Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
|
Edvatronas
|
2013-10-01 16:23:29 (0) |
Buvo pas mane ir laidas nutrukes... jokiu gliuku.. tik pila bilekiek... Aisq as nzn, gal cia pas gt4 tik taip... Firestart parašė: Parejus != atjungta Edvatronas parašė: kad zinok, ne, pas mane labda parejus, nei pulsuoja nei ka.. Firestart parašė: Nieko tas nereiskia kad neiskeicia kai atjungi. Uztrumpink diagnostinej fyskej kontaktus te1 ir e1 ir nusiskaityk klaidas pagal lemputes mirkciojima ant prietaisu skydelio. O kai pulsuoja apsukos dazniausiai kaltas buna lambda zondas, taip kad ir ji patikrink ar pajungtas. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2013-10-01 18:07:05 (0) |
Prie laisvų sūkių lamda zondas yra ignoruojamas. Na, su sąlyga kad akseleracijos daviklis tvarkingai sureguliuotas ir ECU iš tiesų mato "laisvus sūkius". |
| Skypmen | 2013-10-14 16:07:06 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Vilnius Žinučių forume: 4 | Gal kas turi nuo nuo T182 115kw zvakiu laidu komplekta ir pagrindini laida parduoti vilniaus apskryti? suradau pagaliau kur beda yra zaibuoja pora vietu. |
|
Edvatronas
|
2013-10-14 18:33:25 (0) |
Kad kazin.. dar kai corolla turejau - buvo servise prie oscilografo liabda pajunge, tai graziai matosi kaip kompas pagazavus ir atleidus gaza tai riebina, tai liesina, tai vel riebina misini, ir tai puikiai matosi ant liamdos. edit: tiesa kas cia per akseleracijos daviklis? Gazo padeties daviklis gal? Fanaz parašė: Prie laisvų sūkių lamda zondas yra ignoruojamas. Na, su sąlyga kad akseleracijos daviklis tvarkingai sureguliuotas ir ECU iš tiesų mato "laisvus sūkius". Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Povilas | 2013-10-14 18:52:35 (0) |
Kad kaiptik kiek pamenu prie aukstu sukiu lambda zondas ignoruojamas ir ecu ziuri savo turima mapa ir map sensoriaus parodymus. |
| Domazzzzz | 2013-10-14 19:48:49 (0) |
Įsiterpsiu vėl dėl economy.. Pasikeičiau aš daviklį ir man nė velnio jis nereaguoja. Ar ką ne ten jungiu? Tuomet kam reikalinga ta anga šlangutei? Vėl įmetu foto kur maždaug ten viskas randasi. Anga ir daviklio šlangutė , Kad būtų aiškiau kurioi vietoi![]() Pagal vakuumine schemą rodo, jog ten neturi būt niekas pajungta. Jei niekam neskirta ta anga, tuomet kur jungt tą economy daviklio šlangutę? ![]() Toyota Celica 2.0 GTi |
|
Edvatronas
|
2013-10-14 20:26:19 (0) |
Na pas mane tai tas daviklis kitoj pusej stovi.. tikrai ta davikli krapstai? Pamegink jo kontaktus atjungt/uztrumpint ir paziuret ar keiciasi tos economy lemputes. Siaip jis turi jungtis i isiurbimo kolika, galbut per koki trisaki ar pan.. Gal blogas pas tave tas kitas daviklis? Man neveike, tai isardziau, kontaktus pravaliau ir pradejo veikt.. is esmes jokios pridetines naudos tos economy lemputes neduoda.. tiek, kad man patinka kai viskas veikia, tai susitvarkiau... Apskritai nelabai suprantu gamintojo - kam i sportine masina deti economy lemputes... edit: tiesa jokios atviros skyles isiurbimo kolike neturi buti... arba turi buti kazkas pajungta, arba uzglusinta... nes siurbs ora. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2013-10-15 06:31:50 (0) |
Edva, aš juk nesakiau kad mašinai stovint ignoruojamas. Sakiau prie laisvų sūkių. Žinoma, kad gazuojant lambda zondas reaguoja. 3S-GE ECU zondo parametrus skaito prie tokių salygų: - ne laisva eiga - akseleratoriaus "paspaudimas" pagal T.P.S. < 75% (galiu klysti, nepamenu) - apsukos iki 4800 |
| Exsibo | 2014-02-23 16:16:15 (0) |
| AT-180 (Sti 1.6) Šakiai Žinučių forume: 21 | Turiu tokia problema, kad neatsidaro dešinė lempa. Gal kas esa susidūre su šia problema ir galėtų pagelbėt. Net nežinau nuo ko reikia pradėt ardyti, nes kaip žine ten yra saugikliai ir pan todėl priėjimas nekoks. Ačiū už dėmesį. |
|
Edvatronas
|
2014-02-23 19:26:55 (0) |
Manau nebutina uzdavineti to paties klausimo keliose temose Atsakymas - kitoje temoje.Exsibo parašė: Turiu tokia problema, kad neatsidaro dešinė lempa. Gal kas esa susidūre su šia problema ir galėtų pagelbėt. Net nežinau nuo ko reikia pradėt ardyti, nes kaip žine ten yra saugikliai ir pan todėl priėjimas nekoks. Ačiū už dėmesį. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |

Atsakymas - kitoje temoje.