Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
    Tema yra uždaryta

    Ar siam jusu klubui reikalingi tokie zmones, kurie gadina viso klubo ivaizdi?

    Kategorija: Celica klubas

    Autorius: Edmundas

    Edmundas 2006-07-14 14:41:32 (0)  
    Marijampolė Žinučių forume: 13
    Sveiki, norejau siek tiek pasisakyti ir kai ka "prikalti" prie gedos stulpo. Tai va, mano tevas pardavineja Celica dalimis, ir vis dziaugiasi, kad dazniausiai daliu pirkti atvaziuoja labai malonus zmones, su kuriais malonu bendrauti ir del nieko nekyla jokiu problemu. Taciau, kaip pasirodo, buna ir tokiu (siuo atveju zmogus, kurio nickas Minjokas), kurie savo poelgiais parodo kokio zemo lygio kartais gali buti zmogus. Tai stai del ko visa tai rasau, ir, galbut, tas zmogus bent jau susiges...
    Tai stai - viena karta daliu pirkti atvaziavo zmones is Siauliu. Viskas atrode lyg ir gerai - issirinko reikalingas detales, susitare del kainu, susimokejo ir isvaziavo. Atrodytu viskas tvarkoj, taciau... Per klaida buvo uzmirsta i bendra suma iskaiciuoti tepalo siurblio kaina (buvo sutarta 80 lt). Apsiziureta tik po poros valandu, taciau niekas nepergyveno, nes, kaip minejau, dazniausiai atvaziuoja zmones, su kuriais ir bendraut malonu, ir problemu jokiu nekyla. Taigi, ta pacia diena buvo parasyta zinute siame forume zmogui, kurio nickas yra Minjokas, kad uzmirsta iskaiciuoti siurblio kaina ir butu labai grazu is jo puses, jei jis padarytu pervedima ir susimoketu. Cituoju Minjoko atsakyma:

    2006-04-08 21:45:35minjokas Ats.: Sveikas

    na jo pamaciau namie tik gryzes, na duok savo duomenis pabandysiu permesti. bet galesiu tik savaites vidury nes dirbti isvarau.
    atsiusk sask. koda ir banka kuriame ta sask. yra padarysiu pavedima.

    Jam buvo nusiusti visi reikalingi duomenys. Pasitikejom zmogum ir laukem tu pinigu. Ta saskaita kazkaip net nebuvo patikrinta, nes nebuvo galimybes patikrinti jos internetu. Po kiek laiko buvo padaryta kortele ir uzmetem aki kas dedasi toj saskaitoj. Ogi dedasi stai kas - zmones, kurie pirko detales (detales buvo idedamos i autobusa, kuris vaziuoja i reikiama miesta, o pinigus susitarta pervesti), visus pinigus, iki paskutinio cento, pervede. Taciau jokio pervedimo is pono Minjoko nerasta... Taigi ir vel forume jam buvo parasyta draugiska zinute, paaiskinta situacija ir paklausta ka jis apie tai mano. Atsakymo nesulaukta. Buvo parasyta dar viena zinute (nesinorejo iskart zmogu ispeikti), stai atsakymas:

    2006-05-27 21:01:43 minjokas

    na zinai siaip as pats neseniai, panasia situacija patyriau kaip tavo tevas apsizioplinau 200lt. o kai paprasiau kad
    grazintu buvo tiesiai sviesiai pasakyta "apsipisai rankom paspaudem pats kaltas kad nemoki skaiciuoti" tai va tas pats
    galioja ir tavo tevui reikia moketi skaiciuoti, o ne varnas saudyti. kaip tu i tai? na bet jei nori tai galiu persiusti
    pusia tos sumos t.y. 40lt nes ir man laikas gaistasi.

    Pagalvojom, kad jeigu zmogus turi tik tiek sazines tai tegul nors jau tuos 40 lt persiuncia. Taigi buvo parasytas atsakymas, kad lauksim bent tu 40 lt. Atsakymas:

    2006-05-28 21:09:05minjokas Ats.: Ats.: Sveikas

    na bet dabar tikrai teks palaukti iki 14 nes saibu neturiu.

    Ka darysi - palaukem 14... Palaukem dar ilgiau... kaip nera - taip nera... Parasiau kelias zinutes - jokio atsakymo...

