Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
OEM mk.5 valytuvu swap'as
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: eddie_gt4
|
Bixaz
|
2007-07-11 06:18:28 (0) |
eddie_gt4 raše: turiu itarima, kad tie is sroto bus panasios bukles kaip ir manieji, t.y. aprudije Gi gali nudazyti, jei tik tokia problema Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
| eddie_gt4 | 2007-07-11 06:20:24 (0) |
kiek zinau is kitu Celikistu patirties, nudazyti laiko nekaip... norint, kad laikytu, reik "smeliuot" ir tai rezultatas buna so so zinot kas, kur Vilniuje tai daro (t.y. apdirba pries dazyma smeliu) kokybiskai? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Bixaz
|
2007-07-11 06:22:10 (0) |
Na kodel gi, va gedis daze ir laike apie 1,5 metu, (dbr jau vel parudije ) as ir neseniai nupurskiau, nezinia kiek laikys, bet vis neapsilupineje... Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
| minjokas | 2007-07-11 06:22:43 (0) |
Bixaz raše: eddie_gt4 raše: turiu itarima, kad tie is sroto bus panasios bukles kaip ir manieji, t.y. aprudije Gi gali nudazyti, jei tik tokia problema tu nieko nesupranti, jam gi reikia, kad butu stokinis dazymas celica, toyota celica 93m. st 182 raudona turlingas, Digital Designs garsas, visdar daroma AE86+ AE86 |
| Acura | 2007-07-11 12:18:06 (0) |
kaz kur 25lt 1vnt NWB (toyotos origenalas),o paciu kojaliu niekada neturejom Uz atsakymus i durnus klausymus imam po 10 lt |
| eddie_gt4 | 2007-07-11 12:31:25 (0) |
Acura raše: kaz kur 25lt 1vnt NWB (toyotos origenalas),o paciu kojaliu niekada neturejom cia tipo tie prisukami? siaip man reikia 3 vienetu: vairuotojo puses - 53 cm, pageidautina su spoileriuku keleivio puses - 48 cm galinis - 51 cm kiek uz viska? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Acura | 2007-07-11 12:57:40 (0) |
jokiu spoileriuku( labai daug nori )rasiau: kažkur 1vnt 25lt x3= kažkur 75lt Uz atsakymus i durnus klausymus imam po 10 lt |
|
Sheikhas
|
2007-07-11 13:09:17 (0) |
randi shrote adapterius ir perki kokius nori spoileriuotus valytuvus. Dar kokiam Dagryje pratchekink gal jie turi tu adapteriuku. O siaip idomu ar netiktu pacios kojeles nuo kokio nors kito tajota modelio naujesnio, jeigu tie seni jau visai surudijo Mano irgi kazkiek parudije, bet nebaisiai perdazysiu ir kokie metai kiti laikys, gal kokiais hamerite antikoroziniais nutepti . |
| eddie_gt4 | 2007-07-11 13:22:09 (0) |
Sheikhas raše: O siaip idomu ar netiktu pacios kojeles nuo kokio nors kito tajota modelio naujesnio, jeigu tie seni jau visai surudijo aha, man irgi labai idomu stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-21 10:23:25 (0) |
zmones, ka jus cia svaigstat?! kiek as esu mates valytuvu, tai visi tinka celikoms! beje, jokiu varztu ten atsukinet nereikia! as ir pirma karta buvau sukinejes, o tik per antra keitima pastebejau, kad ten yra toks `liezuvelis` kuri paspaudus galima issitraukti toki metalini suduka ir valytuvas graziai nusiima Po to pasiimi bet kokius kitus valytuvus, ir juose yra skylute butent tam metaliniam sudukui, kuri ikises, pritvirtinsi valytuva (ta laikikli kabliui man rodos reiktu nusiimt).PS. Cia as apie tuos valytuvus su metaliniais remais, tu gal nori isimest tuos vien guminius? |

)