Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

linasser 2010-04-22 08:28:06 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    ar atitaikei dydį?
    7a-fe lean burn (dujos)
    Bearbeer 2010-04-22 20:23:52 (0)  
    Carina E 2.0TD Vilnius Žinučių forume: 18
    gal kas bandes ieskot ar bent yra girdejes apie lesinius priekinius zibintus carinai? nes as kur neklausiu, tai nieks tokiu neturi :/
    Smėlis 2010-04-23 05:47:04 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    nėra tokių. kažkur tinkle tik mačiau savadarbius. jei nori tokiomis xuiniom užsiimti, tai prašom :)

šiaip Coroloms yra "tiuninginių" žibintų. tai esu matęs, kad juos į Cariną įmontuoja. aišku tenka sparnus pjaustyti ir/ar kapotą perdaryti. kas irgi gan įdomus variantas.

Bearbeer parašė:
    gal kas bandes ieskot ar bent yra girdejes apie lesinius priekinius zibintus carinai? nes as kur neklausiu, tai nieks tokiu neturi :/
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    gisas 2010-04-24 08:56:57 (0)  
    Toyota Carina E Pakruojis/Šiauliai Žinučių forume: 81
    tojotos klube yra tema isdiskutuota si tema pasiskaityk ;)
    Bearbeer parašė:
    niekam_nerodyti 2010-04-28 18:15:30 (0)  
    Carina E Alytus Žinučių forume: 94
    esu mates. ieskok coronai. toyota corona atrodo taip pat kaip karina e tik buferiai kitoki ir komplektacija. kazkokiam lietuviskam puslapije buvau rades, kad pardavineja tuninginius zibintus.
    TOYOTA
    niekam_nerodyti 2010-04-28 18:22:40 (0)  
    va radau skaidriu zibintu Su juoduAtidaryti naujame lange Zibintai ir kitokios dalysAtidaryti naujame lange
    TOYOTA
    Smėlis 2010-04-29 07:48:47 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    bet asktėje ne lęšiniai. tokių žmogus nori.

niekam_nerodyti parašė:
    va radau skaidriu zibintu Su juoduAtidaryti naujame lange Zibintai ir kitokios dalysAtidaryti naujame lange
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    niekam_nerodyti 2010-05-01 10:23:52 (0)  
    Aš matau, kad ne lęšiniai žibintai tiesiog numečiau nuoroda kuri rodo, jog yra ir tuninginiu žibintų Carinoms. Gerai paieškojus galima atrasti ir tokiu kokių žmogus nori, tik gali reikėti užsisakyti. ;D
    TOYOTA
    niekam_nerodyti 2010-05-23 20:26:28 (0)  
    gal kas zinote priekiniu ar galiniu spyruokliu diametrus arba kodus ir kokios kitos masinos tiktu? gal avensio? :) nesakykit jokiu rusisku puslapiu nes tikrai nieko sia kalba nesuprantu :) aciu jeigu kas pasidalins informacija :)
    TOYOTA
    Exodus 2010-05-24 07:21:30 (0)  
    Kaunas Žinučių forume: 65
    tiesiog idomu, kokia kita masina po toyotos carina imtumet, jei kartais reiktu kita masina isigyt? :)