Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
Kategorija: Paplepekim
Autorius: bushman
- Sveiki, gal kas gali pagelbeti savo mintim ar patarimais kovoje su ''Lietuvos keliu policija''
- -
- Paplepekim
- -
- Forumas
| Lenkas | 2008-11-28 08:49:54 (0) |
na kai jau pradejom istorijas tai ir as papasakosiu o as lygiai praeitais metais, ant posukio per ististine lenkiau masina, o tas irgi be posukio pjaunant neribotai kampa man sona subraize, is pradziu mentai atvaziavo nusprende kad as ne kaltas buvau, kai nuvaziavau i komisija tai nusprende kad as pavojingai vairavau, nepriestaravau bet kai norejau moketi bauda, man pasake vyr. leitenantas kad as noriu kad tu pasimokytum ne skyrsiu tau baudos (nes tai tave neapramins) o atimsiu teises 3 menesiams manau toliau ne idomus mano likimas... |
| kornholio | 2008-11-28 09:44:37 (0) |
manyciau cia tikrai reikia liudininku. tau ir jiems reikia sakyti kad jis atliko labai staigu manevra ir uzlindo palei nosi. durniausia kad pas mentus yra tokia kaip nersyta taisykle kaltas tas kieno priekis dauztas o to kieno galas reiskia jam ivaziavo nes teoriskai abu vaziavot ta pacia kryptimi ban dyt irodineti kad jis atliko staigu manevra tada bent kazkiek numesi nuo saves ta nesaugu atstuma ir greiti mr2 1991 STREET RACE |
|
zycha
|
2008-11-28 10:26:48 (0) |
hedo raše: turejau beveik analogiska situacija: vaziavau antra juosta ir vienas pilietis is pirmos (!) sugalvojo sukti i kaire. ikaliau jam tarp duru. verdiktas toks: kadangi smugis ne i priekine auto dali, reiskia jis jau buvo mano juostoje ir as ji nukirtau. likau kaltas. tavo irgi smugis i auto gala, skias "nesilaikei" saugaus atstumo. matomai, tu blogai žinai, ką reiškia terminas "duoti kelią". Kad buvai toje juostoje neesmė, jei jis įvažiavo į tavo juostą ir tu jam kalei į šikną ar šoną, nes buvo greičių skirtumas- jis kaltas, o ne tu. Esminis dalykas, įrodyti kad jis persirikiavo ir "nedavė tau kelio". nes vadovaujantis tavo byla gautusi.. kad aš įropoju iš kokio miško keliuko į autostradą 20kmh, varau iškart į antrą juostą kur visi važiuoja 130kmh, atlekintis nukošia totaliai mane ir lieka kaltas? nes juk tu jau buvai 2 juostoje?!Sakau dar kartą, reikia įrodyti, kad jis nedavė kelio persirikiuodamas. Įrodymų surinkimas jau kitas reikalas. |
| Toredo | 2008-11-28 10:37:19 (0) |
O tai kameru ten nera, gi tiek kameru vilniuj pristate Today Tomorrow TOYOTA |
| bushman | 2008-11-28 17:51:05 (0) |
dar nenufotkinau bet greitu metu idesiu foto, pasiskaicius tokiu komentaru tai is prarandu vilti mentai net neatsizvelge i mano pasakojima kad jis mane pakirto, kai pradejau aiskinti jis man tiesiai sviesiai sako'' o nori as tau pasakysiu savo versija? tu nesilaikei saugaus atstumo ir kalei'' tuo ir pasibaige mano paaiskinimas jam ir dar pridure kad as vos ne specialiai pamates ji vaziuojant pagreitinau mazdaug tokia kultura vairuotoju kitaip sakant ''pyktelejau'' o tada nespejau sustot... zodziu karnholio su tavo pasakymu apie nerasyta taisykle 100% sutinku. Senas tarybinis mastymas, o pagal naujas taisykles nevisuomet ikales lieka kaltas bet ar tai rupi kam nors??? o del kameru tai nemanau, bet butinai patikrinsiu. Dar noreciau paklausti ar imanoma savo parodymus papildyti nagrinejimo metu? |
| linasser | 2008-11-29 18:58:12 (0) |
