Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Bendra: dėl klubo nuo GM 2007.11.25 iki GM 2008.05
Kategorija: Celica klubas
Autorius: Gedis
| apm | 2007-11-19 22:03:42 (0) |
OT: čia šiaip pastebėjimas - 12 puslapių įtemptų ginčų ir barnių dėl GM vietos.. O apsistojom prie pirmųjų pasiūlymų .. Vat kaip būna..PEACE! previous: b-fast. b-muscle. b-celica. previous: you used to be my ROMEO drivin' alfa romeo 156. now: colt. mitsubishi. |
| Džigitas | 2007-11-20 06:16:46 (0) |
Pritariu Minjokui, kuo daugiau skaitau tuolabiau prarandu nora vaziuoti. Galiu padaryti isvada kad daug kam reikia suaugti. O antros puses kaip jau buvo sakyta per tusa tikrai prasom ir taip linksmiau, bet kai sprendziami rimti klausimai susije su klubo ateitimi nematau reikalo pririnkti tik kuo daugiau zmoniu (kalba apie Vilniu ir Kauna kuriu bus daugiau ).shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
|
uoGa
|
2007-11-20 11:17:59 (0) |
o dieve .. be antru pusiu negali porai valandu isvaziuoti. o i tualeta irgi su antrom pusem einat ? jei jau taip "visur ir visada kartu bunat". kiek esu pastebejus antros puses dazniausiai demesi blasko, arba kas liecia klubieciu merginas tai suseda i viena kruva ir kai kokios zyles cypauja .. neisizeiskit bet taip buna plius vietu ir taip sunku rasti. susirenkam, pasnekam ir begam atgal pas savo antras puses Pritariu Dzigitui, Minjokui ♥vuoGa♥ |
| zaibacas | 2007-11-20 12:47:49 (0) |
nu atsiprasant mane jau uzp.... sitos nesamones tai vat as geriau patylesiu man jau nebesvarbu kaip bus taip, o jei sekmadieni neatsiras ka idomiau paveikt tai tada gal ir atvaziuosiu! be clubo gyventi ir galiu! kaip sakant jau ne is vieno girdziu apie pasitraukima is klubo! del jeme vykstanciu nesamoniu skype: zaibacas3 mob. nr. +37068971397 |
|
shazo
|
2007-11-20 12:54:33 (0) |
Tai kauniečiai pradėjo organizuoti mytą, o dabar patys jau plaunasi iš jo?... O gi kodėl? Nes negalima atvažiuoti su mergaite?... |
|
Bixaz
|
2007-11-20 12:57:02 (0) |
Man asmeniskai jokio skirtumo ar su antra puse ar be, nesuprantu kodel cia tokia problema is to padaret? beje ryt uzsuksiu i sporto bara paklaust kaip ten situacija Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
|
Sheikhas
|
2007-11-20 13:10:08 (0) |
zaibacas raše: .. kaip sakant jau ne is vieno girdziu apie pasitraukima is klubo! del jeme vykstanciu nesamoniu oglasite pazhaluista, kada buvo tas istojimas/priemimas i kluba, jeigu jau ishstojinejam ir sarasha nesamoniu. Aciu |
| Džigitas | 2007-11-20 13:14:45 (0) |
siaip nepadarem mes problemu, tik pasiulymas buvo is praktiskumo puses (vietos trukumas). O varzybos tarp Vilniaus ir Kauno (kas surinks daugiau liadies)juokingos ir is salies kvailai atrodo. Manau svarbiausia tai, kad butu priimtas kazkoks sprendimas ka darom ir kaip toliau ir ar isvis darom. O jei kas bus su mergina/zmona nieko baisaus nenutiks, ir tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Tai tik mano nuomone. shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
|
Bixaz
|
2007-11-20 13:15:39 (0) |
Dzigitas +1 Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
|
jarik
|
2007-11-20 13:20:25 (0) |
Dzigitas +1 |

).
plius vietu ir taip sunku rasti. susirenkam, pasnekam ir begam atgal pas savo antras puses
beje ryt uzsuksiu i sporto bara paklaust kaip ten situacija
ir sarasha nesamoniu. Aciu