Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2010-05-24 08:40:16 (0) |
Norėjau naujos camry, bet išleidau pinigus savo darbinei veiklai organizuoti, tai dabar ir carina gera Arba dar žiūrinėju avensius verso-talpios, nedaug kuro naudoja, tik pinigų reikia sutaupyti.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
|
NNZ
|
2010-05-24 09:25:25 (0) |
Exodus parašė: tiesiog idomu, kokia kita masina po toyotos carina imtumet, jei kartais reiktu kita masina isigyt? aš po carinos pasiėmiau avensį iš pradžių paprastą td paskui, D4d po facelifto. Čia jei apie toyotas dyzelius kalbant... Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
| Exodus | 2010-05-25 08:01:56 (0) |
na kaip suprantu, po toyotos, reikia imti kita toyota jau buvau bepradedas i skodas ziuret, bet matyt dairysiuos i corrola verso arba gal ir i avensi dar. |
|
NNZ
|
2010-05-25 09:45:47 (0) |
nu jei škoda kaip ir VW taip garsiai nedirbtų, tai visai geras variantas... ir taip nekrenta į akis kaip VW... Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
|
Edvatronas
|
2010-05-25 09:54:13 (0) |
taigi skodoj vw variklis, kaip jis tau garsiai nedirbs... apskritai tie vokieciai masinu nemoka gamint... NNZ parašė: nu jei škoda kaip ir VW taip garsiai nedirbtų, tai visai geras variantas... ir taip nekrenta į akis kaip VW... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| linasser | 2010-05-25 19:23:23 (0) |
porą žmonių pažįstu, turinčių superbus, kol kas nesiskundžia na, iš kitos pusės niekada nežinai ar tvarkingą nusiperki.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| AnoX | 2010-05-25 19:31:01 (0) |
as tai imciau celica tel: 865652466 |
|
NNZ
|
2010-05-25 21:24:23 (0) |
na jei aš utėčiau pinigų irgi imčiau gt4 arba CS Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
| Chile | 2010-05-27 09:08:53 (0) |
| Carina E, 1,8, dujos Žinučių forume: 6 | Sveiki, gal žinote Vilniuje kas gali padaryti diagnostiką, kartais pradeda trukčioti, žvakes pakeičiau.... |
| Smėlis | 2010-05-31 13:28:40 (0) |
Exodus parašė: labai labai labai rimtai dairausi į Legacy ir Legacy Outback. dyzelio neįpirksiu (labai jau neseniai atsirado) ir nežinau ar verta, tai spėju ieškočiau turbininio. jei jau Subarikas, tai ir variklio normalaus reikia. visgi esant dabartinei neaiškiai situacijai išleisti virš 30k, tai kažkaip nekyla rankos. bet kuriuo atveju, jei ne šiemet ar kitąmet, bet bus Subaru. čia jau beveik 100%.tiesiog idomu, kokia kita masina po toyotos carina imtumet, jei kartais reiktu kita masina isigyt? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |

Arba dar žiūrinėju avensius verso-talpios, nedaug kuro naudoja, tik pinigų reikia sutaupyti.
jau buvau bepradedas i skodas ziuret, bet matyt dairysiuos i corrola verso arba gal ir i avensi dar.
na, iš kitos pusės niekada nežinai ar tvarkingą nusiperki.