Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
celka uz ~5000LT???
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Vycka2
| Yyy | 2008-10-22 08:43:51 (0) |
Edvatronas raše: Yyy raše: as savo parduodu.. ka tik nupoliruota.. tai blyn, kaip gaila man jos is vis bet nebetinka ji man - dvidure.. o pas mus seima pagausejo Tai galine sedyne tai yra... Be to saugiau netgi... duru gale sedintis neatsidarys netycia... tai dar per mazas is vis ka atsidarinet o siaip - bais nepatogu bus per atlenkta sedyne ikist ta vaika su sedyne ir vietos vezimui - ne marios.. :] |
| eddie_gt4 | 2008-10-22 08:58:03 (0) |
Pig Benis raše: damn those BMW!!! na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i siulyciau dasitaupyt ir igyvendint savo svajone stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Yyy | 2008-10-22 11:29:23 (0) |
bet rimtai, kodel visi bimsius perka po celicos? turiu draugeli, irgi turejo Celica 7gen, gerule tokia, pardave ir BMW nuspirko.. bet dabar laukia naujos Celicos, berods 2010m pasirodys, tai sake pirks na as neieinu i BMW, pas man dar Audine vietoj bimbalio p.s.ka tik skambino vyras, jau kazkokie pirkejai mano Celica apziurineja gaila man jos :] |
| tomykas | 2008-10-22 12:31:52 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | Yyy raše: bet rimtai, kodel visi bimsius perka po celicos? turiu draugeli, irgi turejo Celica 7gen, gerule tokia, pardave ir BMW nuspirko.. bet dabar laukia naujos Celicos, berods 2010m pasirodys, tai sake pirks na as neieinu i BMW, pas man dar Audine vietoj bimbalio p.s.ka tik skambino vyras, jau kazkokie pirkejai mano Celica apziurineja gaila man jos na as i BMW tikrai neiskeiciau EX '91 Celica GT-i |
| Vycka2 | 2008-10-22 13:47:23 (0) |
Yyy greit nebus tavo celikos kibiras ne masina |
| tomykas | 2008-10-22 13:52:35 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | Vycka2 raše: Yyy greit nebus tavo celikos ziurek, kai pasivazinesi su 1.6 neuzilgo noresi 2.0 o tada jau maniskes nebebus EX '91 Celica GT-i |
|
Edvatronas
|
2008-10-22 14:03:24 (0) |
Jo pritariu, 2.0 Ltr geriau nei 1.6 (ne tik traukos atzvilgiu) Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Vycka2 | 2008-10-22 14:26:19 (0) |
nesigincyju bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gti kibiras ne masina |
| sonic | 2008-10-22 14:31:32 (0) |
irangos skirtumus paziurek.plius,sakyciau kad mieste kaip tik geriau - bent jau is vietos normaliai gali pajudet...ir trumpose distancijose lenkimas greiciau vyksta. dvilitrine sirdis |
| Yyy | 2008-10-22 15:02:34 (0) |
pamenu, kai as pirkau, buvo maniske, ir dar pora 2.0l, bet kai pamaciau ju bukle.. (cia utenos turguj) ir dar buvo mazda bais neblogai islaikyta, bet gerai, kad nesusdurnyjau ir pasiemiau Celica atvazinejau pora metu ir prisirisau, ir kai atsisedu net uz vyro Audines naujos 2,5L turbo Quattro, tai sakiau, kad manoji simta kart geriau, nes ana reik gaudyt - laksto kai karve po leda negali atsipalaiduot, bet, aisku, traukia cholera gerai Bet kaip 1,6L lelica irgi ir smagiau nei kitos tokio litrazo masinos. Tik nesupratau kai vyras siand pasake kad sankaba lyg parejus, o ka tik keista atrodo vienas meistras siandie gaus i galvyte :] |

bet nebetinka ji man - dvidure.. o pas mus seima pagausejo
na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i
bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gti
negali atsipalaiduot, bet, aisku, traukia cholera gerai
ir smagiau nei kitos tokio litrazo masinos. Tik nesupratau kai vyras siand pasake kad sankaba lyg parejus, o ka tik keista