Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
Kategorija: Paplepekim
Autorius: bushman
- Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
- -
- Paplepekim
- -
- Forumas
| bushman | 2008-11-27 20:27:31 (0) |
siandien vakare apie 17.20 prie penkto policijos komisariato (kosciuskos g.antakalni) ivyko eismo ivykis. Vaziavau antra juosta i cento puse ir is salutinio kelio issuko citroenas, vaziuodamas toliau bande rikiuotis i antra juosta ten kur vaziavau as, bet staiga apsigalvojo ir liko pirmoj. To sekoje privaziavus pereja yra issukimas is 5 komisariato kiemo, tad tas ponas sugalvojo staigiai apsisukti is pirmos juostos likus apie 5 metrus iki jo masinos, tada ir ivyko smugis. Trenkiausi i jo masinos kaires puses galo kampa. Sulaukes policijos pagal ju nuomone as lieku kaltas kaip man kovoti su tai?? parasykit kas savo nuomone ar patarima... Dekoju |
| mk.7 | 2008-11-27 20:31:50 (0) |
Su paintu schema nupaisyk, visiems bus aiskiau. Gal kas ir pades |
| bushman | 2008-11-27 22:29:06 (0) |
o gal turit minciu kaip cia ideti ta schema? reikia kazkur ideti kad galeciau nuoroda iklijuoti, gal kokiu zinot serveriu kur galeciau uploadinti ? |
| mk.7 | 2008-11-27 22:39:01 (0) |
| bushman | 2008-11-27 22:40:58 (0) |
ir svarbiausiai mentai nori padaryti mane kaltu nes pagal juos as tiesiog kaliau jam i gal ir nesvarbu kad jis suko pries pat mane ir is vis pradejo aiskinti anot ju jeigu jis butu sukes is pirmos juostos tai butinai turejau sudauzyti jo sona o ne gala... tai taip iseina kad visos avarijos kuriose koks nors zmogus pakerta turi buti sudauzytas sonas ir nesvarbu kad galimas variantas kad jam trenkiasi i gala kai jis beveik jau buvo pabaigiantis manevra. zodziu pagal juos ir pagal sena poziuri tas kuris trenkiasi is galo yra kaltas ir jeigu vairuotojas turi daugiau patirties bus teisus. pridedu schemos linka: http://img253.imageshack.us/img253/1791/30242385ab9.png |
| TRIUMF | 2008-11-27 23:06:01 (0) |
nu jo.. siaip manau reiketu susirast "liudininka" koki draugeli, kuris vaziavo, ejo, skrido ar kitaip galejo matyti ivyki. Kitaip sunkiai kazka pavyks irodyt, ypac jei mentai debilai pasitaike.. Buvo mamai mano, kad ivazinejo palango ji i degaline, ir is degalines ciut ne specialiai isvaziuodamas dzipas ant gazu ir ivare i sparna. Tai jai dar nespejus islipt jau buvo iskviesti mentai (kaip suprato, tai pazistami) supaise taip kaip jie norejo, matavo dzipo naudai viska. Nors nesutiko su isvadom, taciau atejus i komisija jokio svarstymo nebuvo - israse bauda uz eismo ivyki ir fsio. Vat ir paimt tu lopus neturedamas pazistamu auksciau... |
| bushman | 2008-11-27 23:14:16 (0) |
tavo tiesa...bet kaip mane uzpi... tokia tvarka...tavo atveju tai is vis auksciau visko... is kart kai nuvariau i giraite tai parasius paaiskinima man jau kiso pasirasyti protokola kuriame rasoma as nesilaikiau saugaus atstumo ir ivaziavau i ji.. aisku nesutikau tai laukiu svarstymo ir vat mastau ka daryti nes liksiu be nieko... masina subaladota draudimas brngs ir is savos kisenes viska turesiu tvarkyti vien del to kad mano stazas mazesnis kitas asmuo su metais ir elementariausias tingejimas aiskintis...zodziu bandysiu eiti tiek kiek galima daugiau tikrai nesiruosiu del kazkokio asilo tiek sudo srebt |
| Gismo | 2008-11-28 02:51:33 (0) |
cia vilniuj vikas vyko?nes jei ne ten,tai butu kas nuaziuotu ir gal sutvarkytu,,bet jei vilniuj,tai nenores kisti savo galvos tenai.pm parasyk kaip ten viskas buvo,pasiklausinesiu ka daryt tokioj situacijoj ir kaip imanoma ar neimanoma issiartyti skype: suluzes |
|
Edvatronas
|
2008-11-28 06:10:02 (0) |
Tai smugis vis tik kur buvo? I sikna, ar kampu? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
zycha
|
2008-11-28 06:24:55 (0) |
tavo atveju, reikia įrodyti kad jis apsisukinėjo iš pirmos juostos. Pagal sudaužytus automobilius ekspertai turi nustatyti kuris iš jūsų meluoja. Jei jis suko iš pirmos juostos, turėjo būti sudaužyta pas tave dešnė-priekis, o pas jį kairys šonas. Pagal tavo aprašymą, taip ir yra. Nueisi į komisiją į Giraitę, taip viską ir paaiškink, pateik papildomai savo mašinos sudaužymų ir jei gali kito kokybiškas nuotraukas. Iš sudaužymų turėtų aiškiai matytis, kokia automobilių pozicija buvo prieš smūgį. |

parasykit kas savo nuomone ar patarima... Dekoju
reikia kazkur ideti kad galeciau nuoroda iklijuoti, gal kokiu zinot serveriu kur galeciau uploadinti