Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nick'as ir jo interpretavimas...
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Sheikhas
|
Sheikhas
|
2008-02-25 14:31:35 (0) |
na imsiu aš čia dabar ir išsipasakosiu |
|
zycha
|
2008-02-25 16:40:45 (0) |
kai mano nikas atsirado.. kai kurie jusu dar nebuvo gime... |
| eddie_gt4 | 2008-02-25 16:42:58 (0) |
zycha raše: kai mano nikas atsirado.. kai kurie jusu dar nebuvo gime... dabar beliko parasyt, ka jis reiskia stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| BullDozeR | 2008-02-25 17:27:45 (0) |
Įdomi tema Mano nikų biografija ryšasi ne tik su auto Viskas prasidėjo nuo geležių manijos kai nuo 2002 pradėjau sportuot. Ir maždaug nuo 2003-2004 metų kai jau dažniau pradėjau lankytis nete praktiškai visur kitur esu žinomas kaip Vitamin_C. Pačioj sporto pradžioj kad pagerint apetitą ir kaip papildą vartodavau alaus mieles su vit C , tai kažkaip nuo to ir nikas savaime atsirado. Paskui kaip atsarginį niką visą laiką naudojau dabartinį, nes taip pat asocijuojasi su leta bet turinčia jėgos technika panašiai kaip buna ir kultūrizme Tai atejęs čia ir pagalvojau kad Vitamin_C nebus kažkaip originalu, ir kadangi auto forumas tai nusprendžiau panaudot atsarginį niką ![]() |
|
NightWalker
|
2008-02-25 17:29:28 (0) |
kazkada senais neatmenamais laikais tik pradejus pletotis internetuj lietuvoje, pradejau mirkinti su begale nicku, pradzioj buvo mazhas, nes seima vadindavo mane kaip jauniausia, poto buvau dezhavoo del pamegdziojimu, poto sujungiau du zodzius burner ir neo gavosi burneo dar galiausiai kazkaip nuo toosofkiu kilo mad|raving|man, dar buvau gaves klycka jaunasis reiveris, kol galiausiai apsitupejau ties NightWalker, nes pramine vieni vilnieciai del mano pomegio 3 valanda nakties eiti pasivaikscioti, taip jau kazkelinti metai uzsilikus klycka... Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| ZenyZ | 2008-02-25 17:42:20 (0) |
as tai gavau pravarde 5 klasej ZenyZ, tai dabar esu zinomas kai ZenyZ. nuo pat pradziu kai virtualioj erdvej pradejau lankytis buvau ZenyZ. Idomu tai kad daugelis is kad ir is skuodo nezino vardo o zino tik ZenyZ ) Darbu galerija http://s201.photobucket.com/albums/aa25/ZenyZ_album/? Skype: zzenyzz Mob. 862225749 |
|
zhigan_limon
|
2008-02-25 18:06:36 (0) |
mano manau aiskus visiem o jei kam neaiskus tai perdaug bus sudetinga isaiskint Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |
| Lukis | 2008-02-25 18:17:11 (0) |
mane tiesiog taip vadino mokykloj, vadina univere dabar, netgi mama su teciu taip pradejo vadinti ir net ju draugai ... vienu zodziu .... gavosi neoficialus rename'as nors yra ir kitu ale niku bet dazniausiai tai sis mano sutinkamas pastaraisiais metais ..... dar kitas nikas yra Lukis666 (jei jau buna Lukis uzimtas) ... 666 - tai nesu sektantas, tiesiog siaip tokia idomi kombinacija man ... norejau numerio regitroj LUK 155 (5 panasu i S) bet dave koki dave Parduodu savo celicu dalis: https://www.facebook.com/parduodu.celica.1 Buvo: AT200 '97 Buvo: AT200 '98 Dabar: OBK-5 '17 2.5i |
| BullDozeR | 2008-02-25 18:23:07 (0) |
zhigan_limon raše: mano manau aiskus visiem o jei kam neaiskus tai perdaug bus sudetinga isaiskint nu limon tai suprantu, o pirmo žodžio kombinacija kaip ir neaiški ![]() |
|
zhigan_limon
|
2008-02-25 18:28:08 (0) |
BullDozeR raše: zhigan_limon raše: mano manau aiskus visiem o jei kam neaiskus tai perdaug bus sudetinga isaiskint nu limon tai suprantu, o pirmo žodžio kombinacija kaip ir neaiški na cia toks personazas is M.Krug dainu. labai panashus i mane buvo tai todel taip ir pavadino draugai Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |

Tai atejęs čia ir pagalvojau kad Vitamin_C nebus kažkaip originalu, ir kadangi auto forumas tai nusprendžiau panaudot atsarginį niką 
o jei kam neaiskus tai perdaug bus sudetinga isaiskint