Na ir aš papasakosiu-važiavau pirma juosta, kadangi kelkraštyje buvo kai kur automobilių, tai važiavau palei 1 juostos kairį kaštą, o juosta apie 4,2m pločio. Atlėkė toks diedukas su kadetu ir nėrė per dešinę man, bet jam priekyje maišė mašina, tai suko ant manęs, nubraukė priekinį sparną man ir sau galinį. Likau kaltas, nes "reikėjo važiuoti dešiniau" (kur stovėjo mašinos,pro kurias tas diedukas vos pralindo). Nepadėjo net pažystami, nes mentai visiškai pievų prirašė protokole-alia vairavimas be šalmo, neprisisegus, avarinė situacija ir dar net nežinau ko, nors diedukas man net neturėjo pretenzijų, tik aš jam. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| MarcaZ | 2008-11-29 19:24:09 (0) |
Tokiais atvejais, laimes tas, kuris surinks daugiau "liudininku" ir tik bilinejimosi budu aisku priklauso kiek pinigu "liudinikams" duosi dar, o kiek jie ims priklauso nuo ju ir ar juos kazkiek pazisti nes jei mentai ne tavo pusej tai pamirsk apie teisinguma 867455689 |
| galant | 2008-11-29 23:14:26 (0) |
Jei jis būtų sukęs iš kairės (antros) juostos, tai būtų sudaužytas tavo mašinos kairysis priekinis žibintas, dabar gi sudaružytas vidurys. Vidurį gali sudaužyti, jei prieš pat įvyki, gale važiuojanti mašina suktelna į kairę, arba priekine mašina atlieka pavojingą manevrą - rikiuojasi iš dešinės juostos. Kelių eismo taisyklės pasakyta, kad negalima lenktai ir aplenkus staigiai stabdyti, jei norima sukti į kairę. O tai jis mėtėsi per juostas. O ką priekyje važiuojančios mašinos savininkas sako? Nesuprantu, kaip mentukai nesusipranta.. |
| bushman | 2008-11-30 20:40:37 (0) |
tai jisai teigia policijai kad suko is kaires juostos pristabdes, pagal ji tai viskas normalu... as jo paklausiau ar jus neturetumete man duoti kelio pries rikiuodamasis i mano juosta kai as vaziuoju tai jo atsakymas buvo '' kaip tai?'' tai mano manymu jis net nezino keliu eismo taisykliu o mentukams kaip supratau dzin ka as sakiau... maziau terlioniu padaryt mane kaltu, nes kitaip reiketu ''dirbti'' o jiems tas namanau kad prie sirdies. beje labai dekingas tau uz tavo pastebejima jis lb man pravers |
| Julius | 2008-12-01 10:04:50 (0) |
Nu sunku cia su irodymu bus. Pamenu grupiokui buvo panasiai. Jis stovejo kelkrastyje ir sugalvojo apsisukti, tai spyre per gaza staigiai ir sukosi ir nepamate masinos. Ir jam ikale i galini kairi sparna, tai kaltas liko tas zmogus kuris ikale, nes tipo mano grupiokas jau buvo pradejes daryti manevra, todel vaziuojantis is paskos (nesvarbu kad jis stovejo kelkrastyje) negali lenkti ir turi praleisti sukanti i kaire/apsisukanti. Jeigu butu sudauzyta priekine dalis butu kaltas grupiokas. Visiski jogurtai su tais musu DJ gerbiamais auto keliu inspektoriais. [OO==[][]==OO] |

o as lygiai praeitais metais, ant posukio per ististine lenkiau masina, o tas irgi be posukio pjaunant neribotai kampa man sona subraize, is pradziu mentai atvaziavo nusprende kad as ne kaltas buvau, kai nuvaziavau i komisija tai nusprende kad as pavojingai vairavau, nepriestaravau bet kai norejau moketi bauda, man pasake vyr. leitenantas kad as noriu kad tu pasimokytum ne skyrsiu tau baudos (nes tai tave neapramins) o atimsiu teises 3 menesiams
nes juk tu jau buvai 2 juostoje?!
aisku priklauso kiek pinigu "liudinikams" duosi dar, o kiek jie ims priklauso nuo ju ir ar juos kazkiek pazisti
nes jei mentai ne tavo pusej tai pamirsk apie teisinguma