Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Group buy'us :)

Kategorija: Celica 7 karta

Autorius: maska

maska 2006-12-22 08:22:39 (0)  
    celica anywhere in an hour Žinučių forume: 359
    nu va ka jie atrase..

Hello..
    I'm sorry about that..
    I thought it was just two gauge face... it's my mistake, I'll ship them out to you asap..
    But rest of them are correct..
    If you didn't said anything about shipping to different addresses..
    Also you have to pay for seperate shipping if you want multiple shipping address..

Sean...^
    milZinas Klubo narysModeratorius 2006-12-22 08:24:19 (0)  
    SSIII - Snaige Vilnius Žinučių forume: 1691
    maska raše:
    nu va ka jie atrase..

Hello..
    I'm sorry about that..
    I thought it was just two gauge face... it's my mistake, I'll ship them out to you asap..
    But rest of them are correct..
    If you didn't said anything about shipping to different addresses..
    Also you have to pay for seperate shipping if you want multiple shipping address..

Sean...^

Taigi viskas normaliai, turi sumoketi uz siuntima, tuomet, jeigu keiciasi adresas :) Bent jau mano galva cia taip parasyta :)
    Computer addicts never die... They just go offline...
    +37O698O82I4
    Jaunius 2006-12-22 08:30:14 (0)  
    ex CELICA GTS Vilnius Žinučių forume: 254
    jo jo, taigi čia viskas ciki, ver. "Aš išsiusiu juos kaip galima greičiau", bo asap trumpinimas "as soon as possible". o toliau kalba apie tai jeigu nori siust keliais adresais, tai moki uz visus atskirai

P.S. Maska, tai jau tu ciupinejai rankose feisus, kaip jie naturoj? ir kodel pas tave ten laideliai apshvietimui, o ne diodai?
    gyventi, galima sakyti, man nelabai sekėsi, todėl, galima sakyti, aš numiriau..
    maska 2006-12-22 09:25:21 (0)  
    neciupinejau as dar nioeko.. nes tas siolas IR adresa ne ta ant siuntos uzrase... tai nuejo jie pas mano drauga kuris account'a turejo pay pal..

beja siaip ne taip ir as atsidariau paypal account'a, ta prasme po ilgu ssusirasinejimu prieme mano kartacka :D tai dabar visokius sudus pirksiu....

galvoju "short shifter" pajamt...
    Jaunius 2006-12-22 09:28:27 (0)  
    aishku.. blin, apie short shifteri ash irgi mastau, bet galvoju ar nepasunkes pavaru permetimas, bo pas mane taip kazkaip nevisai lengvai pavaros metosi kai sankaba pasikeiciau
    maska 2006-12-22 09:32:43 (0)  
    pl sitai greiciu dezei tikslumas svarbus reikalas.. jei dabar sunku jungti.. tai pabandyk tepala pasikeist dezej.. arba tada jau rimta kaskas...

o su short shifteriu tai ZJB kaip jungias... pas mano draugeli is LV ant VR6 stovejo toks navarotas - tai tikrai superinis daigtas :)
    Jaunius 2006-12-22 09:34:37 (0)  
    matai, jauciu man ne toki tepala supyle i deze kai keite sankaba, blin labai skubejau pasiimt tai net nepaklausiau koki suvaretyliu galvoju reikia paciam kita supylt, koki reiktu naudoti?

P.S. kai sumastysi imt short shifteri, brukshtelk, ash ir pamastysiu:)
    hedo 2006-12-22 09:39:55 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vatikanas Žinučių forume: 1313
    maska raše:
    IR adresa ne ta ant siuntos uzrase... tai nuejo jie pas mano drauga kuris account'a turejo pay pal..

siaip jie labai vengia siusti i kita nei paypal'e nurodyta adresa. yra kontoru kurios siuncia tik i paypal'ini adresa ir net nesileidzia i diskusijas.
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
    maska 2006-12-22 09:44:17 (0)  
    Jaunius raše:
    matai, jauciu man ne toki tepala supyle i deze kai keite sankaba, blin labai skubejau pasiimt tai net nepaklausiau koki suvaretyliu galvoju reikia paciam kita supylt, koki reiktu naudoti?

P.S. kai sumastysi imt short shifteri, brukshtelk, ash ir pamastysiu:)

tu su tuo tepalu tai nejuokauk.. sitos dezes biski tokios idomios :) megsta gera tepala.. Zycha cia zino geriausiai, koki pilt ;)
    Jaunius 2006-12-22 09:45:01 (0)  
    zycha, koki pylt??? man ir labai neramu del to