Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| Smėlis | 2009-11-04 14:42:26 (0) |
bet starteris vienas atliks? gyvas? kiek norėsi? Lengvai parašė: Radau varikli 2td uz 1500 lt be turbinos ir generatoriaus. The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2009-11-06 19:26:18 (0) |
Edvatronas parašė: 100%, kad padeda, dar galima spec skysciu pries rasojima pratrint. linasser parašė: Pas mane irgi ryte rasoja stiklas žiauriai, tad bandysiu kurią dieną švariai išvalyt. Senoliai pasakoja, kad padeda ha ha, atvėso orai ir problema dingo, visiškai, net pačiam nesitiki dabar dar pastebėjau bajerį, vienu žodžiu važiuojant baigėsi dujos, persijungė benzas ir kaip visada pasijautė trūkčiojimai. Tik dabar pasijautė ir tūpumas spaudžiant gazą eco lemputės režimu. Ji greitėja, bet jaučiasi, kad neadekvačiai pedalo paspaudimui. Jaučiu reiks kažkur kreiptis, nes niekaip ta bėda nedingsta. Užtat sąnaudos 8L/100km dujų 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| bambalys | 2009-11-07 17:04:14 (0) |
linasser parašė: Tik dabar pasijautė ir tūpumas spaudžiant gazą eco lemputės režimu. Ji greitėja, bet jaučiasi, kad neadekvačiai pedalo paspaudimui. Jaučiu reiks kažkur kreiptis, nes niekaip ta bėda nedingsta. Čia gal visų 7A-FE varikliu trūkumas arba gedimas, neblogai būtų sužinot priežastį. O tavo žvakės senai keistos? Aš įtariu, kad čia bus žvakių arba laidų problema. jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| linasser | 2009-11-07 20:38:29 (0) |
žvakės, laidai keisti, originalas, gal 30.000 po keitimo, diagnostika nieko neparodė, o bėdos pasirodė maždaug po 10.000 po keitimo. Jau 3 meistrai atsako tą patį-atvažiuok kai nevažiuos ar pasidarys blogiau. EGR irgi mano du kartus aju išardytas ir plautas. Beje, dujoms sukėlė truputį slėgį, tai būna truktelėjimas, bet tik kartą ar porą per dieną, o su benzu jaučiasi labiau ir dažniau. Jei būtų elektros dalies problema tai su dujom visai nepavažiuotų (čia iš praktikos). Man taip pat įdomu, gal kas buvo susidūręs ar žino kur gali "atburti" šiuos kerus? Vieni parekomendavo pasivažinėti pasijungus kompą, bet nežinau kas tuo užsiima. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| linasser | 2009-11-12 08:15:19 (0) |
Na va, kaip ir atbūrė mano automobilį dėl to trukčiojimo ir dabar vėl važiuoja gerai. Nežinau darbar ar pasakyt iš karto, ar leisti paspėlioti visiems Šiaip užuomina-trūkumų ar klaidų nerado ir šį kartą 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2009-11-12 12:25:39 (0) |
duslintuve buvo pastipęs žvirblis? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2009-11-12 14:45:58 (0) |
7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2009-11-13 13:59:18 (0) |
kuro bake varlė pastipo? o jei rimtai, tai nenutuokiu pas mane kiek kita bėdelė. gali būti, kad įsivaizduojama žodžiu, man ėmė vaidentis, kad mano traktoriaus variklis garsiau dirbti prie 2500-3000rpm ėmė. tarkim čia ne mano vaizduotės vaisius. kame šakniavaisiai gali būti? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Exodus | 2009-11-13 17:09:35 (0) |
Gal ausinimo skyscio trukumas buvo? linasser parašė: Na va, kaip ir atbūrė mano automobilį dėl to trukčiojimo ir dabar vėl važiuoja gerai. Nežinau darbar ar pasakyt iš karto, ar leisti paspėlioti visiems Šiaip užuomina-trūkumų ar klaidų nerado ir šį kartą |
| Exodus | 2009-11-13 17:20:20 (0) |
gal radija pritildei? siaip tai gali buti, kad kai sensta variklio pagalves, vibruoja labiau, arba gal duslintuvas kazkur leidzia ir prie didesniu apsuku labiau girdisi. O geriausias vaistas, tai skristi kur nors su propeleriniu lektuvu (tipo SAAB-2000 ar kokiu Bombardier) ir paskui sesti i masina vaziuot, tai variklio beveik nesigirdi ir prie 4000 rpm Smėlis parašė: pas mane kiek kita bėdelė. gali būti, kad įsivaizduojama žodžiu, man ėmė vaidentis, kad mano traktoriaus variklis garsiau dirbti prie 2500-3000rpm ėmė. tarkim čia ne mano vaizduotės vaisius. kame šakniavaisiai gali būti? |

dabar dar pastebėjau bajerį, vienu žodžiu važiuojant baigėsi dujos, persijungė benzas ir kaip visada pasijautė trūkčiojimai. Tik dabar pasijautė ir tūpumas spaudžiant gazą eco lemputės režimu. Ji greitėja, bet jaučiasi, kad neadekvačiai pedalo paspaudimui. Jaučiu reiks kažkur kreiptis, nes niekaip ta bėda nedingsta. Užtat sąnaudos 8L/100km dujų
Šiaip užuomina-trūkumų ar klaidų nerado ir šį kartą