    80 litu - nera labai daug, taciau nera ir mazai. Manyciau dabar sitam zmogui, MINJOKUI, turetu buti labai geda (o gal ne?)
    Taigi noreciau paklausti, Lietuvos Toyota Celica klubo nariu ir visu prijaucianciu - ka jus apie tai manote? Noreciau paklausti ar siam klubui reikalingi tokie zemo lygio zmones, kaip sis? Pagalvokim, kad taip atsitikti gali bet kam... Taigi patarciau ka nors parduodant natiduoti daikto, kol rankose neturesit pinigu. Nes kai susiduri su padugnem - normaliai susitart neiseis.
    Na va, visas straipsnis gavosi...
    eddie_gt4 2006-07-14 14:52:36 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    minjokas, pakomentuosi?
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    Sheikhas Klubo narys 2006-07-14 15:00:59 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6685
    negi uz 80Lt, kuriu nepaimama paciam apsizioplinus, galima zmogu apshaukti kazkokiais negraziais epitetais. Aisku tokie poelgiai nepateisinami, bet tu nuejes i turgeli pirkti shlepeciu paklausi kiek, pasako tiek, duodi ir eini, negi namie pasitikrines banko suvestines begsi turgu grazinti koki lita kurio nepaprase nes apsizioplino? :D
    O tarp kitko tas pats Minjokas, kai man ziema reikejo kliju (jokie rinkoje esantys netiko), bezvozdmezno man perdave ju buteliuka, kuri iki shiol sekmingai naudoju, taigi 1:1 :)
    Edmundas 2006-07-14 15:06:45 (0)  
    Marijampolė Žinučių forume: 13
    Sheikhas o tu pavyzdziui jei apsiziuretum, kad pas tave guli gero draugo uzmirsta pinigine, ir jis taves prasytu kad ja atiduotum irgi negrazintum? Cia tas pats, tik kad kalba ne apie draugus eina. ;)
    milZinas Klubo narysModeratorius 2006-07-14 15:08:44 (0)  
    SSIII - Snaige Vilnius Žinučių forume: 1691
    minjokas, pervesk tas babkes, arba daugiau Siauliuose nesirodyk, bo gali tykoti kas!

    gmmm... skaiciuot nemokat... tai gal tv pagalba kvieciam? jie ten daznai babkes ismusineja...
    Computer addicts never die... They just go offline...
    +37O698O82I4
    tomykas 2006-07-14 15:11:19 (0)  
      Žinučių forume: 1748
    tiksliai, davai tv pagalba :D
    EX '91 Celica GT-i
    darune 2006-07-14 15:11:42 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Utena Žinučių forume: 1382
    as ir manu apsizioplinot patys kalti- kiekvienam kam atiduoda per daug dziaugiasi pigiau nusipirkes ir jo mintys negrazint oi kaip isleist geriau... mazai zmoniu kurie bega grazint rastus ar per klaida gautus pinigus.. suprantama 80 lt pinigai, o jis MINJOKAS tai geda.. jei jau zadi tai bent jau pildyk pazada.. arba siskart galejai sakyt ne !!!!!!!!!!!!! tai va
    Skype nick - darune.wab.ru
    Tel nr. - 8672 56236 (tele2)
    Marciokas 2006-07-14 15:13:01 (0)  
    Celica Vilnius-Kaunas Žinučių forume: 348
    negrazu...
    PylX Klubo narysModeratorius 2006-07-14 15:15:38 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    realiai mano nuomone yra tokia: tu pardavineji turgaus salygom, sakai kaina tau iskart sumoka, nera nei cekiu,nei saskaitu nei jokiu dokumentu... taigi jei apsizioplino ( o ne jis apgavo paduodamas maziau) manau reik tai nurasyt kaip savo klaida ir kita karta stengtis suskaiciuot... ta ideja su puse kainos grazi
    beje: as manau kad turint telefono numeri per forumo private msg tvarkyt tokius reikalus-nelogiska.

    velgi gal bus visokiu nuomoniu apie mano pasisakyma tai iskart galiu atsakyt visiem:
    *jei detale perkama is nepazystamo zmogaus turgaus salygom,kur sakoma galutine kaina uz rinkini detaliu kazka pamirsus iskaiciuot tai jau pardavejo beda
    *jei taip padarytu draugas (kuo abejoju) tai jau kita kalba. klubo nariai yra daugiau nei nepazystami zmones! (is kitos puses pvz tu cia tik savo bizni suki)

    *zmogaus morale/vertybes cia neaptariamos

    ir jei cia buvo siulymas ismesti zmogu is klubo tai as betkokiu atveju savo pozicija laikyciau kad pardavejo kalte.

    ir kaltinimai mano nuomone tai labai jau zurnalistinio pobudzio, TIK jei zadejo puse kainos pervest butu grazu pervest



    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    minjokas 2006-07-14 15:27:42 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Panevėžys Žinučių forume: 980
    taip prisipazistu kaltas ir tuos jobanus pinigus pervesiu nes pazadus tesiu tik bl.. pas mane su laiku taip chujovai paskutinius kelis men. kad bankai dirbtu ilgiau butu puiku o dabar 18.00 viskas zakrito. kaip speti kai geriausiu atveju is darbo iseini 17.30 o banke dar kilometrine eile. beto edmundo tevas pats kaltas niekas jo neisdurinejo jei skaiciuoti nemoka as jau nekaltas, o zmogus dar masinomis verciasi i domu kaip navara paskaiciuoja pardaves masina jei nesugeba 8 detaliu pardavinedamas susiskaiciuoti. tegul buna laimingas kad dar 40lt atgaus. nes kitas butu nx pasiuntes. tai tiek ateik siandien i banka vakare bus pervesta, nes labai jau apgailetinai inksti del keliu centu.
    vo blia dar nevisa zinute buvau paskaites. uz 'padugnes' geriau jau tu mano kelyje nepasimaisytum. o siaip gedos ar sarmatos nera toks gyvenimas ;)
    celica, toyota celica
    93m. st 182 raudona turlingas, Digital Designs garsas, visdar daroma
    AE86+ AE86