Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
OEM mk.5 valytuvu swap'as
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: eddie_gt4
| eddie_gt4 | 2007-07-10 13:11:01 (0) |
mk.5 OEM'iniai valytuvai (prisukami) suck... kartais aplanko sventvagiska mintis pasikeist juos i kazka artimesnio XXI amziui arba bent jau uzsidet adaptariuka (jis prisisuka prie valytuvo arm'o ir tada galima naudot kablio tipo valytuvus - kur buna ju pirkt?) zodziu, ar kas bandet pasikeist OEM'inius arm'us (nezinau kaip lietuviskai si dalis vadinama) i "kablinius"? gal tinka nuo kitu (naujesniu Tojotu), hm? p.s. paieska siuo klausimu niekuo nepadejo p.p.s. pamates OEM'iniu arm'u kainas vos neissinarinau zandikaulio stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| tomykas | 2007-07-10 13:13:43 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | as pirkau zerutyje adaptarius kazkada... EX '91 Celica GT-i |
|
Sheikhas
|
2007-07-10 13:28:18 (0) |
pala, kazkaip neturejau problemu... pas mane 2 varzteliai prisuktas toks antgalis lenktas ir i ji tinka visi universalus valytuvai. OEMas tipo buna kitaip? |
| Karceris | 2007-07-10 13:29:46 (0) |
jei neklystu man pirko tanagroj,reikejo tik biski paplonint valytuvu kojeliu galus ir viskas tiko idialiai GAS,GRASS OR ASS No One Rides For Free |
| eddie_gt4 | 2007-07-10 13:33:02 (0) |
Sheikhas raše: pala, kazkaip neturejau problemu... pas mane 2 varzteliai prisuktas toks antgalis lenktas ir i ji tinka visi universalus valytuvai. OEMas tipo buna kitaip? butent! mk.5 OEM'inis valytuvas prisisuka prie arm'o dviem mazais varzteliais t.y. arba keiti visa valytuva i OEM'ini (jis irgi nepigus ), arba keiti tik valytuvo gumeles... Dagris anksciau prekiavo labai fainom gumelem (plastmasinis korpusas + guma), bet dabar tenka droc**tis su iprastiniais geleziukais ir gumiukais kur Vilniuje galima nusipirkt toki adapteriuka? pvz., Autoaibej buna ju? Karceris raše: jei neklystu man pirko tanagroj,reikejo tik biski paplonint valytuvu kojeliu galus ir viskas tiko idialiai keitei valytuvu kojeles? nuo kokio modelio prisitaikei, gal pameni? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Acura | 2007-07-10 14:23:31 (0) |
O ne lengviau pas mane valytuvus nupirkt Uz atsakymus i durnus klausymus imam po 10 lt |
| dragster | 2007-07-10 14:43:06 (0) |
Acura raše: O ne lengviau pas mane valytuvus nupirkt Kokia kaina? Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai. |
| eddie_gt4 | 2007-07-11 05:54:44 (0) |
Acura raše: O ne lengviau pas mane valytuvus nupirkt turi omeny tuos prisukamus? o valtyvuvu "kojeliu" pasiulyt nenori? bo ant mano Celkos jau biski aprudije ir paprasciau butu naujas nusipirkt stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| minjokas | 2007-07-11 06:04:02 (0) |
o tu i shrota nenori palekti ir pasirinkti panasiu? gi gali buti kokiu cm i +ar- mazai kas pasikeis celica, toyota celica 93m. st 182 raudona turlingas, Digital Designs garsas, visdar daroma AE86+ AE86 |
| eddie_gt4 | 2007-07-11 06:09:50 (0) |
turiu itarima, kad tie is sroto bus panasios bukles kaip ir manieji, t.y. aprudije taip pat turiu itarima, kad tie mazi kojeles sliciukai bus grynai Tojotiniai, t.y. nuo kitu auto gali netikt... ir dar, Vilniuje beveik nebeliko normaliu srotu (anksciau va buvo laikai ) stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |