Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
Kategorija: Paplepekim
Autorius: bushman
- Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
- -
- Paplepekim
- -
- Forumas
| ndl | 2008-11-28 06:35:01 (0) |
Garantuoju policininkai sakys: "Rinkis viena is dvieju. Nesilaikei saugaus atstumo arba saugaus greicio". Jauciu jau gali perzegnot, nebent susirasi liudininka/-u, kurie paliudys, kad jis/ji tau tikrai uzkiso savo karuti. Edit: zycha, tas apsisukinejantis is pirmos juostos jam buvo kliutis is desines, taigi bet kokiu atveju turejo praleist. Zodziu, cia sumauta padetis. Nors sita varianta ir reiktu policininkam kist |
| BullDozeR | 2008-11-28 06:47:58 (0) |
Sunku čia aišku bus ieškot teisybės nes mentai kaip ožiai užsispirę ir sunku yra ką nors įrodyt bet jei toks reikalas reikia vistiek kažką daryt. Yra atvejis kai buvo liudininkai kurie sakė kad net nematė įvykio o tik kažką kažkur girdėjo (net markės tiksliai nežinojo) bet ir to mentam prilipo ir irgi ten vienu žodžiu buvo pasaka be galo. Taip kad jei mentai aiškina savo abėjoju ar vienas ką įrodysi jei dar kas nors nepaliudys ![]() |
|
zycha
|
2008-11-28 07:09:05 (0) |
klausykit, baikite čia be supratimo varyti kažkokią demagogiją ir reikšti asmenines ambicijas mentų atžvilgiu. Žmogui reikia padėti teisiškai įrodyti arba užvesti ant kelio kaip įrodyti. Daugybė žmonių kaltina mentus ar kitas institucijas tik todėl kad yra buki, nežino elementarių teisinių principų ir nemoka, nesugeba apsiginti. Dešimtis kartų esu tuo įsitikinęs. Rašykite tik konstruktyvius pasiūlymus, kaip žmogui padėti. Nuėjus į komisiją ar teismą ir pasakius "..jūs visi gaidžiai... man Vasia pasakė, kad aš teisus..." nemanau, kad taip bus įrodyta teisybė Jie Abonento nesugebėjo nuteisti pagavus vos ne su įkalčiais... tai ką čia apie tokią avarijytę kalbėti |
| ndl | 2008-11-28 07:11:36 (0) |
Pirma reik su kokiu mentu pasikonsultuot Tikriausiai geriausiai patartu, ka daryt ir ka sakyt. |
| BullDozeR | 2008-11-28 07:23:06 (0) |
zycha raše: Daugybė žmonių kaltina mentus Neesmė tame kad mentai tokie ir tokie ir kažkas kaltina. Problema pirmiausiai tokia kad jiems yra giliai nusišikt kas ir kaip ten vyko, patys jie nenori nei aiškintis nei aplamai gilintis pasako savo versiją ir išvadas ir tuom baigiasi nes niekada niekas nėra ir nebus suinteresuotas ten dėl kažko aiškintis. Ir su tuo esu susiduręs ne tik pats. O interesai atsiranda nebent per pažintis ir tam tikras sumas mūsų Lietuvoj ![]() |
| bushman | 2008-11-28 07:26:46 (0) |
Dekui visiems uz nuomones ir patarimus nes mano manymu pats vienas nelabai irodysiu kad jis kirto mane is pirmos, tiesiog tokia durna situacija kai jo masina kliudziau butent tada kai jis buvo uzbaigiantis manevra ir jauciu nors ir kaip ten gintumeis nelabai ka ir irodysi o jis gi su metais, su stazu, jam trenkta i sikna...Mentu intelektas aisku parodys kad jis nekaltas...Bet vistiek taip nepaliksiu, reikes daryti pakartotine ekspertize, protokolo papildyma ir t.t. |
| ndl | 2008-11-28 07:36:50 (0) |
Idek, jei nesunku, foto, kaip pas tave karucio priekis atrodo. |
| TRIUMF | 2008-11-28 08:02:39 (0) |
beje, cia kazkas minejo del kliuties is desines. Jei as vaziuoju savo juosta tiesiai, tai man giliai nusisikt kad kazkoks marozas is pirmos juostos nori prakirst antra juosta. Kadangi jis keite vaziavimo krypti ir "persirikiavo" tai turetu but jis kaltas. Didziausias blogis sioje situacijoje, kad kaip suprantu buvo kabintas pats galas o ne galo sonas. |
| hedo | 2008-11-28 08:12:15 (0) |
turejau beveik analogiska situacija: vaziavau antra juosta ir vienas pilietis is pirmos (!) sugalvojo sukti i kaire. ikaliau jam tarp duru. verdiktas toks: kadangi smugis ne i priekine auto dali, reiskia jis jau buvo mano juostoje ir as ji nukirtau. likau kaltas. tavo irgi smugis i auto gala, skias "nesilaikei" saugaus atstumo. tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006 |
| TRIUMF | 2008-11-28 08:29:59 (0) |
cia siaip nuo mentu labai priklauso. Pamenu viena ziema kai ta diena ivyko kaune ~100 eismo ivykiu (viename ir as uzdalyvavau ) tai mentinej aiskinosi baxuras su pana. Tipo jis vaziavo, persirikiavo ir per stopa, o kadangi ilindo i tarpuka nepalikdamas panai atstumo, tai ta ipyle jam i subine. Ir beje kaltas liko tas, KURIAM ivaziavo i uzpakali. |