Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
celka uz ~5000LT???
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Vycka2
| tomykas | 2008-10-22 15:07:34 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | Vycka2 raše: nesigincyju bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gtitai iki kauno netoli cia kazka nusikalbejai.. EX '91 Celica GT-i |
| Yyy | 2008-10-22 15:08:46 (0) |
oj, ka tik perskaiciau, kad cia priraset - senatve man :] ir siaip neuzdrozta 1,6L geriau nei uzdrozta 2.0l :] |
| tomykas | 2008-10-22 15:37:17 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | Yyy raše: oj, ka tik perskaiciau, kad cia priraset - senatve man :] ir siaip neuzdrozta 1,6L geriau nei uzdrozta 2.0l tai kad paskutiniu metu visi tik ir ieskojo 1.6 varikliu keitimui EX '91 Celica GT-i |
| Yyy | 2008-10-22 16:11:44 (0) |
kiba kokie 1,6l dragai buvo :] |
| Sigis6 | 2008-10-22 16:19:15 (0) |
| Visaginas Žinučių forume: 20 | tomykas raše: Yyy raše: oj, ka tik perskaiciau, kad cia priraset - senatve man :] ir siaip neuzdrozta 1,6L geriau nei uzdrozta 2.0l tai kad paskutiniu metu visi tik ir ieskojo 1.6 varikliu keitimui O gal visi pradejo ieskoti kuro ekonomijos??? |
| Pig Benis | 2008-10-22 16:29:11 (0) |
eddie_gt4 raše: Pig Benis raše: damn those BMW!!! na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i siulyciau dasitaupyt ir igyvendint savo svajone Butinai butinai...tas Gt-i man jau naktimis sapnuojas Sooon...sooon busiu kiec...O del to kad st-- geriau nei gtiske...tai labaai salyginis pasisakymas...pats norejau 1.6(buvau zalias dar ),bet klubieciai atkalbejo (uz tai jiems aciu ) tai db noriu tik 2.0 gt-i...manau ji bet kuiuo atveju geresne... "PAIN IS CAUSED BY PLEASURE" |
| tomykas | 2008-10-22 16:49:51 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | Pig Benis raše: eddie_gt4 raše: Pig Benis raše: damn those BMW!!! na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i siulyciau dasitaupyt ir igyvendint savo svajone Butinai butinai...tas Gt-i man jau naktimis sapnuojas Sooon...sooon busiu kiec...O del to kad st-- geriau nei gtiske...tai labaai salyginis pasisakymas...pats norejau 1.6(buvau zalias dar ),bet klubieciai atkalbejo (uz tai jiems aciu ) tai db noriu tik 2.0 gt-i...manau ji bet kuiuo atveju geresne... pas sti dermantininis stogas kaip pas zigulius su daug skyluciu EX '91 Celica GT-i |
| Pig Benis | 2008-10-22 16:53:50 (0) |
tomykas raše: Pig Benis raše: eddie_gt4 raše: Pig Benis raše: damn those BMW!!! na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i siulyciau dasitaupyt ir igyvendint savo svajone Butinai butinai...tas Gt-i man jau naktimis sapnuojas Sooon...sooon busiu kiec...O del to kad st-- geriau nei gtiske...tai labaai salyginis pasisakymas...pats norejau 1.6(buvau zalias dar ),bet klubieciai atkalbejo (uz tai jiems aciu ) tai db noriu tik 2.0 gt-i...manau ji bet kuiuo atveju geresne... pas sti dermantininis stogas kaip pas zigulius su daug skyluciu Palyginai cia jau...Toyota Celica st-i ir Vaz Zhyguli "PAIN IS CAUSED BY PLEASURE" |
| Vycka2 | 2008-10-22 17:06:40 (0) |
tomykas raše: Vycka2 raše: nesigincyju bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gtitai iki kauno netoli cia kazka nusikalbejai..tai atvaziuok i Vilniu apziuresiu kibiras ne masina |
| Pig Benis | 2008-10-22 17:19:50 (0) |
Vycka2 raše: tomykas raše: Vycka2 raše: nesigincyju bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gtitai iki kauno netoli cia kazka nusikalbejai..tai atvaziuok i Vilniu apziuresiu Celica Vilniuje ... o kaip jum sitas variantelis?Vilnius "PAIN IS CAUSED BY PLEASURE" |

bet siuo metu Vilniuje nieko gera is gti
cia kazka nusikalbejai..
na seip ir mane jau domintu...nes susirinkes pinigu nou nauju metur ieskosiu gti-i
busiu kiec...