Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Bendra: dėl klubo nuo GM 2007.11.25 iki GM 2008.05
Kategorija: Celica klubas
Autorius: Gedis
| isgerkim | 2007-11-20 13:27:50 (0) |
nukrypom nuo temos... grizkim prie svarbesnes temos "susitikimo vieta ir laikas" . 1) kur ir kada vilnieciai susitinka kad vaziuoti? 2) kur ir kelintai val vaziuoti? eric@info.lt skype: isgerkim mob: 867153999 |
|
Bixaz
|
2007-11-20 13:34:04 (0) |
Kaip jau rasiau dar bandysiu ryt i sporto bara uzsukt ir paklaust, kokia ten situacija , o pasirinkimas koklas nedidelis del vietos:Berneliai (silainiuose) Bajorkiemis Cili drive Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
|
NightWalker
|
2007-11-20 13:34:25 (0) |
isgerkim raše: nukrypom nuo temos... grizkim prie svarbesnes temos "susitikimo vieta ir laikas" . 1) kur ir kada vilnieciai susitinka kad vaziuoti? 2) kur ir kelintai val vaziuoti? Atsakyma rasi cia ![]() Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| Rimvis | 2007-11-20 14:50:35 (0) |
| Vilnius-Kaunas Žinučių forume: 29 | jau tai vysniai tai maziau kalbeti apie zyles cypaujancias ) pati visada cypia, pavydi, kad su antrom pusem, tai ir cypauja i foruma, kaip kas nores taip ir atvaziuos, kad su su pilna masina )maziau vysnia cypauk, nes tiktai klube nesi viena gerai |
|
Sheikhas
|
2007-11-20 15:05:27 (0) |
problemas darot is nieko. Pvz mano zmona kazkada irgi su manim visur tasesi, paskui spjove i via tai ir uzsiima savo reikalais. Kam jai gaishti laika del kazko, kas jai nelabai idomu. Kitas dalykas, jeigu antra puse ar zmona ar pan nenori paleisti kitos puses, arba nepasitiki, arba jai labai idomios celica klubo ateities problemos, tegul dalyvauja, kokios problemos. O jus dar kluba norit registruot,shudas gausis,jei del tokiu smulkmenu barates |
|
uoGa
|
2007-11-20 15:28:29 (0) |
Rimvis o tu man pasakyk daba ko man cia pavydeti ? antru pusiu ? pati tokia turiu, nematau ko pavydet ir taip jau del vietos beda, jei visi antras puses susitemps kas bus ? a seip man dzin, jei tik randat vietos pakankamai tai nors ir su tevukais ir seneliais vaziuokit bet kalbeti taip kad "jei su antra puse negalima tai ISVIS nevaziuosiu" tai mazu maziausiai juokinga. rimtai susimastykit del gywenimo po padu.. jei antrom pusem TIKRAI idomu tai turbut nieks nepriestaraus zodziu cia matau naujokeliams nepatinka teisybe ir realybe tad dali teksto iskirpau, patylesiu, susitikus daugiau pasakysiu, kad nepletotumet OT tai is vilniaus reikes ka nors pavezti ? ♥vuoGa♥ |
| AST | 2007-11-20 15:52:22 (0) |
Aisku matau kad cia jau nesamones del klausimo daros.ok darykit kaip norit. galiu ir be jos but bet jei paklausus AR GALIU PASIIMTI?tokios diskusijos ir gincai kyla tai cia ne klubas... greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |
| BullDozeR | 2007-11-20 17:00:24 (0) |
Kažkas čia netgi apie gyvenimą po padu išfilosofavo Man asmeniškai čia ne gyvenimas po padu, o elementariausias žmogaus vertinimas, jei pvz kur nors varyčiau ir pasakyčiau kaip kokiam kiemo piosui, va tu gal geriau sėdėk chatoj, tai vien dėl klubo aš nesiruošiu keisti net savo asmeninį gyvenimą O kas ir kaip ten savaip interpretuos, asmeniškai мне насрать Ir b* , ar įmanoma nors tokioj rimtoj temoj apseit be šūdo mišinio masinės gamybos?? Ir kas įdomu šukauja dėl vietų kad neras, ar tie patys bent įdomu ar kur nors pasidomėjo dėl jų kad galėtų kipišuot ??? aš nzn, kuo toliau šitą temą skaitau, tuo labiau ir man jau dingsta noras atvaryt, iš kažkokio š*** gaunasi tiek problemų ir prasideda pilstymas iš tuščio į kiaurą. Tai tiek, dabar arčiau reikalo. Pastebėjau kad labai man "sekasi" su tais meetais, per praeitą gm dirbau, per audi klubo organizuotą dragą buvau, tik reikėjo vėl išvažiuot net jam neprasidėjus, tai kai grįžau jau visi išsilakstė, šiuo metu deje vėl jau neišeis, šnd paskambino įtakingas dėdė, reikia biški pagalbos tai dar 4iese 7dienį būtinai važiuosim padėt nes bus galimybė neblogai uždirbt, visom kitom dienom oficialiai dirbu. Gerai, čia mažai kam įdomu. Tai va, šiandien jau nors ir žinojau kad nevažiuosiu 7dienį, vistiek dar paskambinau į vieną vietą kur dar rekomendavo Gedis prazonduot. Čia bus biški toliau už Karmelavos (netoli nuo Kns jei kas nežino), skambinau klausiau kad gali būt 30-40 žmonių, sakė užstato nereikės ir nepriklauso net kas už kiek ten ruošiasi ką nors pirkt. Sakė reikia rezervuot, tik pasakyt kelintą val atvažiuos ir pasakyt vardą (bent man taip sakė). Tai tiek. Jei reikia, Gedžiui duodu tel ir galima bandyt kažką sutart zaibacas raše: nu atsiprasant mane jau uzp.... sitos nesamones tai vat as geriau patylesiu man jau nebesvarbu kaip bus taip, o jei sekmadieni neatsiras ka idomiau paveikt tai tada gal ir atvaziuosiu! be clubo gyventi ir galiu! kaip sakant jau ne is vieno girdziu apie pasitraukima is klubo! del jeme vykstanciu nesamoniu nzn tik kaip ten kitur, bet su Kauno klubo chebra labai viskas lux, aš pvz net jokių pretenzijų neturėčiau. Bet kai prasideda tokios bendros temos dėl visų, tai nesijaučia tokio vieningumo kaip pvz ir tarp mūsų, kai dėl niekų prasideda turgus zaibacas raše: +5 BullDozer as uz tave 100% kaip sakoma dauguma nuspres o jei dauguma nuspres kad be jokiu antru pusiu ir t.t. ir as out +1 , taip, užskaitau irgi ![]() |
| Gincius | 2007-11-20 17:10:33 (0) |
Ziurint is salies,siulau atsaukti GM,nes iki "klubo" dar daugumai reikia subresti,tikrai nesigailiu kad negalesiu dalyvauti jei jis ivyks.... "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas" Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt |
|
zhigan_limon
|
2007-11-20 17:14:07 (0) |
knyga manau reiktu pradet rasyt pz cia kaip cirke. apie konkretu reikala 5% parasyta apie wisa likusi suda 95% Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |

ir taip jau del vietos beda, jei visi antras puses susitemps kas bus ?
tad dali teksto iskirpau, patylesiu, susitikus daugiau pasakysiu, kad nepletotumet OT
O kas ir kaip ten savaip interpretuos, asmeniškai мне насрать