Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nick'as ir jo interpretavimas...
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Sheikhas
| eddie_gt4 | 2008-02-25 14:00:44 (0) |
mano nick'as atsirado, kai isigijau ST185 Celka... eddie - vardo trumpinys, o ka reiskia gt4 siame forume turbut niekam nereikia aiskint stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Sheikhas
|
2008-02-25 14:02:59 (0) |
Nugi tema ne pie mano nick'ą neturiu nieko prieš jūsų nikus, kadangi jie turi kažkokią, kad ir minimalią prasmę. Akcentuoju tuos KITUS jarik raše: PS. sheikhas matyt turi keturias zmonas, ruko kaljana ir kol remontuojama celica joja ant kupranugariu... na kupranugariu nejodinėju, kitką beveik pataikei O šiaip pažystu kai kurius internautus, kurie jau ~10 metų nesiskiria su savo nicku'ais... respektas jiems. |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 14:05:53 (0) |
Sheikhas raše: Nugi tema ne pie mano nick'ą neturiu nieko prieš jūsų nikus, kadangi jie turi kažkokią, kad ir minimalią prasmę. Akcentuoju tuos KITUS jarik raše: PS. sheikhas matyt turi keturias zmonas, ruko kaljana ir kol remontuojama celica joja ant kupranugariu... na kupranugariu nejodinėju, kitką beveik pataikei tata = poligamas? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Sheikhas
|
2008-02-25 14:10:04 (0) |
Kažkada senais laikais važinėjau į darbą į kitą miestą su 4 moterimis, kurios dažniausiai rūpindavosi mano maitstu, pramogomis ir pan. todėl mūsų kompaniją ir praminė šeichas ir 4 jo žmonos |
| (Simas) | 2008-02-25 14:11:24 (0) |
Spekite ka reiskia mano nikas? |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 14:13:23 (0) |
(Simas) raše: Spekite ka reiskia mano nikas? psichologas pasakytu, kad esi savyje uzsisklendes zmogus - ( ) reiskia atsiribojima nuo supancios aplinkos, bet kita vertus, megsti buti demesio centre... anksciau, kol nebuvo nariu rusiavimo pgl. raides, skliaustu deka buvai kazkur saraso virsuje stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| hedo | 2008-02-25 14:13:24 (0) |
bet kodel jis skliaustuose? tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006 |
|
Bixaz
|
2008-02-25 14:13:59 (0) |
Sheikhas raše: Kažkada senais laikais važinėjau į darbą į kitą miestą su 4 moterimis, kurios dažniausiai rūpindavosi mano maitstu, pramogomis ir pan. todėl mūsų kompaniją ir praminė šeichas ir 4 jo žmonos Man kazkaip atrode, kad SheiKhas yra nuo EN "purtyti" (shake that ass mazdaug) o pasirodo visai kitaip , mane kitaip kaip bix'u jau nuo 5tos klases niekas ir nevadina (bet ne del grupes BIX ) Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
| Džigitas | 2008-02-25 14:23:30 (0) |
Kazkada senai pries kokius 5-6 metus buvo straipsniukas keliu eismo taisykles pagal Dzigita. tuo metu mano vairavimo stilius buvo labai panasus i ten aprasoma tai taip ir prilipo shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 14:24:33 (0) |
Sheikhas raše: Kažkada senais laikais važinėjau į darbą į kitą miestą su 4 moterimis, kurios dažniausiai rūpindavosi mano maitstu, pramogomis ir pan. todėl mūsų kompaniją ir praminė šeichas ir 4 jo žmonos prasom placiau apie tas pramogas... prisipazink, tada jau buvai vedes, ar dar ne? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |

neturiu nieko prieš jūsų nikus, kadangi jie turi kažkokią, kad ir minimalią prasmę.