Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
OEM mk.5 valytuvu swap'as
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: eddie_gt4
| eddie_gt4 | 2007-07-24 08:02:49 (0) |
jarik raše: zmones, ka jus cia svaigstat?! kiek as esu mates valytuvu, tai visi tinka celikoms! beje, jokiu varztu ten atsukinet nereikia! as ir pirma karta buvau sukinejes, o tik per antra keitima pastebejau, kad ten yra toks `liezuvelis` kuri paspaudus galima issitraukti toki metalini suduka ir valytuvas graziai nusiima Po to pasiimi bet kokius kitus valytuvus, ir juose yra skylute butent tam metaliniam sudukui, kuri ikises, pritvirtinsi valytuva (ta laikikli kabliui man rodos reiktu nusiimt)gerai tau, kai ankstesnis savininkas pasirupino tais adapteriais btw, si savaitgali padariau atradima: vis tik panasu, kad ant mk.5 Celku buvo ir OEM'iniai kablio tipo arm'ai: stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-24 08:29:15 (0) |
apie kokius adapterius kalba?! jei nepamirsiu pafotkinsiu sian kaip tai veikia nieko ten sudetingo, ir kiek as maciau parduotuvese, visi standartiniai valytuvai kuo puikiausiai tinka be jokiu perdarymu |
| eddie_gt4 | 2007-07-24 08:36:53 (0) |
jarikai, panasu, kad vel nesusikalbam... stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-24 08:44:02 (0) |
kiek as supratau, kad tau nepatinka tai, kad norint pakeistu valytuvus reikia naudotis atsuktuvu? mk.5 OEM'iniai valytuvai (prisukami) |
| eddie_gt4 | 2007-07-24 08:53:11 (0) |
jarik raše: kiek as supratau, kad tau nepatinka tai, kad norint pakeistu valytuvus reikia naudotis atsuktuvu? mk.5 OEM'iniai valytuvai (prisukami) man nepatinka pati konstrukcija... nes: - varzteliai yra linke prirudyti (viena pries kelis menesius vos atsukau, nors is isores jis atrode graziai) - jei neturi adapterio, tai valytuvu pasirinkimas tampa apribotas (is esanciu LT rinkoje turbut tinka tik Acuros mineti NWB ) arba tenka kaskart droc**ntis, keiciant valytuvu gumytes stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-24 08:55:31 (0) |
eddie_gt4 raše: man nepatinka pati konstrukcija... nes: - varzteliai yra linke prirudyti (viena pries kelis menesius vos atsukau, nors is isores jis atrode graziai) - jei neturi adapterio, tai valytuvu pasirinkimas tampa apribotas (is esanciu LT rinkoje turbut tinka tik Acuros mineti NW arba tenka kaskart droc**ntis, keiciant valytuvu gumytes- Tu varzteliu atsukineti nereikia - Kiek esu mates jie turi ta skylute i kuria isistato celiku laikikliai |
| eddie_gt4 | 2007-07-24 08:56:16 (0) |
jarik raše: - Tu varzteliu atsukineti nereikia - Kiek esu mates jie turi ta skylute i kuria isistato celiku laikikliai pasikartoju: vel kalbi neisigilines (kaip su ratlankiu verzlem )papasakok man, kaip tu pakeisi valytuva, neatsukdamas varzteliu, kai konstrukcija yra stai tokia??? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-24 09:05:08 (0) |
apie sita kalbam? ![]() ps. ir vel tu keiti zinutes po parasymo |
| eddie_gt4 | 2007-07-24 09:07:50 (0) |
jarik raše: apie sita kalbam? ![]() ps. ir vel tu keiti zinutes po parasymo nu tai gi pas tave cia priburta su valytuvais, t.y. uzdeti ne OEM'iniai adapteriukai p.p.s. ne keiciu, o papildau stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
jarik
|
2007-07-24 09:11:44 (0) |
nu as juos anksciau irgi atsukinejau... |

kiek as esu mates valytuvu, tai visi tinka celikoms!
Po to pasiimi bet kokius kitus valytuvus, ir juose yra skylute butent tam metaliniam sudukui, kuri ikises, pritvirtinsi valytuva (ta laikikli kabliui man rodos reiktu nusiimt)
arba tenka kaskart droc**ntis, keiciant valytuvu gumytes