Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
kaladeliu 'spilgutes'
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: rastamanas
| rastamanas | 2009-08-31 06:28:08 (0) |
sweiki. turiu problema, baigesi jau TA o man reik kaladelems susidet tas spilgutes kad galeciau TA eit bet niekur ju nerandu pirkt. apskambinau klaipedos parduotuwes visi tik dejuoja ir sako kad neturi. turi tik toyotos centre bet kaina uz priekiniu 230lt uz galiniu biski maziau. kosmine kaina uz kaskokius sudukus aciprasant.. ir dar man reikia rankiniui tu wisokiu spiroklyciu ir wiso kito kas dedas ten po disku rankiniui. taigi gal kas netoli klaipedos esat pasiskerde celkute ir turetumet to ko man reikia t.y 1.rankinio spirokliciu komplekto 2.galiniu ir priekiniu kaladeliu SPILGUCIU' tu kad nebarsketu) |
|
Sheikhas
|
2009-08-31 06:30:01 (0) |
kas per fruktas tos 'spilgutes', del kuriu neina TA praeiti? Pas mane tokiu nera |
| rastamanas | 2009-08-31 06:33:58 (0) |
eina del ju praeit TA, bet tuo paciu, kad keiciu visas kaladeles ir diskus tai tuo paciu darbu noriu ir tas spilgutes susidet nes barskedawo kaladeles labai vasiuojant ipac per duobes. |
|
PylX
|
2009-08-31 07:13:09 (0) |
cia kalba apie tas deficitines kur kaladeles ale skecia? >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| mag | 2009-08-31 07:14:45 (0) |
rastamanas parašė: eina del ju praeit TA, bet tuo paciu, kad keiciu visas kaladeles ir diskus tai tuo paciu darbu noriu ir tas spilgutes susidet nes barskedawo kaladeles labai vasiuojant ipac per duobes. Patikėk man irgi labai barška |
|
PylX
|
2009-08-31 07:41:55 (0) |
tai **** paimi kietos vielos sulenki ir prasketi ir susidedi. beto tinka manau nuo +- visu maisnu. srote praejus ant zemes debesi rastum gi ten ne kokia kosmine isskritine dalis.>PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
|
Sheikhas
|
2009-08-31 07:43:26 (0) |
nesuprantu, kaip galima girdeti kaladeliu barshkejima radija pasigasinkit arba ismetima susitvarkykit i garsesni tai ydomu kalbama apie tas plokshteles kaldeliu shonuose ar apie spyruokliujancia viela, kuri skecia priekines (ne karta buvau pamirses idet, bet nieko blogo nepastebejau). |
|
NosTeaM
|
2009-08-31 07:59:20 (0) |
na jo cia mistinis galykas kazkox kaladeliu garsas,nemaciau tokiu spilkuciu nei 4gen nei 7gen,kazkaip ju ir nereik,tai kaip gali barsket 5gen jei ten suportas prispaudes kaladeles buna o uz toki menknieki 200 ir daugiau moket apsurdas,turi tankas,paemi atitinkamo storio wiela ir islankstai,problema baigesi kazint ar per TA prisikabins prie tawo kaladeliu spilkuciu 7gen GTS ir 4gen GT el.pastas:nos999team@yahoo.com skype:nosteam1626 www.public.fotki.com/NosTeaM |
| TRIUMF | 2009-08-31 08:48:39 (0) |
kiek zinau tos spilkutes siaip buna pas dauguma auto. Ir kalades ne visur laikosi taip kaip pvz pas 6gen (nzn kaip pas kitas). Tad jei nebuna tu spilkuciu, tai jos tikrai gali barsket. Siaip ir as galvoju, kad labai pasistengus galima butu kazka susikonstruot rusy pasiknisus |
| Fanaz | 2009-08-31 09:34:41 (0) |
Vilniaus Šatrijos g. Acuroje lupa 50lt už komplektą (galui arba priekiui), eina visos špilgutės, *ujutės, spyruoklytės ir dar begalė visko, pats sau priekyje keičiau (pusės nebuvo), o kažkada ir gale, kai suportą lišną nusipirkau vien dėl jų. O dėl rankinio, man pačiam spyruoklyčių reik 2, tų storų ir trumpų, gal kas Vilniuje perleistų už alų? Dar bandysiu į Varžtų Pasaulį nulėkt, gal ką rasiu, pranešiu |

tu kad nebarsketu)