.0 gti 115kw trauka
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: rastamanas
| sonic | 2008-10-13 19:54:10 (0) |
o tu niekada nebandei pavaziuot iki 5000-5500 rpm?tikrai jauciasi kad kazkas suveikia/atsidaro,tikrai pasikeicia garsas ir tikrai pasikeicia trauka dvilitrine sirdis |
| BullDozeR | 2008-10-13 19:58:50 (0) |
MarcaZ raše: Video kur sakiau: Pirmas video ![]() Antras video ![]() Cia isarchivavus bus mp4 formastas patariu su VLC player'iu ziuret, bet kaip norit TO frezas Kazkas ni to jej nuo 5000rpm "guldyt" pradeda, nes pas gt-i MAX Nm yra prie 4800rpm ir nuo sios ribos jis pradeda is karto mazeti... Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio ![]() |
|
Romeo07
|
2008-10-14 04:09:42 (0) |
BullDozeR raše: MarcaZ raše: Video kur sakiau: Pirmas video ![]() Antras video ![]() Cia isarchivavus bus mp4 formastas patariu su VLC player'iu ziuret, bet kaip norit TO frezas Kazkas ni to jej nuo 5000rpm "guldyt" pradeda, nes pas gt-i MAX Nm yra prie 4800rpm ir nuo sios ribos jis pradeda is karto mazeti... Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio Nieko tai masinai neatsitiks jei spustelsi iki to ribotuvo. Tam jie ir yra kad apsaugotu varikli nuo per dideliu apkrovu. Aisku kitas reikalas jei istisai laikysi pakeles apsukas iki ribotuvo. Rode karta laida tai pirmu begiu hondike atlaike apie penkias minutes vaziuojant maksimaliu greiciu. Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
|
Sheikhas
|
2008-10-14 06:14:50 (0) |
iki ribotuvo pasukti yra sveika, pasiziurekit i burnout'inancias chuligankes ar baikerius su britvomis, ishtisai cut'ina ant redlaino ir nieko Tam ir yra fuel cut'as. Aishku jeigu ji nuimsi ir suksi iki maksimumo, tu 5min gali ir uztekti |
|
Romeo07
|
2008-10-14 09:20:25 (0) |
Jo kartais gerai uzkelti iki ribotuvo. Kad is duslintuvo visokius voratinklius pravalyti Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| MarcaZ | 2008-10-15 14:40:22 (0) |
BullDozeR raše: MarcaZ raše: Video kur sakiau: Pirmas video ![]() Antras video ![]() Cia isarchivavus bus mp4 formastas patariu su VLC player'iu ziuret, bet kaip norit TO frezas Kazkas ni to jej nuo 5000rpm "guldyt" pradeda, nes pas gt-i MAX Nm yra prie 4800rpm ir nuo sios ribos jis pradeda is karto mazeti... Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio Iki redlaino kiek turiu sita masina, tik antra karta paspaudziau... 867455689 |
|
Edvatronas
|
2008-10-15 14:44:34 (0) |
Kelias per trumpas ar isibegeja vangiai ar both? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Julius | 2008-10-16 07:25:44 (0) |
BullDozeR raše: Man tai gaila mašinos pasidarė kai pažiūrėjau Pats tik extra atveju buvau su pirmu iki redlaino nuspaudęs nes slido ratai, ir to paskui kaip gaila buvo geltonsnapio O kas tai masinai atsitiks? Kiek turejau masinu visoms suku iki redline'o ir jokiu problemu nematau. Tikriausiai nera dienos, kad neuzsukciau. Ir siaip niekaip nesuprantu, kam tada pirkti kazkokia galingesne masina jei bijai su ja paspausti? Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks. Svarbiausia gerai priziureti masina - geri laiku keiciami tepalai, tvarkinga ausinimo sistema ir jokiu redline'u variklis nebijo. [OO==[][]==OO] |
| eddie_gt4 | 2008-10-16 07:30:26 (0) |
Julius raše: (...) Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks (...) tas tikrai tiesa siuolaikiniai ECU ilgainiui prisitaiko prie vairavimo stiliaus, todel kartais BUTINA pavaikyt masina stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Edvatronas
|
2008-10-16 07:33:26 (0) |
eddie_gt4 raše: Julius raše: (...) Kaip tik jei pastoviai vazinesi 2000-3000rpmm ribose prikerpes tau tas variklis ir is tikruju nieko nebetrauks (...) tas tikrai tiesa siuolaikiniai ECU ilgainiui prisitaiko prie vairavimo stiliaus, todel kartais BUTINA pavaikyt masina Na nemanau, kad ST185 kompas toks... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |